Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Naslova poljskega prvaka se je razveselil tudi slovenski trener

Konec sezone so dočakali tudi na Poljskem, kjer se je z naslovom državnega prvaka še tretje leto zapored okitil Stelmet Zielona Gora.

VIDEO: Luka Dončić v drugo ni bil kos Valencii

V finalu španskega prvenstva je po dveh odigranih tekmah še vse odprto. Na prvi tekmi v Madridu je slavil Real, na drugi pa Valencia, sedaj pa se serija seli v Valencio.

Aleksej Nikolić v finalu porazil Miča Ilića

V nemškem državnem prvenstvu so se sinoči podpisali pod sezono, še tretje leto zapored pa je naslov prvaka osvojil Brose iz Bamberga, ki v finalu pometel z EWE Basketsom iz Oldenburga.

VIDEO: Luka Dončić povedel v finalu

V Španiji se je začel sklepni del moškega državnega prvenstva. V velikem finalu se merita aktualni prvak Real Madrid in Valencia, na prvi tekmi pa so bili uspešnejši Madridčani, ki so zmagali s 87:81.

Ljubljencu Tivolija ponujajo enkrat višjo plačo

Trener Šarunas Jasikevičius je tudi v svoji drugi sezoni na klopi Žalgirisa končal med šestnajstimi najboljšimi ekipami Evrolige, zato so v Kaunasu odločeni, da ga v klubu zadržijo skoraj za vsako ceno.

Olimpija si lahko obeta več denarja

Italijanski športni dnevnik La Gazetta dello Sport poroča, da podjetje ECA pripravlja višje denarne nagrade za sodelujoča moštva v Evropskem pokalu.

Več člankov...

Iskalnik