Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija maščevala poraz iz Sremske Mitrovice, Krka v Skopju doživela hladen tuš

Krka in Union Olimpija sta pred dvema zaporednima medsebojnima dvobojema odigrali tekmo 14. kola lige ABA. Novomeščani so gostovali pri ligaških novincih Karpoš Sokolih, Ljubljančani pa so gostili aktualno podprvakinjo Mego Leks.

VIDEO: Olimpija v ligi ABA prehitela Krko

Krka in Union Olimpija sta v nedeljo odigrali svojo 13. tekmo v ligi ABA. Novomeščani so gostovali pri Ciboni in bili poraženi z 88:65, Ljubljančani pa so gostili Zadar in zmagali z 78:76.

VIDEO: Olimpija prvič v sezoni premagala Krko

V ponedeljek sta Union Olimpija in Krka v Stožicah odigrali preloženo tekmo 2. kola lige ABA. Uspešnejši so bili gostitelji, ki imajo pred zadnjeuvrščenimi Karpoš Sokoli zdaj dve zmagi prednosti.

VIDEO: Olimpija v ligi ABA še naprej le s tremi zmagami

Union Olimpija in Crvena zvezda sta z medsebojnim dvobojem v Stožicah h koncu pripeljali 11. krog lige ABA. Po njem so Beograjčani še zmeraj neporaženi, saj so Ljubljano zapustili z zmago s 85:68.

VIDEO: Krka in Olimpija nista bili kos Partizanu in Cedeviti

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta v ligi ABA odigrali svojo 11. tekmo. Novomeščani so gostili svojega nekdanjega trenerja Aleksandra Džikića in Partizan, Ljubljančani pa so gostovali pri Cedeviti in Mirzi Begiću.

VIDEO: Izgubljene žoge Krko pokopale tudi proti Mornarju

Mornar iz črnogorskega Bara in novomeška Krka sta z medsebojnim dvobojem odprla 11. krog lige ABA. Uspešnejši so bili Črnogorci, ki so po preobratu v drugem polčasu zmagali s 86:73.

Več člankov...

Iskalnik