Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nuhanović in Zupan nova prvaka Romunije

Državno prvenstvo se je sinoči končalo tudi v Romuniji, zmagovalni pokal pa so tudi tam dvignile slovenske roke.

Slovenci na Poljskem poželi nov val navdušenja

Na četrti tekmi finala poljskega državnega prvenstva je Stelmet Zielona Gora še četrtič ugnal Roso Radom (64:53) in naslovu superpokala dodal še pokal državnega prvaka.

Med soigralci Luke Dončića bo v naslednji sezoni tudi aktualni grški prvak

V madridskem Realu so še pred koncem letošnje sezone začeli sestavljati ekipo za naslednjo sezono. Svojo prvo okrepitev so poiskali kar pri novem (starem) grškem prvaku Olympiacosu.

V Srbiji bo v finalu še peto leto zapored potekal večni derbi, v njem pa bo tudi Edo Murić

V srbskem državnem prvenstvu se je sinoči z drugo zmago Partizana nad FMP-jem (87:78) končalo polfinale, zdaj pa so vse oči uprte v veliki finale, v katerem se bosta še enkrat več pomerila Crvena zvezda in Partizan Eda Murića.

Slovenski trio z eno roko že na pokalu poljskega prvenstva

V poljskem državnem prvenstvu je Stelmet Zielona Gora na pragu ubranitve naslova prvaka. Varovanci Saša Filipovskega so namreč na tretji tekmi finala že tretjič premagali Roso Radom (65:53).

VIDEO: Blažičeva Laboral Kutxa izločila Omića in z Realom Luke Dončića napredovala v polfinale

V španskem državnem prvenstvu so po sinočnjih tretjih tekmah četrtfinala znani vsi štirje polfinalisti. Barceloni in Valencii sta se v naslednjem krogu tekmovanja pridružila Laboral Kutxa in Real Madrid, ki sta doma izločila Gran Canario in Murcio.

Več člankov...

Iskalnik