Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Konjičan odslej pri naših severnih sosedih

V Avstriji se je v torek končala sezona tamkajšnjega najmočnejšega državnega prvenstva v košarki, sinoči pa je postalo znano, da bo Bullse iz Kapfenberga naslednjo sezono s prestola skušal izriniti tudi slovenski trener Miloš Šporar.

Vlatko Čančar navdušil Špance

Slovenski reprezentant Vlatko Čančar bo tudi v prihodnji sezoni nastopal v Španiji, saj je upravičil pričakovanja tamkajšnjega prvoligaškega kluba San Pabla Burgosa.

Legendarni trener se seli v sosednjo Italijo

Larry Brown, edini trener v zgodovini košarke, ki je naslov prvaka osvojil tako v ligi NCAA kot tudi v ligi NBA, bo odslej deloval le dobrih 500 kilometrov od zahodne slovenske meje.

Alen Omić naslov prvaka proslavil še z dvema prestižnima nazivoma

Državno prvenstvo v prvoligaški moški košarki se je sinoči končalo tudi v Srbiji, kjer je na najvišjo stopničko zmagovalnega odra še četrto leto zapored stopila ekipa Crvene zvezde.

Slovenija ena od redkih držav s čistimi računi

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je osvežila seznam z imeni klubov, ki zaradi dolgov do svojih obstoječih ali preteklih delodajalcev ne morejo registrirati novih članov.

Na vrata Barcelone trka novi Slovenec

Španski mediji poročajo, da je Kevin Pangos, kanadski košarkar slovenskih korenin, tik pred prestopom v katalonskega giganta Barcelono.

Več člankov...

Iskalnik