Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sedmega zaporednega poraza Olimpije nista mogla preprečiti niti njeni novi okrepitvi

Petrol Olimpija je v regionalni ligi ABA utrpela nov poraz. V 17. kolu je gostovala v črnogorski Podgorici pri vodilni Budućnosti in po kar 16 izgubljenih žogah izgubila s 66:88.

Alen Omić se vrača v ligo ABA

Visokorasli košarkar Alen Omić bo po dobrih dveh letih kaljenja v Španiji, Turčiji in Izraelu znova nastopal na igriščih bližje Sloveniji.

Na prvih štirih mestih 2. lige ABA že vsi trije slovenski klubi

V drugi diviziji regionalne lige ABA se je v torek začelo 14. kolo rednega dela, v katerem so slovenski predstavniki zaenkrat pri polovičnem izkupičku.

VIDEO: Krka znova na vrhu 2. lige ABA

Košarkarji Krke so sinoči odprli 13. kolo druge divizije regionalne lige ABA. V Novem mestu so gostili srbski Vršac in ga po dramatični končnici ugnali s 83:76.

Olimpija bo konec rezultatske krize iskala z obetavnim tujim mladincem

Moštvo Petrola Olimpije je v regionalni ligi ABA doživelo že šesti zaporedni poraz. Enajsti neuspeh je zabeležila v gosteh pri črnogorskemu Mornarju, ki jo je po bolj zbrani igri v končnici odpravil s 101:81.

Krka si želi devete zmage

Članska ekipa Krke bo danes ob 18. uri odprla 13. kolo druge divizije regionalne lige ABA. V Novem mestu bo gostila srbski Vršac, s katerim si deli enak izkupiček zmag in porazov.

Več člankov...

Iskalnik