Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mitja Nikolić bo ostal v Italiji

Slovenski krilni košarkar Mitja Nikolić ni rabil dosti časa, da si je našel nov klub. Postojnčan bo ostal v Italiji, kjer bo še naprej igral v tamkajšnji drugi ligi.

Mitja Nikolić v iskanju novega kluba

Slovenski košarkarski legionar Mitja Nikolić je zopet na trgu prostih igralcev. 25-letnemu krilnemu košarkarju je pri italijanskem drugoligašu Fortitudu Bologni pretekla dvomesečna pogodba, ker pa jo klub ne želi podaljšati, si mora starejši od bratov Nikolić poiskati novo sredino.

VIDEO: Luka Dončić prejel nagrado za najboljšega mladega igralca

V Španiji so bile sinoči podeljene najprestižnejše košarkarske nagrade, ki jih podeljuje revija Gigantes del Basket.

VIDEO: Real z zmago na derbiju obdržal 1. mesto, Rupnik po podaljšku boljši od Luke Lapornika

V Španiji se je zaključilo 18. kolo državnega prvenstva, s čimer se je tekmovanje prevesilo v drugo polovico. V tem krogu so se zmage veselili Luka Dončić, Jaka Blažič, Luka Rupnik in prvič tudi Alen Omić, medtem ko so Miha Lapornik, Luka Lapornik in Boštjan Nachbar izgubili.

Helios na pragu polfinala

V mednarodnem pokalu Sixt Alpe Adria so se začeli zaključni boji. Med slovenskimi predstavniki so se v četrtfinale uvrstili aktualni prvaki Helios Sunsi, podprvak Zlatorog, Sixt Primorska in Rogaška, pri preboju v polfinale pa zaenkrat najbolje kaže Domžalčanom.

VIDEO: Na gostovanju uspešen le Luka Dončić

Po Zoranu Dragiću sta sinoči srečanje 18. kola Evrolige odigrala še Jaka Blažič in Luka Dončić. Blažič je z Baskonio gostoval pri Olympiacosu in izgubil z 62:92, Dončić pa je z Real Madridom gostoval pri Žalgirisu in zmagal s 74:59.

Več člankov...

Iskalnik