Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Dejan Čigoja ostal brez finala

V Avstriji sta sinoči postala znana oba finalista moškega državnega prvenstva. Od sobote naprej se bodo v finalu merili ECE Bullsi iz Kapfenberga in aktualni prvaki Redwell Gunnersi iz Oberwarta.

VIDEO: Luka Dončić povedel v seriji

V španskem državnem prvenstvu se je včeraj odigrala zadnja izmed prvih tekem četrtfinala. Poleg Baskonie, Unicaje in Valencie si je vodstvo v seriji priboril še Real Madrid.

Domen Bratož se iz Estonije vrača s srebrom

Slovenski organizator igre Domen Bratož je končal svojo krstno sezono na tujem. 24-letni Novomeščan je nastopal v dresu estonskega prvoligaša Avis Raple.

Dejan Čigoja v sredo za biti ali ne biti

Slovenski košarkarski legionar Dejan Čigoja v avstrijskem prvenstvu bije srdit boj za uvrstitev v finale. Z Raiffeisen Welsom je po štirih polfinalnih tekmah povsem poravnan z Redwell Gunnersi, zato bo o drugem potniku v finale odločala peta tekma.

VIDEO: Blažič in Omić končnico odprla z zmago

V španskem državnem prvenstvu so se začeli izločilni boji, v katerih se bodo za naslov prvaka borili tudi reprezentančni kandidati Luka Dončić, Jaka Blažič in Alen Omić.

VIDEO: Fenerbahče prvič evropski prvak, Luka Dončić na koncu četrti

Sinoči se je končala 17. sezona Evrolige. Na zaključnem turnirju v Istanbulu se je svojega prvega naslova prvaka razveselil Fenerbahče, ki je z zmago nad Olympiacosom postal sploh prvi turški klub s to prestižno lovoriko.

Več člankov...

Iskalnik