Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija na zaključni turnir Evrolige s kar štirimi predstavniki

V 18. sezoni najbolj kakovostne košarkarske lige na stari celini bodo naslov prvaka naskakovali Turki, Rusi, Litovci, Španci in tudi štirje Slovenci.

Slovenski dvojec že v polfinalu Evrolige!

V najmočnejši evropski košarkarski ligi smo sinoči dobili prva udeleženca zaključnega turnirja. V Beogradu se bosta za naslov prvaka potegovala litovski Žalgiris in turški Fenerbahče, preostala polfinalista pa se bosta morda izluščila že nocoj.

VIDEO: Dončić in Randolph še korak bližje polfinalu Evrolige

Na svoji tretji tekmi v četrtfinalu Evrolige je Real Madrid pred domačimi navijači drugič premagal Panathinaikos in si priigral priložnost, da se na zaključni turnir uvrsti že pred koncem tega tedna.

VIDEO: Beno Udrih z eno nogo že na zaključnem turnirju Evrolige

Ekipa litovskega Žalgirisa je na tretji tekmi četrtfinala Evrolige drugič ugnala grški Olympiacos in se močno približala napredovanju v polfinale.

VIDEO: Slovenski dvojec vrnil udarec Panathinaikosu

Ekipi grškega Panathinaikosa in španskega Reala sta sinoči nastopila na drugi medsebojni tekmi v letošnjem četrtfinalu Evrolige, tudi po njenem koncu pa sta strani še zmeraj povsem izenačeni.

VIDEO: Beno Udrih in skriti adut za slovensko reprezentanco izvrstno začela četrtfinale Evrolige

Po CSKA-ju, Himkiju, Panathinaikosu in Realu so v sredo na prvi tekmi četrtfinala Evrolige nastopili še Fenerbahče, Baskonia, Olympiacos in Žalgiris. V seriji na tri zmage so si prednost priigrali še branilci naslova in Litovci.

Več člankov...

Iskalnik