Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Krka prva zadržala Zvezdo pod 70 točkami

Moštvi Krke in Crvene zvezde sta sinoči odigrali zadnji dvoboj v petem kolu lige ABA. Z več razpoloženimi igralci so v Novem mestu slavili branilci naslova, ki so Novomeščane premagali s 67:56.

VIDEO: Olimpija na tretjem gostovanju v ligi ABA še tretjič le za točko prekratka

Košarkarji Uniona Olimpije so v 5. krogu lige ABA gostovali pri Partizanu in po podaljšku izgubili s 85:86. Krog bo nocoj sklenila Krka, ki se bo ob 18. uri v Novem mestu pomerila s prav tako še neporaženo Crveno zvezdo.

VIDEO: Olimpija v tretje do prve zmage, Krka v Podgorici brez možnosti

Z dvobojema proti moštvoma iz Črne gore sta sinoči Union Olimpija in Krka pospravili pod streho že 4. kolo lige ABA. Ljubljančani so gostili Mornar iz Bara, Novomeščani pa so v Podgorici gostovali pri Budućnosti.

Lanska nosilca igre Krke združena pri MZT-ju

Srbski profesionalni košarkar Stefan Sinovec se po sezoni pri novomeški Krki vrača v Skopje k MZT-ju, kjer bo zopet sodeloval s hrvaškim centrom Juretom Lalićem.

VIDEO: Olimpija v novi razburljivi končnici znova prekratka za zmago

Po treh kolih lige ABA so neporažene samo še tri ekipe, med katerimi pa žal ni nobenega od dveh slovenskih predstavnikov. Union Olimpija je po gostovanju pri Mega Leksu nesrečno in znova le za točko izgubila tudi v gosteh pri Igokei (73:72), Krko pa po polovičnem izkupičku na dveh domačih tekmah jutri čaka prvo gostovanje pri še neporaženi Budućnosti.

Krka na domačem parketu utrpela prvi poraz

Izbranci Dejana Mihevca so v četrtek po sedmih letih znova gostili FMP iz Beograda, ki je v Novo mesto pripotoval v sklopu 3. kroga regionalne lige ABA.

Več člankov...

Iskalnik