Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Občasni srbski reprezentant okrepil Partizan

Košarkarski klub Partizan po izgubljenem finalu srbskega prvenstva že sestavlja ekipo za naslednjo sezono. Za svojo prvo okrepitev je izbral krilnega centra španskega Estudiantesa.

Košarkarske zveze jadranske regije enotne v primeru Fibe in ABA lige

V torek, 24. maja, so se v Beogradu, na pobudo Košarkarske zveze Srbije, sestali predstavniki vseh šestih košarkarskih zvez jadranske regije.

FOTO: Eda Murića in njegove soigralce bo odslej dodatno motivirala tudi njihova garderoba

Košarkarski klub Partizan, ki se trenutno meri v končnici srbskega državnega prvenstva, je v sodelovanju z nemškim športnim opremljevalcem Adidasom lično preuredil svojo garderobo v dvorani Aleksandra Nikolića.

VIDEO: Crvena zvezda z ''metlo'' do drugega naslova lige ABA

Beograjska Crvena zvezda je v Sremski Mitrovici tudi na tretji tekmi finala lige ABA premagala Mega Leks (49:61) in tako ubranila naslov iz lanske sezone.

Liga ABA kljub pritiskom Fibe in nacionalnih zvez ostaja na svoji poti

V Beogradu je včeraj potekal sestanek med vodstvom regionalne lige ABA in predstavniki sodelujočih klubov. Na sklicani konferenci so bila mnenja enotna, zato bojazni pred ukinitvijo lige ni več.

VIDEO: Zvezda le še zmago oddaljena od ubranitve naslova lige ABA

Sinoči je bila odigrana druga tekma finala lige ABA, ki jo je s še bolj zanesljivo zmago kot pred tremi dnevi dobila Crvena zvezda, ki je v Beogradu Mega Leks premagala s 93:74.

Več člankov...

Iskalnik