Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Zoran Dragić poražen proti Barceloni

Zoran Dragic - FC Barcelona Lassa - EB16V Evroligi so se včeraj odigrale prve štiri tekme 23. kroga. Na prvi tekmovalni večer je med slovenskimi košakarji zaigral le Zoran Dragić, ki pa mu z Emporio Armanijem pred domačimi navijači ni uspelo presenetiti Barcelone (78:83).

VIDEO: Zlatorog poražen na prvi tekmi polfinala

Z obračunom med Rieker COM-therm Komarnom in Zlatorogom se je začelo polfinale pokala Sixt Alpe Adria. Na prvi tekmi omenjenega para v slovaškem Komarnu so si prednost pred povratno tekmo priigrali gostitelji, ki so slavili zmago z 80:68.

Jure Zdovc zopet združil moči z najboljšim centrom grškega prvenstva

Slovenski trener na klopi atenskega AEK-ja Jure Zdovc se bo v zadnjih osem krogov rednega dela grškega državnega prvenstva podal z močno okrepitvijo.

Klobučar in Zagorac z novim soigralcem

Slovenska reprezentanta Jaka Klobučar in Saša Zagorac sta v Turčiji oziroma Rusiji izkazala dobrodošlico svojemu novemu soigralcu.

Zlatorog, Rogaška in Helios v pričakovanju polfinala mednarodnega pokala

Štiri najboljše ekipe srednjeevropskega pokala Sixt Alpe Adria so pripravljene na začetek polfinala. Naslov prvaka bo tudi v letošnji sezoni romal v slovenske roke, saj so slovenski košarkarji člani tako vseh treh slovenskih predstavnikov kot tudi slovaškega Rieker Komarna.

''Še nikoli nisem videl tako mladega igralca s toliko košarkarskega znanja''

Evroliga je pred četrtkovim nadaljevanjem rednega dela objavila zanimiv video prispevek o Luki Dončiću, ki z Real Madridom po 22. odigranih krogih zaseda vodilno mesto na lestvici. O slovenskem čudežnem dečku so spregovorili njegova mama Mirjam Poterbin, trener Pablo Laso, soigralec Trey Thompkins in eden od najboljših strelcev v zgodovini tekmovanja Joe Arlauckas.

Več člankov...

Iskalnik