Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

MVP slovenskega pokala okrepil Crveno zvezdo

Košarkarski klub Crvena zvezda, edini evroligaš s področja nekdanje Jugoslavije, je pred nadaljevanjem sezone pod koš postavil novega visokoraslega košarkarja.

Žan Mark Šiško nič več za Cibono

Vse več hrvaških medijev poroča, da je zagrebško Cibono po centru Anteju Žižiću in zdaj že nekdanjem predsedniku kluba Aleksandru Petroviću zapustil tudi slovenski branilec Žan Mark Šiško.

VIDEO: Olimpija zdržala pritisk Krke in jo prvič premagala še v Novem mestu

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta za letos zaključili z nastopi v regionalni ligi ABA. Po odigranem 15. kolu so vedrejših obrazov Ljubljančani, ki so se s četrto zaporedno zmago zavihteli na sredino lestvice.

VIDEO: Olimpija maščevala poraz iz Sremske Mitrovice, Krka v Skopju doživela hladen tuš

Krka in Union Olimpija sta pred dvema zaporednima medsebojnima dvobojema odigrali tekmo 14. kola lige ABA. Novomeščani so gostovali pri ligaških novincih Karpoš Sokolih, Ljubljančani pa so gostili aktualno podprvakinjo Mego Leks.

VIDEO: Blaž Mahkovic popravil strelski rekord v ligi ABA

Liga ABA je zagnala svoj 15. krog, ki so ga včeraj odprli Igokea in Karpoš Sokoli ter Partizan in MZT. Predzadnje ligaško kolo v letu 2016 bosta popestrila tudi Union Olimpija in Krka, saj ju v torek v Novem mestu čaka novi medsebojni obračun.

VIDEO: Olimpija v ligi ABA prehitela Krko

Krka in Union Olimpija sta v nedeljo odigrali svojo 13. tekmo v ligi ABA. Novomeščani so gostovali pri Ciboni in bili poraženi z 88:65, Ljubljančani pa so gostili Zadar in zmagali z 78:76.

Več člankov...

Iskalnik