Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Dončić povečal prednost pred zasledovalci, Blažič že tik za vodilno osmerico

V španskem državnem prvenstvu so se med vikendom spopadli v devetem krogu, v katerem so med slovenskimi legionarji nastopili Jaka Blažič, Luka Dončić, Jaka Lakovič in Luka Rupnik ter povečini zabeležili uspeh.

V Turčiji odslej tudi Zoran Dragić

Slovenski branilec Zoran Dragić se je pri milanski Olimpii naveličal čakati na priložnost, zato je prekinil dvoletno pogodbo, spakiral svoje stvari in poiskal novega delodajalca.

VIDEO: Luka Dončić vrnil Real na zmagovalna pota

V Evroligi si tekme sledijo kot po tekočem traku. Njeni košarkarji so še v sredo tekmovali v 7. kolu, že dan kasneje pa so začeli z boji 8. kola.

VIDEO: Nikolić z najboljšo predstavo v Evroligi

Šestnajst ekip je v Evroligi sinoči zaključilo s tekmovanjem v sedmem krogu rednega dela. Na zadnjih štirih tekmah sta se borila tudi kluba Alekseja Nikolića in Zorana Dragića in vknjižila novo zmago.

Olimpija na gostovanjih v mednarodnih tekmovanjih še naprej le pri dveh zmagah

Moštvo Petrola Olimpije je v sredo nastopilo na svoji 14. mednarodni tekmi v letošnji sezoni in utrpelo 10. poraz. V šestem krogu Lige prvakov je v Atenah s 73:91 izgubilo proti AEK-ju.

VIDEO: Murić do druge zmage, Dončić in Randolph tretjič zapored poražena

Sinoči se je v Evroligi začel sedmi krog rednega dela, v katerem je med slovenskimi predstavniki novo zmago vknjižil le Edo Murić.

Več člankov...

Iskalnik