Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenski duo v Turčiji po novo presečenje

V državi, ki z enim delom sega v Evropo, z drugim pa v Azijo, se v najbolj kakovostnem turškem prvenstvu v košarki danes začenja končnica, v kateri bosta barve Slovenije predstavljala trener Sašo Filipovski in košarkar Gašper Vidmar.

Slovenski legionarji na Poljskem ostali brez finala

V prvi poljski košarkarski ligi za moške so sinoči dobili oba udeleženca finala, v katerega se žal ni uspelo uvrstiti nobenemu od treh slovenskih polfinalistov.

VIDEO: Luka Dončić in Anthony Randolph znova na vrhu Evrope!

V Beogradu se je sinoči z velikim pompom končal zaključni turnir 18. sezone Evrolige, z naslovom evropskega klubskega prvaka pa se je še desetič v zgodovini okitil Real Madrid.

Mesiček in Vujačić v Italiji sklenila obetavni sezoni

S tekmovanjem v letošnji sezoni sta končala tudi slovenska košarkarska legionarja na delu v najbolj kakovostnem italijanskem državnem prvenstvu, branilca Blaž Mesiček in Aleksander Vujačić.

Klemen Prepelič še z boljšim povprečjem kot na EP 2017

Slovenski reprezentančni branilec Klemen Prepelič je svojo drugo zaporedno sezono v Franciji zaključil z nadpovprečnim strelskim izkupičkom.

V dresu Reala se je izkazal tudi mladi Jeseničan

Poleg zaključnega turnirja Evrolige za članske košarkarje v Beogradu ta konec tedna poteka tudi finalni turnir najmočnejše evropske klubske lige za mladince, na katerem je tekmoval tudi slovenski organizator igre Žiga Samar.

Več člankov...

Iskalnik