Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Blaž Mahkovic blestel na uvodu finala

V Bosni in Hercegovini se je sinoči pričelo finale moškega državnega prvenstva, v katerem slovenske barve predstavlja krilni košarkar Blaž Mahkovic.

Žreb za SP 2019: Slovenija v četrtem bobnu

Le še en dan nas loči do žreba skupin za kvalifikacije za naslednje svetovno prvenstvo. Slovenija je bila uvrščena v četrti boben in se bo v prvem delu kvalifikacij pomerila z eno od ekip iz prvega (Španija, Srbija, Francija ali Litva), petega (Nemčija, Poljska, Belgija ali Črna gora) in osmega bobna (eden od kvalifikantov).

Primož Brezec v finalu ostal praznih rok

Slovenskemu centru Primožu Brezcu v finalu ciprskega državnega prvenstva ni uspelo ubraniti naslova prvaka. Osvojitev tretjega zaporednega naslova mu je preprečilo moštvo Keravnosa.

VIDEO: Najboljše akcije Luke Dončića v Evroligi

Do začetka zaključnega turnirja Evrolige nas loči še točno 14 dni, da bi vam čas do polfinalne tekme Luke Dončića in Real Madrida čim hitreje minil, pa vam v vpogled ponujamo video z njegovimi najlepšimi potezami v letošnji sezoni elitnega evropskega klubskega tekmovanja.

Mirza Begić in Nebojša Joksimović med najboljšo četverico

Slovenska legionarja Mirza Begić in Nebojša Joksimović sta se s Cedevito in Cibono uvrstila v polfinale hrvaškega državnega prvenstva.

Blaž Mahkovic napredoval v finale

Slovenski krilni košarkar Blaž Mahkovic in Igokea sta se z dvema zmagama nad Slobodo iz Tuzle prebila v sklepni del državnega prvenstva Bosne in Hercegovine.

Več člankov...

Iskalnik