Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

KK Krka: ''Vrnili se bomo še močnejši''

Po razburljivem nedeljskem večeru in kar dveh odločilnih tekmah za obstanek Krke v ligi ABA smo zbrali odzive iz novomeškega in ljubljanskega tabora.

VIDEO: Krka izpadla iz lige ABA

Moštvo Krke si v zadnjem krogu rednega dela ni uspelo zagotoviti obstanka v regionalni ligi ABA. Novomeščani so za osvojitev predzadnjega mesta na lestvici potrebovali lastno zmago nad gostujočo Cibono in zmago Uniona Olimpije na gostovanju pri Zadru.

Olimpija v Zadru ne bo igrala za Krko

Pred ekipo Krke je danes odločilna tekma v boju za obstanek v regionalni ligi ABA. Novomeščani se lahko izpadu izognejo le z lastno zmago proti gostujoči Ciboni in z zmago Uniona Olimpije v gosteh pri Zadru.

VIDEO: Olimpija izgubila po podaljšku, Krka na robu izpada iz lige ABA

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta včeraj odigrali tekmo predzadnjega kola regionalne lige ABA. V 25. krogu slovenska predstavnika nista imela sreče, Novomeščani so z 80:94 izgubili v gosteh pri Partizanu, Ljubljančani pa so doma z 92:94 klonili proti Cedeviti.

Matic Rebec: "Zavedamo se pomembnosti tekme in pripravljeni smo na njo"

Čez vikend nas čakata razburljivi tekmi, ki bosta odločali o usodi Krke v ligi ABA. Da bi obstali v njej, morajo Novomeščani ne samo premagati Zagrebčane, pač pa tudi držati pesti za zmago njihovih večnih rivalov iz Ljubljane.

Olimpija bo sezono končala brez zmage v Srbiji

V jadranski ligi ABA bo zadnjo tekmo 24. kola drevi odigral tudi Nebojša Joksimović, sinoči pa je s predpredzadnjim krogom rednega dela tekmovanja opravila tudi Union Olimpija, ki je še drugič v sezoni izgubila proti Crveni zvezdi.

Več člankov...

Iskalnik