Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Luka Dončić izbran za vzhajajočo zvezdo Evrolige

Po številnih dosežkih v letošnji sezoni je slovenski košarkarski biser Luka Dončić prejel še eno prestižno priznanje. Tokrat iz vrst trenerjev v Evroligi, ki so ga še drugo sezono zapored imenovali za najbolj vzhajajočo zvezdo elitnega evropskega klubskega tekmovanja.

Urlep, Murić in Mihevc že med najboljšo četverico

Letošnja tekmovalna sezona se nezadržno bliža h koncu tudi na Poljskem, kjer so v prvi košarkarski ligi že znani vsi štirje udeleženci polfinala.

VIDEO: Blažič najkoristnejši Slovenec, Lakovič ob debiju za las prekratek

V Španiji se počasi zaključuje redni del elitnega državnega prvenstva v moški košarki, v 31. krogu pa je bil med slovenskimi košarkarskimi legionarji uspešen le Vlatko Čančar.

Gašper Vidmar v najboljši peterki Lige prvakov!

V Fibini Ligi prvakov so pred nocojšnjim finalom, v katerem se bosta v Atenah pomerila AS Monaco in AEK, imenovali najbolj uspešne posameznike druge izvedbe tekmovanja.

Kitajci cenijo delo bivšega selektorja Slovenije

Slovenski košarkarski trener Mehmed Bečirovič bo tudi v prihodnje deloval na Kitajskem, kjer svoje dolgoletno znanje o košarki deli vse od leta 2016.

Aleksej Nikolić pred končnico med najboljšo četverico

V Nemčiji se je v najmočnejšem državnem prvenstvu v košarki včeraj končal redni del tekmovanja, končnica pa se bo začela že v soboto.

Več člankov...

Iskalnik