Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krvniki Krke in Olimpije z novo okrepitvijo

Črnogorski košarkarski klub Mornar, ki letošnjo sezono prvič v zgodovini tekmuje v regionalni ligi ABA, je sklenil sodelovanje z dvakratnim prvakom lige.

VIDEO: Olimpija prekinila zmagoviti niz Partizana, Krka klonila proti Zvezdi

V 18. kolu regionalne lige ABA sta se pomerila najuspešnejša slovenska in srbska košarkarska kluba v zgodovini. Union Olimpija je gostila Partizan in zmagala s 74:68, Krka pa je gostovala pri Crveni zvezdi in izgubila z 62:79.

VIDEO: Črnogorci pretrd oreh za Krko in Olimpijo

Slovenska predstavnika sta v mednarodni ligi ABA odigrala 17. krog tekmovanja. Krka je gostila Budućnost in izgubila s 67:75, Union Olimpija pa je gostovala pri Mornarju in klonila s kar 93:70.

VIDEO: Olimpija še petič izgubila le za točko

Union Olimpija je v leto 2017 vstopila z devetim porazom v ligi ABA, kjer je bila v 16. krogu na domači tekmi proti Igokei še drugič le za točko prekratka.

VIDEO: Krka kljub vrnitvi Lukovića zdrsnila na predzadnje mesto

Slovenska predstavnika v ligi ABA sta v 16. krogu razočarala. Union Olimpija je v ponedeljek tudi doma morala priznati premoč Igokei, Krka pa sinoči FMP-ju ni bila kos niti v Beogradu.

MVP slovenskega pokala okrepil Crveno zvezdo

Košarkarski klub Crvena zvezda, edini evroligaš s področja nekdanje Jugoslavije, je pred nadaljevanjem sezone pod koš postavil novega visokoraslega košarkarja.

Več člankov...

Iskalnik