Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krka na domačem parketu utrpela prvi poraz

Izbranci Dejana Mihevca so v četrtek po sedmih letih znova gostili FMP iz Beograda, ki je v Novo mesto pripotoval v sklopu 3. kroga regionalne lige ABA.

VIDEO: Joksimović in Šiško preskočila Mahkovica

Z včerajšnjim srečanjem v Laktaših med Igokeo in gostujočo Cibono se je končalo prvo kolo lige ABA. Po štiridesetih minutah igre so parket dvignjenih glav zapustili gostje, ki so zmagali z 71:61.

Krka v prvem poskusu do prve zmage v ligi ABA

Po ekipi Uniona Olimpije je v soboto prvo tekmo v novi sezoni regionalne lige ABA odigralo tudi moštvo Krke. Novomeščani so v dvorani Leona Štuklja gostili ligaške novince Karpoš Sokole in jih po prevladujoči igri v prvem polčasu premagali z 81:64.

Olimpija v Srbijo na prvo tekmo lige ABA

Moštvo Uniona Olimpije se je danes navsezgodaj odpravilo na pot proti Sremski Mitrovici, kjer bo jutri proti podprvaku Mega Leksu odigralo svojo prvo tekmo v novi sezoni lige ABA.

VIDEO: Odličen prvi polčas Olimpije premalo za prvo zmago

Union Olimpija je 16. sezono lige ABA odprla s porazom proti podprvaku Mega Leksu, ki je po zaostanku v prvih treh četrtinah v zadnjih izdihljajih razburljive tekme slavil zmago s 86:85.

Slovenci v vseh treh hrvaških klubih v ligi ABA

V naslednji sezoni regionalne lige ABA bo zanimivo spremljati dvoboje med slovenskimi in hrvaškimi moštvi. Še posebej zaradi tega, ker je v vrstah vseh treh hrvaških predstavnikov po novem štetju že pet slovenskih košarkarjev.

Več člankov...

Iskalnik