Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mirza Begić napredoval v finale lige ABA!

V regionalni ligi ABA smo sinoči dobili prvega finalista. Vstopnico za nastop v velikem finalu so si priigrali košarkarji Cedevite, ki so na odločilni tretji tekmi polfinala še drugič premagali ekipo Partizana.

Olimpija z MVP-jem rednega dela lige ABA, Krka najslabša pri petih kategorijah

Z dvobojema v Skopju in Beogradu se je sinoči končal 26. oziroma zadnji krog rednega dela mednarodne lige ABA. V polfinale, ki se bo začelo že to soboto, so se uvrstili Crvena zvezda, Cedevita, Partizan in Budućnost, pred začetkom končnice pa vas vabimo k ogledu analize prvega dela tekmovanja.

KK Krka: ''Vrnili se bomo še močnejši''

Po razburljivem nedeljskem večeru in kar dveh odločilnih tekmah za obstanek Krke v ligi ABA smo zbrali odzive iz novomeškega in ljubljanskega tabora.

Olimpija v Zadru ne bo igrala za Krko

Pred ekipo Krke je danes odločilna tekma v boju za obstanek v regionalni ligi ABA. Novomeščani se lahko izpadu izognejo le z lastno zmago proti gostujoči Ciboni in z zmago Uniona Olimpije v gosteh pri Zadru.

VIDEO: Krka izpadla iz lige ABA

Moštvo Krke si v zadnjem krogu rednega dela ni uspelo zagotoviti obstanka v regionalni ligi ABA. Novomeščani so za osvojitev predzadnjega mesta na lestvici potrebovali lastno zmago nad gostujočo Cibono in zmago Uniona Olimpije na gostovanju pri Zadru.

Matic Rebec: "Zavedamo se pomembnosti tekme in pripravljeni smo na njo"

Čez vikend nas čakata razburljivi tekmi, ki bosta odločali o usodi Krke v ligi ABA. Da bi obstali v njej, morajo Novomeščani ne samo premagati Zagrebčane, pač pa tudi držati pesti za zmago njihovih večnih rivalov iz Ljubljane.

Več člankov...

Iskalnik