Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija ostala brez EuroCupa!

Upravni odbor Evropskega pokala se je v sredo sestal na sestanku, kjer je analiziral preteklo sezono in sprejel par pomembnih odločitev v zvezi s prihodnostjo tekmovanja.

Potočnik in Mravljak še naprej pri naših vzhodnih sosedih

Slovenski košarkarski delavci so cenjeni tudi na Madžarskem, kjer bosta trener Gašper Potočnik in njegov pomočnik Žiga Mravljak širila svoje košarkarsko znanje tudi v prihodnji sezoni.

Slovenska kolonija na Poljskem se znova širi

Slovenci bomo imeli na Poljskem tudi v naslednji sezoni najmanj dva predstavnika. Poleg Milije Bogicevića bo v poljski košarki še naprej dejaven tudi David Dedek.

Bo Miha Lapornik ostal v Bilbau?

Prvemu moštvu Retabet Bilbaa v letošnji sezoni lige Endesa in Evropskega pokala ni uspelo narediti koraka naprej, zato je vodstvo kluba že začelo s prevetritvijo ekipe.

Saša Filipovskega želijo tudi v Istanbulu

Za slovenskim trenerjem Sašom Filipovskim je uspešna krstna sezona v Turčiji, zato ne čudi, da sedaj po njem hrepenijo tudi v njenem največjem mestu.

Jure Zdovc bo znova deloval na Hrvaškem

Slovenski strateg Jure Zdovc je kariero glavnega trenerja začel pri naših južnih sosedih, pri njih pa jo bo tudi nadaljeval, saj je v Zagrebu našel svojega novega delodajalca.

Več člankov...

Iskalnik