Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Klemen Prepelič na poti v najuspešnejši klub v zgodovini evropske košarke

Zlati slovenski reprezentant Klemen Prepelič se je po poročanju priznane španske revije Gigantes del Basket dogovoril za sodelovanje z madridskim Realom.

Real Madrid ostal brez Luke Dončića

Slovenski reprezentant Luka Dončić bo zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice primoran izpustiti vse tekme v naslednjih dveh tednih.

VIDEO: Nesojeni slovenski reprezentant v Italiji imenovan za MVP-ja kola

Prekaljeni slovenski branilec Aleksander Vujačić, ki si letošnjo sezono kruh služi pri Auxiliumu iz Torina, je bil v italijanski prvi košarkarski ligi, skupaj z ameriškim branilcem Dariusom Johnsonom Odom, okronan za najkoristnejšega igralca 20. kola.

Na finalnem turnirju bo slovenske barve zastopal le Zlatorog

V mednarodnem pokalu Helios Alpe Adria se je včeraj odigrala zadnja tekma četrtfinala, po kateri smo dobili imena vseh štirih polfinalistov.

VIDEO: V Evroligi do zmage le Omić in Udrih

Štiriindvajseti krog rednega dela Evrolige se za slovenske legionarje ni izkazal za srečnega, saj sta v njem zmago vknjižila le Beno Udrih in Alen Omić.

Zlatorog prvi slovenski polfinalist

V mednarodnem pokalu Helios Alpe Adria si je polfinale kot prvi slovenski predstavnik zagotovil Zlatorog, ki je na povratni četrtfinalni tekmi proti madžarskemu Egisu Kormendu izničil zaostanek s prve tekme.

Več člankov...

Iskalnik