Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Dončić in Randolph na vrhu Evrolige

V Evroligi so se sinoči odigrale prve tekme drugega kola. Na igrišče so stopili tudi Aleksej Nikolić, Luka Dončić in Anthony Randolph, zmago pa je slavil le dvojec Real Madrida.

VIDEO: Filipovski in Vidmar v podaljšku strla odpor Olimpije

Petrol Olimpija je v drugem krogu Lige prvakov gostovala v Istanbulu pri Banvitu in po izenačeni končnici nesrečno izgubila za vsega dva koša razlike (87:83).

Olimpija v boj s poslovenjenim Banvitom

Ekipo Petrola Olimpije nocoj ob 18.30 uri v turški Bandirmi čaka drugo gostovanje v Ligi prvakov. V drugem kolu skupine C se bo postavila po robu Banvitu, pri katerem si kruh služita glavni trener Sašo Filipovski in center Gašper Vidmar.

VIDEO: V Španiji uspešni vsi Slovenci

Četrto kolo lige Endesa se je za slovenske košarkarske legionarje v Španiji izkazalo za srečnega, saj so se zmage prvič v sezoni hkrati veselili prav vsi naši rojaki.

Slovenija v svetovnem merilu napredovala za kar pet mest

Po koncu 40. evropskega prvenstva, na katerem se je Slovenija prvič v zgodovini povzpela na sam vrh, je Mednarodna košarkarska zveza FIBA objavila posodobljeno jakostno lestvico moških reprezentanc.

VIDEO: Dončić in Randolph boljša od Murića, Dragić in Nikolić poražena

V Moskvi in Istanbulu se je sinoči začela 18. sezona Evrolige, v kateri se za naslov prvaka tudi letos poteguje kar nekaj slovenskih košarkarjev.

Več člankov...

Iskalnik