Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Krka tone vse globlje

Moštva regionalne lige ABA so zajadrala v 24. kolo, ki se ni začelo po žaljah slovenskih predstavnikov. Krka je namreč v Novem mestu presenetljivo klonila še proti črnogorskemu Mornarju, ki je s tem dosegel sploh svojo prvo gostujočo zmago v tem tekmovanju, Union Olimpijo pa jutri čaka gostovanje pri vodilni Crveni zvezdi.

VIDEO: Olimpija do 10. zmage v ligi ABA, Krka šestnajstič poražena

Ekipi Uniona Olimpije in Krke sta sinoči odigrali svojo 23. tekmo v sezoni regionalne lige ABA. Zmago so zabeležili samo Ljubljančani, ki so močno favorizirano Budućnost po dramatični končnici doma premagali z 81:79, Novomeščani pa so v gosteh z 72:85 morali priznati premoč Igokei.

Gašper Okorn suspendiran

Vodstvo lige ABA je odločilo, da glavnega trenerja Uniona Olimpije Gašperja Okorna kaznuje s prepovedjo nastopa na naslednji tekmi regionalnega tekmovanja, kar pomeni, da bosta moštvo naslednjo sredo proti gostujoči Budućnosti vodila le Luka Bassin in Igor Kešelj

VIDEO: FMP dvema zmagama nad Krko dodal še skalp Olimpije

Košarkarji FMP-ja so v letošnji sezoni lige ABA rak rana slovenskih predstavnikov. Mlada ekipa iz Beograda, v kateri prevladujejo igralci letnika 1995, so po Krki na sinočnji tekmi 22. kola prvič premagali še Union Olimpijo, ki je tako utrpela še tretji zaporedni poraz.

VIDEO: 15. ničla Krke v ligi ABA

V 22. kolu regionalne lige ABA se je še desetič v letošnji sezoni dogodilo, da sta bila hkrati poražena oba slovenska predstavnika. Union Olimpija je včeraj z 79:89 izgubila proti srbskemu FMP-ju, Krka pa je danes prav tako v gosteh morala priznati poraz makedonskemu MZT-ju.

VIDEO: Krka in Olimpija v ligi ABA preveč gostoljubni gostiteljici

Ekipi Krke in Uniona Olimpije sta v 21. kolu regionalne lige ABA utrpeli boleč poraz. Novomeščani so v Novem mestu gostili Mega Leks in izgubili s 73:82, Ljubljančani pa so v Ljubljani gostili MZT in klonili z 72:91.

Več člankov...

Iskalnik