Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Luka Dončić s porazom izgubil 1. mesto, Luka Rupnik izenačil rekord v podajah

Po skoraj dvotedenskem odmoru zaradi kraljevega pokala so s tekmovanjem nadaljevali tudi v španskem državnem prvenstvu, kjer so se moštva spustila v 22. krog. Slovenski legionarji v njem niso imeli sreče, saj sta zmago vknjižila le Jaka Blažič in Miha Lapornik.

VIDEO: Aleksej Nikolić zablestel proti Žalgirisu, Luka Dončić v Madridu do 18. zmage

V Evroligi se je sinoči s preostalimi štirimi tekmami zaključil 23. krog rednega dela. Po Zoranu Dragiću so na evroligaški parket stopili še Jaka Blažič, Aleksej Nikolić in Luka Dončić, novega para točk pa se je razveselil samo Dončić, ki je z Real Madridom premagal Darušafako Dogus.

VIDEO: Zoran Dragić poražen proti Barceloni

Zoran Dragic - FC Barcelona Lassa - EB16V Evroligi so se včeraj odigrale prve štiri tekme 23. kroga. Na prvi tekmovalni večer je med slovenskimi košakarji zaigral le Zoran Dragić, ki pa mu z Emporio Armanijem pred domačimi navijači ni uspelo presenetiti Barcelone (78:83).

VIDEO: Zlatorog poražen na prvi tekmi polfinala

Z obračunom med Rieker COM-therm Komarnom in Zlatorogom se je začelo polfinale pokala Sixt Alpe Adria. Na prvi tekmi omenjenega para v slovaškem Komarnu so si prednost pred povratno tekmo priigrali gostitelji, ki so slavili zmago z 80:68.

Jure Zdovc zopet združil moči z najboljšim centrom grškega prvenstva

Slovenski trener na klopi atenskega AEK-ja Jure Zdovc se bo v zadnjih osem krogov rednega dela grškega državnega prvenstva podal z močno okrepitvijo.

Klobučar in Zagorac z novim soigralcem

Slovenska reprezentanta Jaka Klobučar in Saša Zagorac sta v Turčiji oziroma Rusiji izkazala dobrodošlico svojemu novemu soigralcu.

Več člankov...

Iskalnik