Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Luka Rupnik in Luka Dončić odločilna faktorja za novo zmago Fuenlabrade in Reala

Po enajstem smo tudi v dvanajstem kolu španskega državnega prvenstva spremljali kar dva slovenska obračuna. V prvem je Luka Lapornik gostil Boštjana Nachbarja, v drugem pa je Luka Dončić gostoval pri Mihi Laporniku.

VIDEO: Jaka Blažič s sedmo zmago ostaja drugi najuspešnejši Slovenec v Evroligi

V Evroligi se je zaključil 11. krog rednega dela. V njegovih preostalih štirih tekmah do presenečenj ni prišlo, saj so novi par točk vknjižili prav vsi štirje favorizirani gostitelji.

VIDEO: Dončić odločil tekmo v Madridu, Nikolić končno debitiral

V Evroligi so se odigrale prve štiri tekme 11. kola. Aleksej Nikolić je nastopil na svoji prvi evroligaški tekmi letošnje sezone, Zoran Dragić in Luka Dončić pa sta bila pred domačimi navijači polovično uspešna.

Olimpija se je poslovila od EuroCupa, Helios na robu izpada iz Lige prvakov

Košarkarji Uniona Olimpije in Helios Sunsov so v svojih najkakovostnejših mednarodnih tekmovanjih letošnje sezone precej razočarali. Ljubljančani so se od nadaljnjih nastopov v EuroCupu poslovili s sedmimi porazi in le eno zmago, Domžalčani pa imajo z enakim izkupičkom le še teoretične možnosti za napredovanje v drugi del Lige prvakov.

Nachbar in Lorbek za novega soigralca dobila bivšega košarkarja Zlatoroga

Real Betis Energia Plus po 10 tekmah v španskem državnem prvenstvu z le tremi zmagami in sedmimi porazi zaseda zgolj 14. mesto na lestvici, zato se je uprava kluba odločila, da člansko ekipo še nekoliko okrepi.

VIDEO: Luka Dončić MVP kroga, Jaka Blažič boljši od Boštjana Nachbarja

V Španiji so pripeljali h koncu enajsto kolo državnega prvenstva, v katerem smo videli kar dva slovenska dvoboja. Zmage sta se veselila le Jaka Blažič in Luka Dončić, vsi ostali slovenski predstavniki pa so bili poraženi.

Več člankov...

Iskalnik