Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Domžalčani boljši od razvpite družine Ball

Helios Sunsi so se vrnili iz litovskega mesta Prienai, kjer so se zadnje tri dni merili na mednarodnem turnirju Big Baller Brand, ki sta ga organizirala prvoligaški litovski klub Vytautas in njegov priložnostni trener LaVar Ball, oče obetavnih košarkarskih bratov Lonza, LiAngela in LaMela Balla.

Sandi Čebular zopet v Španiji

Slovenski košarkar Sandi Čebular bo v letošnji sezoni znova aktiven. Po neuspeli vrnitvi v Šentjur, za katerega ni odigral niti ene tekme, in dvomesečni avanturi pri iranskem Mehramu se je izkušeni branilec namreč vrnil v Španijo.

VIDEO: Dvoštevilčni Omić porazil Armani, ostali Slovenci neuspešni

Koncu rednega dela tekmovanja se počasi približuje tudi šestnajsterica klubov Evrolige, ki je sinoči sklenila 22. krog. Med šesterico slovenskih košarkarjev je zmago dočakal le Alen Omić.

Olimpija končala z nastopi v Ligi prvakov

Ekipa Petrola Olimpije je sinoči v gosteh pri poljski Rosi Radom odigrala svojo zadnjo tekmo v letošnji sezoni Lige prvakov, od katere se je poslovila s porazom.

Olimpija še zadnjič v Ligi prvakov

Košarkarji Petrola Olimpije bodo nocoj ob 18.30 uri odigrali svojo zadnjo tekmo v letošnji sezoni Lige prvakov. Slovenski državni prvaki se bodo v 14. krogu rednega dela v gosteh zoperstavili predlanski poljski podprvakinji Rosi Radom.

VIDEO: Blažič ugnal Dončića in Randolpha, Rupnik pa Lakoviča

V elitnem španskem državnem prvenstvu za članske košarkarje so minuli vikend zaključili 19. kolo, v katerem so se slovenski legionarji znova spopadli med seboj.

Več člankov...

Iskalnik