Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rogaška in Primorska do nove zmage v 2. ligi ABA

V drugi regionalni ligi ABA se je včeraj zaključilo peto kolo, ki je bilo za Slovence precej uspešno, saj sta zmago vknjižila kar dva slovenska kluba.

VIDEO: Krka poražena ob zvoku sirene

V drugi ligi ABA se je včeraj nadaljeval peti krog rednega dela, na edini tekmi dneva pa sta se v Novem mestu pomerila Krka in Dynamic iz Beograda.

V Novo mesto se vrača Aleksandar Ćapin

V drugi ligi ABA se bo danes nadaljeval peti krog rednega dela, na edini tekmi dneva pa bosta ob 18. uri nastopila novomeška Krka in gostujoči Dynamic iz Beograda.

Prvi slovenski derbi pripadel Krki

Sinoči smo v drugi ligi ABA dočakali prvi slovenski derbi. V Rogaški Slatini sta se pomerila Rogaška in Krka, po razburljivi igri in napetem podaljšku pa so zmago slavili Novomeščani.

VIDEO: V ligi ABA uspešna le Zdovc in Čančar

Z velikim derbijem med Partizanom in Crveno zvezdo se bo nocoj zaključil 7. krog regionalne lige ABA, v katerem sta bila med slovenskimi predstavniki uspešna le trener Jure Zdovc in igralec Vlatko Čančar.

VIDEO: Kriza Olimpije se nadaljuje

Petrol Olimpija na svoji šesti tekmi v ligi ABA ni uspela prekiniti črnega niza porazov. Tretji zaporedni poraz ji je zadala Budućnost Voli, ki je s peto zmago obdržala vodilno mesto na lestvici.

Več člankov...

Iskalnik