Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bo Kosovo proti Sloveniji lahko zaigralo z dvema Američanoma?

Republika Kosovo je nova obljubljena dežela košarkarjev iz Združenih držav Amerike. Vsaj tako gre sklepati po zapisih tujih medijev, ki poročajo, da je potni list Kosova v zadnjem času prejel še tretji ameriški košarkar.

Žakelj na Poljsko zvabil otroka Crvene zvezde

Slovenski trener Andrej Žakelj ima v svojem novem klubu, Startu iz poljskega Lublina, že skoraj sestavljeno ekipo za naslednjo sezono. Za svojega enajstega varovanca je izbral srbskega krilnega košarkarja.

FOTO: Američani tretjič, Američanke pa že šestič zapored do olimpijskega zlata

S sinočnjim finalom med košarkarji Združenih držav Amerike in Srbije se se zaključila vsa tekmovanja na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru. Po močno prevladujoči igri so se naslova olimpijskega prvaka še tretjič zapovrstjo polastili Američani, ki so slavili zmago s 96:66.

Ljubljančani končali sodelovanje z Latvijcem

Robustni center Ronalds Zakis, ki je v letošnji sezoni branil koš Uniona Olimpije, se z Ljubljančani ni dogovoril za podaljšanje pogodbe.

Heliosu so se v Ligi prvakov pridružili še Zdovčev AEK, Jeklinova Zielona Gora in Partizan

V Ligi prvakov, ki bo jeseni pod okriljem Fibe zaplula v svojo prvo sezono, bo v prvem delu nastopilo 40 ekip in ne 32, kot je bilo sprva načrtovano. Tekmovanje je doživelo razširitev z novo skupino osmih ekip, ki bodo s svojo kakovostjo le še dodatno zaostrile konkurenco.

Na olimpijskih igrah bomo videli ponovitvi final zadnjih svetovnih prvenstev

Na poletnih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru v boju za zlati odličji ostajajo samo še štiri reprezentance. V ženski konkurenci so se v veliki finale uvrstile Američanke in Španke, v moški konkurenci pa Američani in Srbi.

Več člankov...

Iskalnik