Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Koliko Slovencev bomo spremljali v četrtfinalu EuroCupa?

V Evropskem pokalu se je sinoči začel 5. krog drugega dela, v katerem je med slovenskimi predstavniki uspeh zaenkrat požel le Luka Rupnik.

Luka Dončić želi Sloveniji priigrati medaljo že na letošnjem evropskem prvenstvu

Slovenski košarkarski biser v dresu Real Madrida Luka Dončić v letošnji sezoni naravnost blesti in ker želi lovorike odslej osvajati tudi z našo člansko reprezentanco, je ekipa radia Val 202 odpotovala v Madrid in z najboljšim mladim igralcem v Španiji naredila intervju.

Novogoričan bo v letošnji sezoni zaigral še za svoj četrti klub

Slovenski krilni center Jan Petrovčič je sezono začel v Nemčiji, po nastopanju v dresu kar treh klubov tamkajšnje četrte lige pa se je sedaj preselil še v Italijo.

VIDEO: Omić boljši od Rupnika, Lapornika prekinila niz porazov

Po vrnitvi Alena Omića v Španijo imamo Slovenci v najmočnejšem državnem prvenstvu v Evropi že sedem predstavnikov. V 19. kolu lige Endesa jih je nastopilo šest, z dvignjeno glavo pa so igrišče zapustili štirje.

VIDEO: Luka Dončić najkoristnejši igralec v Madridu, Jaka Blažič do zmage sredi Barcelone

V Evroligi ni časa za počitek. Šestnajst moštev je po sredinem koncu 19. kroga sinoči zaključilo že tudi 20. krog, v katerem sta uspeh zabeležila dva od treh aktivnih slovenskih košarkarjev.

VIDEO: Zoran Dragić z Armanijem končal zmagoviti niz Olympiacosa

V Evroligi se je sinoči končal 19. krog, v katerem sta se zmage razveselila le Zoran Dragić in Luka Dončić. Emporio Armani s šesto zmago še zmeraj zaseda zadnje mesto na lestvici, Real Madrid pa po 14. zmagi ostaja v vodstvu.

Več člankov...

Iskalnik