Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ekipa Alekseja Nikolića že v finalu

V Nemčiji so včeraj dobili prvega finalista. V finale se je kot prvi uvrstil aktualni prvak Brose iz Bamberga, katerega član je tudi slovenski organizator igre Aleksej Nikolić.

Na Hrvaškem bodo morali odigrati še peto tekmo

Finale hrvaškega prvenstva že dolgo ni bilo tako izenačeno kot je v letošnji sezoni. Cedevita je v prejšnjih treh sezonah Cibono dokončno premagala po treh ali štirih tekmah, letos pa se ji slednja odlično upira, zato bo novi ali stari državni prvak znan šele po odločilni peti tekmi.

VIDEO: Luka Dončić, Jaka Blažič in Alen Omić napredovali v polfinale

V španskem državnem prvenstvu so sinoči postali znani vsi štirje polfinalisti. V boju za naslov prvaka ostajajo Valencia, Real Madrid, Baskonia in Unicaja.

V Turčiji sezono končali še zadnji Slovenci

Trener Sašo Filipovski ter igralci Gašper Vidmar, Edo Murić in Jure Balažič so turško državno prvenstvo končali v četrtfinalu.

Primc in Finžgar napredovala med prvoligaše

V drugi avstrijski ligi se je sinoči končala razburljiva sezona. Novi državni prvaki so postali Villach Raidersi iz Beljaka, katerim sta bila v veliko pomoč tudi slovenska košarkarja Aleš Primc in Simon Finžgar.

Slovenski četverec slabo začel končnico

Trener Sašo Filipovski ter igralci Gašper Vidmar, Edo Murić in Jure Balažič so neuspešno odprli končnico turškega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik