Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Polzelan in Grosupeljčan združila moči

Branilec Miha Vašl bo po krstni sezoni v tujini še naprej igral v inozemstvu, kjer pa ne bo več nastopal v Franciji, temveč na Slovaškem.

VIDEO: Valencia prvič španski prvak

Špansko državno prvenstvo je končano, naslov prvaka pa je presenetljivo, a povsem zasluženo osvojila Valencia, ki je v finalu s 3:1 v zmagah odpravila Real Madrid.

Subotić znova v Zagrebu, Filipovski ostaja v Carigradu

Nekdanja košarkarska delavca Uniona Olimpije Slobodan Subotić in Sašo Filipovski sta si našla zaposlitev za prihodnjo sezono.

Bosta Jaka Blažič in Dejan Radonjić zopet sodelovala?

Crvena zvezda je v letošnji mednarodni sezoni navdušila tako v Evroligi kot tudi v ligi ABA, kjer je še tretjič zapored osvojila naslov regionalnega prvaka. Za vsemi uspehi stoji črnogorski trener Dejan Radonjić, ki so si ga sedaj zaželeli še Španci.

 

Se Slobodan Subotić vrača na Hrvaško?

Slovenski trener Slobodan Subotić je po izgubljenem boju za mesto selektorja grške reprezentance znova v igri. Tokrat za prevzem dvakratnega zmagovalca Pokala evropskih prvakov.

VIDEO: Valencia proti Realu in Luki Dončiću potrebuje le še eno zmago

V finalu španskega prvenstva se obeta veliko presenečenje. Valencia je Real Madrid premagala tudi na domačem parketu in za osvojitev zgodovinskega naslova prvaka potrebuje le še eno zmago.

Več člankov...

Iskalnik