Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Omić in Dončić ostala brez finala španskega superpokala

Košarkarska sezona 2015/16 se je s superpokalom začela tudi v Španiji. V Malagi so se v polfinalu spoprijele ekipe Gran Canaria, Barcelona, Unicaja in Real, v današnji finale pa so napredovali Katalonci in gostitelji.

Zlatorog poražen na prvi tekmi pokala Alpe Adria

Moštvo laškega Zlatoroga je sinoči v dvorani Tri lilije z dvobojem proti Zagrebu odprlo pokal Alpe Adria. Zmaga je odšla v roke gostov, ki so že v prvi četrtini vodili za 16 točk, na koncu pa slavili s 84:74.

Helios vendarle do mesta v pokalu FIBA

Košarkarski klub Helios, ki je med burnim mesecem avgustom ostal brez udeležbe v Fibinem pokalu, bo zdaj v njem vendarle nastopal.

Sani Bečirović s Panathinaikosom osvaja Kitajsko

Novopečeni slovenski trener Sani Bečirović se kot pomočnik glavnega trenerja grškega Panathinaikosa Aleksandra Đorđevića trenutno mudi na azijski turneji Evrolige.

Lanski soigralec Luke Dončića bo letos nastopal ob boku Jake Blažiča

Izkušeni grški center Ioannis Bourousis je nova okrepitev španskega evroligaša Laboral Kutxe, kjer bo združil moči s slovenskim reprezentantom Jako Blažičem.

V nemškem dvoboju moštev Nikolića in Prepeliča uspešnejši prvi

Včeraj so superpokal orgnizirali tudi v Nemčiji, za naslov prvaka pa sta se spoprijeli ekipi Brose Baskets iz Bamberga in Ewe Baskets iz Oldenburga. Član prvih je Aleksej Nikolić, član drugih pa Klemen Prepelič.

Več člankov...

Iskalnik