Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Boban Tomić v velikih težavah

Slovenskemu organizatorju igre Bobanu Tomiću v finalu slovaškega državnega prvenstva ne gre vse po načrtu. Njegova ekipa Rieker COM-therm Komarno v dvoboju z Inter Bratislavo v zmagah zaostaja že z 0:2.

Klemen Prepelič postavil nov mejnik v svoji karieri

Slovenski reprezentant Klemen Prepelič si v letošnji sezoni prvič v karieri izkušnje nabira v francoski prvi ligi, v kateri mu je sinoči uspel poseben dosežek.

Slovenci na Hrvaškem že prvaki

Po Nebojši Joksimoviću si je nastop v finalu hrvaškega državnega prvenstva zagotovil tudi Mirza Begić, ki je s Cedevito na drugi tekmi polfinala še drugič premagal Split.

VIDEO: Luka Dončić v stilu Michaela Jordana do prvega mesta po rednem delu

V španskem državnem prvenstvu sta bili sinoči na sporedu še zadnji dve tekmi 33. kola. Predzadnji krog rednega dela lige Endesa sta z medsebojno tekmo v Madridu sklenila Luka Dončić in Luka Lapornik, novi par točk pa si je pripisal Real Madrid.

VIDEO: Blažič tudi v gosteh ugnal Lapornika, Omić tretji najkoristnejši igralec Unicaje

V Španiji so se sinoči odigrale prve tekme predzadnjega kroga rednega dela državnega prvenstva. Luka Rupnik in Miha Lapornik sta na svoji zadnji domači tekmi letošnje sezone utrpela poraz, Jaka Blažič in Alen Omić pa sta se v gosteh veselila nove zmage.

Abramovič na Kosovu končal pestro sezono

S tekmovanjem v letošnji sezoni pa je že zaključil slovenski organizator igre Robert Abramovič, ki se je med leti 2016 in 2017 prvič v karieri preizkušal v Makedoniji, na Hrvaškem in na Kosovu.

Več člankov...

Iskalnik