Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Helios gostovanja v Ligi prvakov zaključil z eno zmago in šestimi porazi

Košarkarji Helios Sunsov so na svoji trinajsti oziroma predzadnji tekmi v rednem delu Lige prvakov utrpeli še enajsti poraz. Po zmagi v Domžalah je bil od barvarjev tudi v Bandirmi boljši turški Banvit, ki je po skupno 29 točkah Eda Murića in Gašperja Vidmarja zmagal s 74:56.

V Španijo se seli tudi Andraž Kavaš

Po Alenu Omiću na Iberski polotok odhaja tudi Andraž Kavaš, ki je bil od lanskega oktobra dalje prost igralec.

VIDEO: Rupnik prikazal svojo najboljšo predstavo, Dončić po polovici sezone na 1. mestu

V Španiji se je končalo 17. kolo državnega prvenstva, s čimer se je zaključila prva polovica rednega dela sezone. V tem kolu, v katerem so bili slovenski košarkarji polovično uspešni, Alen Omić še ni bil v kadru Unicaje iz Malage, ki je z zmago nad Murcio (88:76) zadržala 7. mesto na lestvici.

Alen Omić se iz Turčije vrača nazaj v Španijo

Slovenski reprezentant Alen Omić je vsaj za letos končal z nastopi v dresu Anadolu Efesa, do konca sezone pa bo kot posojeni igralec nastopal v Španiji, kjer se je že proslavil.

VIDEO: Blažič Istanbul zapustil s sklonjeno glavo, Nikolićevi izgubili v Kazanu

V Evroligi se je sinoči začel 17. krog rednega dela tekmovanja. Med slovenskimi košarkarji je kot prvi na parket stopil Jaka Blažič, ki je z Baskonio gostoval pri Darušafaki. Preostali slovenski legionarji bodo svoj dvoboj odigrali danes.

Najkoristnejši igralec Olimpije znova na trgu

Srbski košarkar Sava Lesić, ki je bil prejšnjo sezono v ligah Nova KBM in ABA najkoristnejši igralec Uniona Olimpije, ni upravičil pričakovanj Reggio Emilie, zato se strani že dogovarjata za sporazumno prekinitev pogodbe.

Več člankov...

Iskalnik