Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Alen Omić rešil Zvezdo in ohranil možnosti za osvojitev svojega prvega naslova lige ABA

Na drugi tekmi finala regionalne lige ABA je aktualna prvakinja Crvena zvezda pred domačimi navijači z 69:59 porazila Budućnost in izid v seriji na tri zmage izenačila na 1:1.

Alen Omić poražen na prvi tekmi finala lige ABA

V Beogradu se je sinoči začelo finale 17. sezone regionalne lige ABA, v seriji na tri dobljene tekme pa so prvi povedli košarkarji črnogorske Budućnosti, ki so Alena Omića in srbsko Crveno zvezdo ugnali z 80:76.

V naslednji sezoni lige ABA bosta znova nastopala najtrofejnejša slovenska kluba

Zaključni turnir krstne sezone druge divizije lige ABA je končan, z naslovom regionalnega prvaka pa se je v srbskem Čačku okitila ekipa Krke, ki je v slovenskem finalu s 87:73 ugnala Sixt Primorsko.

Krka in Primorska po vstopnico za ligo ABA

V zahodnem srbskem mestu Čačak se bo danes začel zaključni turnir krstne sezone druge divizije regionalne lige ABA, na katerem bosta po naslovu prvaka skušala poseči tudi slovenski predstavnici Sixt Primorska in Krka.

Prvo finale 2. lige ABA bo slovensko obarvano

V srbskem Čačku se je sinoči začel zaključni turnir krstne sezone druge divizije regionalne lige ABA. Nastop v finalu sta si priigrali slovenski predstavnici Krka in Sixt Primorska, ki sta v polfinalu izločili srbska predstavnika Borac in Vršac.

Za naslov lige ABA se bo potegoval tudi slovenski pokalni prvak

V regionalni ligi ABA smo sinoči dobili še drugega finalista. Črnogorski Budućnosti se je v finalu 17. ligaške sezone pridružila branilka naslova, srbska Crvena zvezda, ki je z drugo zmago v polfinalu izločila črnogorski Mornar.

Več člankov...

Iskalnik