Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bo nad igro Slovenca bdel trikratni evropski prvak?

Po poročanju torinskega časnika Tuttosport so pri italijanskem prvoligaškem klubu Fiat Torino začeli resno razmišljati, da bi na čelo njegove članske ekipe pripeljali trenerja zvenečega imena.

Blaž Mesiček v Italiji prvi strelec svoje ekipe

V najbolj kakovostnem italijanskem državnem prvenstvu je šestnajst klubov v nedeljo sklenilo 28. krog, dva kola pred koncem rednega dela tekmovanja pa prva tri mesta na lestvici zasedajo Umana Reyer Venezia, EA7 Emporio Armani Milano in Germani Basket Brescia.

Sedem let od največjega uspeha Krke

Na današnji dan mineva točno sedem let od zaključka finalnega turnirja pokala EuroChallenge v Oostendeju, na katerem je moštvo novomeške Krke ob močni konkurenci osvojilo naslov prvaka.

Slovenci imamo v Španiji po novem tudi glavnega trenerja

Španski prvoligaški klub Retabet Bilbao je na svoji spletni strani oznanil, da je na mesto glavnega trenerja članske ekipe postavil novega stratega.

VIDEO: Luka Dončić potrdil osvojitev 1. mesta

Do konca rednega dela elitnega španskega državnega prvenstva so ostali le še štirje krogi, že zdaj pa je jasno, da se bo z najboljšega izhodišča v četrtfinale podal Real Madrid.

Na finalni turnir Evrolige tudi mladi Jeseničan

Poleg Luke Dončića, Anthonyja Randolpha, Bena Udriha in Kevina Pangosa bomo imeli Slovenci na zaključnem turnirju Evrolige v Beogradu svojega predstavnika tudi v Žigi Samarju.

Več člankov...

Iskalnik