Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na prvih štirih mestih 2. lige ABA že vsi trije slovenski klubi

V drugi diviziji regionalne lige ABA se je v torek začelo 14. kolo rednega dela, v katerem so slovenski predstavniki zaenkrat pri polovičnem izkupičku.

Olimpija bo konec rezultatske krize iskala z obetavnim tujim mladincem

Moštvo Petrola Olimpije je v regionalni ligi ABA doživelo že šesti zaporedni poraz. Enajsti neuspeh je zabeležila v gosteh pri črnogorskemu Mornarju, ki jo je po bolj zbrani igri v končnici odpravil s 101:81.

VIDEO: Krka znova na vrhu 2. lige ABA

Košarkarji Krke so sinoči odprli 13. kolo druge divizije regionalne lige ABA. V Novem mestu so gostili srbski Vršac in ga po dramatični končnici ugnali s 83:76.

Zgodovina Olimpije se ponavlja

Ekipa Petrola Olimpije novega leta v ligi ABA ni začela najbolje, saj je v 15. kolu izgubila proti gostujoči Megi Bemaxu in s tem utrpela že peti zaporedni poraz.

Krka si želi devete zmage

Članska ekipa Krke bo danes ob 18. uri odprla 13. kolo druge divizije regionalne lige ABA. V Novem mestu bo gostila srbski Vršac, s katerim si deli enak izkupiček zmag in porazov.

Sreda prinesla prvi mednarodni zmagi slovenskih moštev v letu 2018

V drugi diviziji regionalne lige ABA so včeraj znova zagnali motorje. Dvanajst klubov, med katerimi so tudi Sixt Primorska, Krka in Rogaška, je zakorakalo v 12. krog rednega dela.

Več člankov...

Iskalnik