Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sandi Čebular bo znova igral v ligi ABA

Slovenski košarkar Sandi Čebular se po dveh sezonah v Rogaški Slatini vrača v Šentjur k svojemu matičnemu klubu Tajfunu, ki se je pred njim okrepil še s Tomažem Bolčino.

K podprvakom lige ABA prihaja nekdanji član Uniona Olimpije

Zagrebška Cedevita se je okrepila s hrvaškim reprezentančnim centrom Luko Žorićem, ki se tako po štirih sezonah igranja v tujini vrača v svojo domovino.

V ligi ABA vendarle tudi Tajfun, pri Olimpiji upajo, da zmeda ni naredila preveč škode

Na skupščini novoustanovljene lige ABA v Podgorici so bile danes sprejete pomembne odločitve za košarkarsko sezono 2015/2016. Regionalna liga bo v prihajajoči sezoni štela 14 klubov, ki so bili določeni v skladu s športnimi kriteriji.

Krvnik Slovenije na EP 2009 kmalu soigralec Jake Blažiča?

Crvena zvezda po razhodu z Bobanom Marjanovićem vztrajno išče centra, ki bi v naslednji sezoni Maiku Zirbesu pomagal pokriti prostor pod košema.

Vodilna centra lige ABA odhajata v ligo NBA

 Nikola Jokić i Boban Marjanović Foto: Arhiva VNVisokorasla srbska košarkarja Nikola Jokić in Boban Marjanović se po odlični sezoni v jadranski ligi s trebuhom za kruhom selita čez lužo.

FIBA priznala ligo ABA, v kateri pa je usoda Tajfuna še zmeraj nejasna

Po številnih nesoglasjih in celo ustrahovanju klubov in zvez s področja nekdanje Jugoslavije, je FIBA na včerajšnjem sestanku v Budimpešti vendarle priznala na novo organizirano ligo ABA.

Iskalnik