Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Dvoboj Lapornikov dobil Miha, Dončić do tretje zaporedne zmage

V Španiji se je zaključilo deseto kolo državnega prvenstva, v katerem so bili slovenski košarkarji polovično uspešni. Luka Rupnik, Luka Dončić in Miha Lapornik so vknjižili novo zmago, Jaka Blažič, Boštjan Nachbar in Luka Lapornik pa nov poraz.

VIDEO: CSKA-ju ni bila kos niti Baskonia Jake Blažiča

V Evroligi se je sinoči končal deveti krog tekmovanja, v katerem pa preostalemu slovenskemu predstavniku Jaki Blažiču ni uspelo slaviti. Blejec je namreč z Baskonio izgubil pri favoriziranemu CSKA-ju (112:84), ki z le enim porazom ostaja vodilno moštvo v ligi.

Slovenska menjava na poljski klopi

Poljski prvoligaš Start Lublin se je zaradi slabega štarta v sezono, v kateri je v državnem prvenstvu po sedmih tekmah še brez zmage, odločil zamenjati glavnega trenerja Andreja Žaklja.

VIDEO: Alen Omić ujel Zorana Dragića

V Evroligi se je sinoči začel 9. krog rednega dela. Prvi tekmovalni dan so bili med slovenskimi košarkarji aktivni Alen Omić, Zoran Dragić in Luka Dončić, skupaj pa so zabeležili le pet točk.

VIDEO: Olimpija s prvo zmago ohranila upe po napredovanju

Košarkarji Uniona Olimpije so v Evropskem pokalu na šesti tekmi prekinili niz petih zaporednih porazov in proti Ratiopharm Ulmu dosegli prvo zmago (76:72).

''Slovenski'' Banvit nocoj pred domžalsko publiko

Šesto kolo Lige prvakov bo postreglo s slovensko-turškim dvobojem. V goste k Helios Sunsom namreč danes prihaja vodilna ekipa turškega državnega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik