Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Union Olimpija dokončno z mestom v ligi ABA

Potem ko je Union Olimpija dobila povabilo v ligo ABA in ga nato zaradi neizpolnitve finančnih zahtev lige tudi izgubila, bo po odločitvi vodstva jadranske lige v njej vendarle in brez plačila kotizacije nadaljevala z nastopi.

Nebojša Joksimović se bo podal že v svojo 12. sezono lige ABA

Po objavi naše novice o prihodu Emirja Sulejmanovića v Cibono so pri hrvaškem državnem podprvaku govorice potrdili, zraven pa dodali še, da bodo v svojih vrstah zadržali še izkušenega slovenskega branilca.

Velika upa Olimpije združena v Ciboni

Slovenski organizator igre Žan Mark Šiško in bosansko - finski krilni center Emir Sulejmanović, ki sta še nekaj sezon nazaj nastopala v dresu Uniona Olimpije, bosta v prihodnje sodelovala pri zagrebški Ciboni.

Uroš Lučić bo znova igral v Novem mestu

Srbski krilni center Uroš Lučić bo po sezoni v Romuniji zopet tekmoval v ligi ABA, v kateri se bo pomeril tudi proti svojemu nekdanjemu klubu, novomeški Krki.

Hrvaške prvake okrepil sin člana legendarne Jugoplastike

Košarkarski klub Cedevita je danes sklenil dolgoročno sodelovanje s potencialnim hrvaškim reprezentantom Dujem Dukanom.

Ljubljenec navijačev Olimpije odslej pri Partizanu

Srbski državni podprvak Partizan je svoji članski ekipi dodal četrto okrepitev. Po treh srbskih košarkarjih na položajih centra, krilnega centra in organizatorja igre se v Beograd seli tudi ameriški branilec, ki lahko igra tudi na položaju krila.

Več člankov...

Iskalnik