Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Gašper Okorn: "Ne vem, zakaj me hočejo spraviti v grob"

Petrol Olimpija je na zadnji tekmi prvega kroga lige ABA dosegla prvo zmago. Zanjo je morala garati tudi v nepričakovanem podaljšku, v katerem pa je vendarle prevladala nad Igokeo in zmagala z rezultatom 95:93.

VIDEO: Vlatko Čančar razjezil trenerski duo Subotić

Minuli vikend je štartala tudi nova sezona regionalne lige ABA, v kateri bodo slovenske barve branili ekipa Petrol Olimpije, igralec Vlatko Čančar ter trenerji Jure Zdovc, Slobodan Subotić in Leon Subotić.

V drugi ligi ABA tudi Primorska

Kvalifikacije za drugo ligo ABA so končane, mesto v njej pa sta si kot zadnja zagotovila srbski Vršac in Sixt Primorska, ki bo tako v naslednji sezoni slovenske barve branila skupaj s Krko in Rogaško.

Tekme lige ABA bo letos lahko spremljalo precej več Slovencev

Vodstvo regionalne lige ABA je objavilo seznam vseh televizijskih postaj, ki bodo v prihajajoči sezoni v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji in na Hrvaškem skrbele za prenose tekem njene prve lige.

Koprčani z zmago ohranili upanje

Sixt Primorska je v Laktaših na svoji drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev v drugo ligo ABA dosegla prvo zmago in ohranila upanje za napredovanje.

Primorska kvalifikacije začela s porazom

V Laktaših se je včeraj pričel tridnevni kvalifikacijski turnir, ki nam bo dal imeni zadnjih dveh udeležencev krstne sezone druge regionalne lige ABA.

Več člankov...

Iskalnik