Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Krka kljub vrnitvi Lukovića zdrsnila na predzadnje mesto

Slovenska predstavnika v ligi ABA sta v 16. krogu razočarala. Union Olimpija je v ponedeljek tudi doma morala priznati premoč Igokei, Krka pa sinoči FMP-ju ni bila kos niti v Beogradu.

VIDEO: Olimpija še petič izgubila le za točko

Union Olimpija je v leto 2017 vstopila z devetim porazom v ligi ABA, kjer je bila v 16. krogu na domači tekmi proti Igokei še drugič le za točko prekratka.

MVP slovenskega pokala okrepil Crveno zvezdo

Košarkarski klub Crvena zvezda, edini evroligaš s področja nekdanje Jugoslavije, je pred nadaljevanjem sezone pod koš postavil novega visokoraslega košarkarja.

VIDEO: Olimpija zdržala pritisk Krke in jo prvič premagala še v Novem mestu

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta za letos zaključili z nastopi v regionalni ligi ABA. Po odigranem 15. kolu so vedrejših obrazov Ljubljančani, ki so se s četrto zaporedno zmago zavihteli na sredino lestvice.

Žan Mark Šiško nič več za Cibono

Vse več hrvaških medijev poroča, da je zagrebško Cibono po centru Anteju Žižiću in zdaj že nekdanjem predsedniku kluba Aleksandru Petroviću zapustil tudi slovenski branilec Žan Mark Šiško.

VIDEO: Blaž Mahkovic popravil strelski rekord v ligi ABA

Liga ABA je zagnala svoj 15. krog, ki so ga včeraj odprli Igokea in Karpoš Sokoli ter Partizan in MZT. Predzadnje ligaško kolo v letu 2016 bosta popestrila tudi Union Olimpija in Krka, saj ju v torek v Novem mestu čaka novi medsebojni obračun.

Več člankov...

Iskalnik