Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Maccabi kuje načrt za vrnitev na prestol Evrope

Za izraelskim Maccabijem iz Tel Aviva je klavrna sezona. V Evroligi je s tekmovanjem prvič končal že po rednem delu, v državnem prvenstvu pa ga je v polfinalu izločil kasnejši zmagovalec Maccabi Rišon LeZion. A že naslednjo sezono zna biti vse drugače...

Zdovc v Grčijo pripeljal svojega varovanca iz Turčije

Košarkarski klub AEK, ki je grško državno prvenstvo letos končal na odličnem tretjem mestu, že sestavlja igralski mozaik za prihodnjo sezono.

Prva violina Olympiacosa ostaja v Pireju

Izkušeni grški branilec Olympiacosa Vassilis Spanoulis je z aktualnim grškim državnim prvakom podaljšal pogodbo do leta 2018.

VIDEO: Nikolićev Brose ubranil naslov prvaka

Državnega prvenstva je konec tudi v Nemčiji, kjer je včeraj z odločilno tretjo zmago proti Ratiopharm Ulmu (92:65) naslov prvaka znova osvojil Brose iz Bamberga.

Najbolj priljubljen tuji košarkar Heliosa se pri 37 letih ne predaja

Belorus Aleksej Laškevič, ki je v dresu domžalskega Heliosa uspešno odigral kar 11. sezon zapovrstjo, pri svojih 37 letih še ni rekel zadnje.

Na Kosovu izbrali ekipo za boj s Slovenijo

Selektor članske reprezentance Kosova Arben Krasniqi je izbral 19 košarkarjev, s katerimi bo začel priprave na letošnje kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2017, v katerih mu bo nasproti stala tudi izbrana vrsta Slovenije.

Več člankov...

Iskalnik