Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Klub našel še zadnji slovenski reprezentant

Po dogovoru med Maticem Rebcem in ruskim Eniseyjem je bil Edo Murić edini članski reprezentant brez kluba, zdaj pa tudi on ni več na trgu prostih igralcev, saj je danes obljubil zvestobo turškemu evroligašu.

"Velik dan za vse, ki živimo za slovensko košarko"

Izbrana vrsta Slovenije se je po letu 2009 zopet prebila med najboljšo četverico evropskega prvenstva, kjer se zdaj resno spogleduje z osvojitvijo tako želenega odličja. Po veliki zmagi nad Latvijo sta pred zbrane medije stopila selektor Igor Kokoškov in kapetan Goran Dragić.

Slovenija preprečila prekletstvo in napredovala v polfinale!

Slovenska reprezentanca na evropskem prvenstvu ostaja neporažena tudi po svoji sedmi tekmi, bolj kot njen zmagoviti niz pa je po zmagi nad Latvijo (103:97) pomembno to, da si je z novim uspehom drugič v zgodovini zagotovila mesto v polfinalu!

Olimpija boljša od turškega prvoligaša

Zasedba Petrol Olimpije je včeraj odigrala šesto pripravljalno tekmo. V Kranjski Gori se je pomerila s turško Pinar Karsiyako in vknjižila tretjo zmago.

Krka iz Sarajeva z drugim mestom

Prva ekipa novomeške Krke se je pretekli vikend udeležila 13. memorialnega turnirja v spomin na Mirzo Delibašića in v konkurenci košarkarskih klubov iz Bosne in Hercegovine ter Črne gore osvojila odlično drugo mesto.

Slovencem se polfinale skriva za visoko oviro

Evropsko prvenstvo za moške se je prevesilo v zaključni del. Za osvojitev 40. naslova prvaka se v Istanbulu poteguje le še osem ekip, med njimi pa je tudi slovenska reprezentanca, ki bo nocoj iskala pot do svoje druge uvrstitve v polfinale.

Več člankov...

Iskalnik