Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

"Natančno smo izpolnili načrt"

Izbrana vrsta Slovenije se je z zmago nad Ukrajino še šestič v zgodovini uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva. Po njeni prav tako šesti zaporedni zmagi na letošnjem velikem tekmovanju stare celine so svoje misli ubesedili selektor Igor Kokoškov, najkoristnejši igralec tekme Anthony Randolph in drugi strelec zmagovalcev Klemen Prepelič.

Slovenija že med najboljšo osmerico v Evropi

Slovenska reprezentanca na evropskem prvenstvu nadaljuje svoj zmagoviti pohod. Na njeni prvi preizkušnji v drugem delu je v osmini finala brez težav odpravila izbrano vrsto Ukrajine in na naše največje zadovoljstvo napredovala v četrtfinale.

Slovenci v izločilnih bojih najprej z Ukrajinci

V turški prestolnici Istanbul se bo danes začela osmina finala moškega evropskega prvenstva. Slovenska reprezentanca si bo preboj v četrtfinale skušala izboriti z zmago nad izbrano vrsto Ukrajine, obračun starih znancev pa se bo začel že ob 11.30 uri po slovenskem času.

Goran Dragić najboljši strelec evropskega prvenstva

S koncem prvega dela evropskega prvenstva smo dobili tudi seznam najboljših posameznih igralcev, ki smo jih razdelili glede na njihov učinek pri šestih različnih statističnih kazalcih.

V drugem delu EP 2017 tudi sosede Slovenije

Po zadnjih tekmah v predtekmovanju moškega evropskega prvenstva so sinoči postali znani vsi udeleženci izločilnih bojev, ki se bodo v Carigradu odvijali od sobote dalje.

"Morali se bomo zavedati, da poraz pomeni odhod domov"

Slovenska reprezentanca je skupinski del evropskega prvenstva v Helsinkih končala s popolnim izkupičkom, zato bo v soboto izločilne boje v Istanbulu začela z najboljšega možnega izhodišča.

Več člankov...

Iskalnik