Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Luka Dončić drugič boljši od Alena Omića, Jaka Blažič izenačen z Valencio

V Španiji se končnica moškega državnega prvenstva nezadržno približuje vrhuncu. Preostali štirje klubi bijejo boj v polfinalu, trenutno pa najbolje kaže aktualnemu prvaku Real Madridu.

Bivši trener Lastovke na Irskem piše zgodovino

Slovenski trenerji so bili v letošnji sezoni aktivni v kar nekaj evropskih državah. Izjema ni bila niti Irska, kjer je svoje znanje in izkušnje delil trener Muharem Vugdalić.

Na Poljsko se vrača cenjeni slovenski trener

Slovenci bomo imeli tudi naslednjo sezono vsaj enega predstavnika na Poljskem. Tradicijo bo nadaljeval trener Milija Bogicević, ki je v deveti največji evropski državi podpisal večletno pogodbo.

Mirza Begić do naslova prvaka Hrvaške

Na Hrvaškem se je sinoči končalo moško državno prvenstvo. Na odločujoči peti tekmi je prevladala Cedevita, ki je Cibono v gosteh ugnala z 78:75 in še četrtič zapored postala državna prvakinja.

VIDEO: Luka Dončić premagal Alena Omića in povedel v seriji

doncic lukaPo Valencii in Baskonii sta včeraj v polfinale španskega prvenstva vstopila tudi Real Madrid in Unicaja. Na prvi tekmi v Madridu so prevladali gostitelji, ki so goste ugnali z 71:68.

VIDEO: Jaka Blažič v polfinalu uvodoma poražen

V Španiji se za naslov državnega prvaka borijo le še štirje klubi, na prvi tekmi polfinala pa sta se sinoči pomerila Baskonia in Valencia.

Več člankov...

Iskalnik