Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mirza Begić poražen tudi v drugo

Crvena zvezda za ubranitev naslova prvaka lige ABA potrebuje le še eno zmago. Na drugi tekmi finala so Beograjčani namreč še drugič premagali Cedevito, ki bo v četrtek v Zagrebu skušala podaljšati serijo.

VIDEO: Mirza Begić po prvi tekmi finala zaostaja

V regionalni ligi ABA se je sinoči začelo veliko finale. Za naslov prvaka se borita Crvena zvezda in Cedevita, po prvi odigrani tekmi pa so v prednosti Beograjčani.

Mirza Begić: "Finale je krona dela v celotni sezoni"

V regionalni ligi ABA se bo nocoj začelo veliko finale. Za naslov prvaka se bosta udarili beograjska Crvena zvezda in zagrebška Cedevita, pri kateri se želi v zgodovino zapisati tudi slovenski center Mirza Begić.

VIDEO: Mirza Begić napredoval v finale lige ABA!

V regionalni ligi ABA smo sinoči dobili prvega finalista. Vstopnico za nastop v velikem finalu so si priigrali košarkarji Cedevite, ki so na odločilni tretji tekmi polfinala še drugič premagali ekipo Partizana.

Mirza Begić v finalu proti aktualnim prvakom

V mednarodni ligi ABA sta postala znana oba finalista letošnje sezone. Zagrebški Cedeviti se je v velikem finalu pridružila beograjska Crvena zvezda, ki je na odločilni tretji tekmi polfinala še drugič porazila podgoriško Budućnost.

Olimpija z MVP-jem rednega dela lige ABA, Krka najslabša pri petih kategorijah

Z dvobojema v Skopju in Beogradu se je sinoči končal 26. oziroma zadnji krog rednega dela mednarodne lige ABA. V polfinale, ki se bo začelo že to soboto, so se uvrstili Crvena zvezda, Cedevita, Partizan in Budućnost, pred začetkom končnice pa vas vabimo k ogledu analize prvega dela tekmovanja.

Več člankov...

Iskalnik