Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Član vseh mlajših reprezentanc v Španijo

Slovenski košarkar Dejan Čigoja bo po slovenski in avstrijski spoznal še špansko košarko, saj bo športno pot nadaljeval na Iberskem polotoku.

Olimpija iz Italije brez praske

Zasedba Petrol Olimpije je včeraj v Torinu odigrala svojo deseto pripravljalno tekmo in vknjižila šesto zmago.

Dolgoletni igralec 1. SKL prvič v tujino

Slovenski košarkar Mensud Julević si je našel klub za prihajajočo sezono, v kateri pa zanimivo ne bo več igral v najmočnejšem državnem prvenstvu.

Slovenija prvič na prestolu Evrope!

V turški prestolnici Istanbul se je nocoj končalo 40. evropsko prvenstvo. Naslov prvaka si je prvič v zgodovini zagotovila reprezentanca Slovenije, ki se je z zlato medaljo okitila po težko priborjeni zmagi nad nepopustljivo izbrano vrsto Srbije!

Slovenija in Srbija za naslov evropskega prvaka

V Istanbulu smo se danes prebudili v sveže poletno jutro in ugotovili, da so sanje postale resničnost. Reprezentanca Slovenije se bo nocoj prvič v zgodovini borila za naslov evropskega prvaka, nasproti pa ji bo stala spoštovanja vredna izbrana vrsta Srbije.

Slovenija do zgodovinske medalje še pred finalom!

Slovenska reprezentanca se je v polfinalu evropskega prvenstva pogumno postavila po robu branilki naslova Španiji in bila za srčno in kolektivno igro nagrajena z veličastno zmago in odmevno uvrstitvijo v veliki finale!

Več člankov...

Iskalnik