Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sašo Filipovski podaljšal pogodbo z Zielono Goro

Slovenski trener Sašo Filipovski bo po osvojenem naslovu v poljskem državnem prvenstvu še naprej poveljeval ekipi Stelmet Zielona Gora, s katero bo po novem nastopal tudi v Evroligi.

Zoran Martić bo vodil poljski Trefl Sopot

Slovenska košarkarska legija na Poljskem je od danes dalje številčnejša še za enega člana, saj je glavni trener košarkarskega kluba Trefl Sopot postal Zoran Martić.

Primož Brezec bo sezono znova začel na Cipru

Slovenski košarkar Primož Brezec je po koncu nastopov v Katarju hitro našel delodajalca za naslednjo sezono. Sežančan se je odločil, da bo spet zaigral za ciprsko ekipo AEK Larnaca.

Jaka Blažič in Crvena zvezda pometla s Partizanom, trener Radonjić naslov proslavil kar s prižgano baklo (VIDEO)

Košarkarji Crvene zvezde so tudi na tretji zaporedni tekmi finala zlomili odpor Partizana (58:54) in se po dolgih 17 letih čakanja znova veselili naslova srbskega državnega prvaka.

Kyle Hines ostaja v Moskvi

Iz vodstva ruskega CSKA-ja so sporočili, da so po razhodu s krilnim košarkarjem Sonnyjem Weemsom v svojih vrstah zadržali dvakratnega prvaka Evrolige Kyla Hinesa.

Tako kot Krki in Olimpiji, se je v državnem prvenstvu zalomilo tudi Maccabiju iz Tel Aviva (VIDEO)

V Izraelu je prišlo do velikega presenečenja. Lanskemu prvaku Evrolige se prvič po 22 letih ni uspelo uvrstiti v finale državnega prvenstva!

Več člankov...

Iskalnik