Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Vujačić v Italiji na samem vrhu

V italijanski prvi ligi slovenske barve predstavljajo Zoran Dragić, Blaž Mesiček in Aleksander Vujačić, ki so različno uspešno začeli sezono 2017/18.

FIBA in ECA znova na začetni točki

Ko je že kazalo, da sta Mednarodna košarkarska zveza in podjetje ECA, ki upravlja Evroligo in Evropski pokal, končno našli skupni jezik pri prilagoditvi tekmovalnih koledarjev za kvalifikacije za SP 2019, so na petkovem sestanku evroligaških klubov zadnjemu Fibinemu predlogu prižgali rdečo luč.

VIDEO: Anthony Randolph nerešljiva uganka za Jako Lakoviča

V Španiji se je sinoči zaključil drugi krog državnega prvenstva, po katerem je brez poraza le še sedem od osemnajstih klubov.

VIDEO: Rupnik po Lakoviču ugnal še Blažiča

Medtem ko pri nas liga Nova KBM še kar miruje, se v Španiji izteka že drugi krog lige Endesa. Luka Rupnik in Jaka Blažič sta z njim že opravila, Jaka Lakovič, Luka Dončić in Anthony Randolph pa ga bodo odigrali drevi ob 19.15.

Slovenci imamo v Realu že celo peterko!

Slovenski reprezentant Klemen Prepelič bo po poročanju španskih medijev v sezoni 2018/19 nastopal v članskem dresu madridskega Reala, v katerem že igrata Luka Dončić in Anthony Randolph.

VIDEO: Blažič namučil Randolpha in Dončića

Z nedeljskim obračunom med Real Madridom in MoraBanc Andorro se je končalo prvo kolo španskega prvenstva. V njem so se prve zmage razveselili Real Madrid, Herbalife Gran Canaria, Iberostar Tenerife, Unicaja, branilka naslova Valencia, Monbus Obradoiro, Montakit Fuenlabrada in Barcelona Lassa.

Več člankov...

Iskalnik