Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija v osmino finala odhaja brez poraza

Moška članska reprezentanca je na peti tekmi evropskega prvenstva proti izbrani vrsti Francije suvereno vknjižila še peto zmago in zasluženo osvojila prvo mesto v skupini A.

Slovenija in Francija v boj za 1. mesto v skupini A

Na evropskem prvenstvu za članske košarkarje se bo danes začel zadnji krog predtekmovanja. Slovenska reprezentanca bo svoje zadnje srečanje v skupini A odigrala proti izbrani vrsti Francije, s katero se bo udarila za najboljše izhodišče pred osmino finala.

Slovenci na pico za stotico, potem pa na piljenje taktike za Francijo

Izbrana vrsta Slovenije je zanesljivo premagala tudi Islandijo in s tem obdržala vse možnosti za osvojitev prvega mesta v skupini A. Po njeni četrti zaporedni zmagi so svoje misli ubesedili selektor Igor Kokoškov in prva strelca slovenske reprezentance Goran Dragić in Jaka Blažič.

Slovenija še naprej s polnim izkupičkom

Moška članska reprezentanca po štirih tekmah na evropskem prvenstvu v Helsinkih še ne pozna poraza. Premoč ji je morala priznati tudi izbrana vrsta Islandije, ki ji je parirala le v prvih desetih minutah.

Neporaženi Slovenci nad še nezmagovalne Islandce

Slovenska reprezentanca bo po težko prisluženem dnevu odmora danes nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu. Njena četrta tekmica je izbrana vrsta Islandije, ki je v skupini A še edina brez zmage.

Luka Dončić: "Kakovost moštva se pokaže v najtežjih trenutkih"

Moška članska reprezentanca je po treh tekmah na evropskem prvenstvu še zmeraj neporažena. Po zmagi nad Grčijo, njenem največjem skalpu doslej, so pred zbrane medije stopili selektor Igor Kokoškov, kapetan Goran Dragić in najkoristnejši igralec in prvi strelec tekme Luka Dončić.

Več člankov...

Iskalnik