Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nebojša Joksimović že v finalu

Izkušeni branilec Nebojša Joksimović je s Cibono sinoči tudi v Zagrebu premagal Šibenik in postal prvi finalist hrvaškega državnega prvenstva.

Dejan Čigoja napredoval v polfinale

Slovenski košarkarski legionar Dejan Čigoja se je z moštvom Raiffeisen Wels po tretji zmagi nad Hallmann Vienno uvrstil v polfinale avstrijskega državnega prvenstva.

Slovenca v Makedoniji ostala brez finala

Vlado Ilievski in Radoslav Peković, ki imata poleg makedonskega oziroma srbskega tudi slovensko državljanstvo, sta zaključila sezono v makedonskem državnem prvenstvu.

Luka Dončić imenovan za vzhajajočo zvezdo Evrolige

Po številnih dosežkih v letošnji sezoni je slovenski košarkarski biser Luka Dončić prejel še eno prestižno priznanje. Tokrat iz vrst trenerjev v Evroligi, ki so ga izbrali za najbolj vzhajajočo zvezdo elitnega evropskega klubskega tekmovanja.

Teo Hojč se bo preizkusil tudi v reprezentanci

Slovenski trener Teo Hojč na Slovaškem z vsakim letom bolj pridobiva na veljavi, zato ne čudi, da je njegovo dobro delo opazila in nagradila tudi tamkajšnja košarkarska zveza.

VIDEO: Omić boljši od Blažiča, Dončić prvič v sezoni brez dosežene točke

V Španiji so vstopili v zadnje tri kroge rednega dela državnega prvenstva. V 32. kolu lige Endesa so bili med slovenskimi predstavniki uspešni Luka Dončić, Luka Lapornik in Alen Omić, Luka Rupnik, Miha Lapornik in Jaka Blažič pa bodo imeli novo priložnost za zmago že v sredo.

Več člankov...

Iskalnik