Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Predhodnik Luke Rupnika novi soigralec Boštjana Nachbarja

Slovenski krilni košarkar Boštjan Nachbar je pri španskem Real Betisu po novem trenerju dobil še novega soigralca. V Sevillo prihaja prekaljeni organizator igre Carlos Cabezas.

Domžalčani visoko poraženi na prvi tekmi finala

Moštvi Helios Sunsov in Rieker COM-therm Komarna sta sinoči na Slovaškem odigrali prvo tekmo finala srednjeevropskega pokala Sixt Alpe Adria. Uspešnejši so bili Slovaki, ki so Domžalčane porazili s kar 25 točkami razlike (97:72).

V "slovenski" skupini EP 2017 gredo karte za med

Finski organizatorji letošnjega evropskega prvenstva v moški košarki so navdušeni nad prodajo vstopnic, tekma med Finsko in Slovenijo pa je že skoraj povsem razprodana.

Boštjan Nachbar dobil novega trenerja

Ekipa Real Betisa je na zadnjih desetih tekmah španskega prvenstva vknjižila le eno zmago, zato se je vodstvo kluba po sobotnem domačem porazu proti Bilbau Mihe Lapornika odločilo, da zamenja glavnega trenerja.

Helios Sunsi bodo naslov prvaka branili še pred koncem lige za prvaka

V srednjeevropskem pokalu Sixt Alpe Adria je postal znan termin tekem finala, v katerem se bosta pomerili ekipi Helios Sunsov in slovaškega Komarna.

VIDEO: Luka Dončić z dvojnim dvojčkom in domiselnimi podajami prevelik zalogaj za Jako Blažiča

V Španiji se je čez vikend odigralo že 28. kolo državnega prvenstva, v katerem smo, tako kot prejšnji krog, uživali ob spremljanju kar dveh slovenskih obračunov.

Več člankov...

Iskalnik