Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Tuji mediji na strani Španije, naši bralci naslov prvaka napovedujete Sloveniji

Slovenija ali Španija, Španija ali Slovenija? Vprašanje, ki danes že cel dan roji po glavi praktično vsakega slovenskega in španskega navdušenca nad košarko. Na portalu Slovenska Košarka smo za odgovor prosili cenjene slovenske in tuje novinarje, zraven pa dodali še mnenja nekdanjih slovenskih reprezentantov in trenutne rezultate naše ankete.

Slovenija po največji dosežek na velikih tekmovanjih

V Istanbulu je vse pripravljeno za začetek polfinala 40. evropskega prvenstva za moške, do katerega so se prebile reprezentance Slovenije, Srbije, Španije in Rusije.

Klub našel še zadnji slovenski reprezentant

Po dogovoru med Maticem Rebcem in ruskim Eniseyjem je bil Edo Murić edini članski reprezentant brez kluba, zdaj pa tudi on ni več na trgu prostih igralcev, saj je danes obljubil zvestobo turškemu evroligašu.

"Velik dan za vse, ki živimo za slovensko košarko"

Izbrana vrsta Slovenije se je po letu 2009 zopet prebila med najboljšo četverico evropskega prvenstva, kjer se zdaj resno spogleduje z osvojitvijo tako želenega odličja. Po veliki zmagi nad Latvijo sta pred zbrane medije stopila selektor Igor Kokoškov in kapetan Goran Dragić.

Slovenija preprečila prekletstvo in napredovala v polfinale!

Slovenska reprezentanca na evropskem prvenstvu ostaja neporažena tudi po svoji sedmi tekmi, bolj kot njen zmagoviti niz pa je po zmagi nad Latvijo (103:97) pomembno to, da si je z novim uspehom drugič v zgodovini zagotovila mesto v polfinalu!

Olimpija boljša od turškega prvoligaša

Zasedba Petrol Olimpije je včeraj odigrala šesto pripravljalno tekmo. V Kranjski Gori se je pomerila s turško Pinar Karsiyako in vknjižila tretjo zmago.

Več člankov...

Iskalnik