Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija prekinila zmagoviti niz Partizana, Krka klonila proti Zvezdi

V 18. kolu regionalne lige ABA sta se pomerila najuspešnejša slovenska in srbska košarkarska kluba v zgodovini. Union Olimpija je gostila Partizan in zmagala s 74:68, Krka pa je gostovala pri Crveni zvezdi in izgubila z 62:79.

VIDEO: Črnogorci pretrd oreh za Krko in Olimpijo

Slovenska predstavnika sta v mednarodni ligi ABA odigrala 17. krog tekmovanja. Krka je gostila Budućnost in izgubila s 67:75, Union Olimpija pa je gostovala pri Mornarju in klonila s kar 93:70.

VIDEO: Krka kljub vrnitvi Lukovića zdrsnila na predzadnje mesto

Slovenska predstavnika v ligi ABA sta v 16. krogu razočarala. Union Olimpija je v ponedeljek tudi doma morala priznati premoč Igokei, Krka pa sinoči FMP-ju ni bila kos niti v Beogradu.

MVP slovenskega pokala okrepil Crveno zvezdo

Košarkarski klub Crvena zvezda, edini evroligaš s področja nekdanje Jugoslavije, je pred nadaljevanjem sezone pod koš postavil novega visokoraslega košarkarja.

VIDEO: Olimpija še petič izgubila le za točko

Union Olimpija je v leto 2017 vstopila z devetim porazom v ligi ABA, kjer je bila v 16. krogu na domači tekmi proti Igokei še drugič le za točko prekratka.

Žan Mark Šiško nič več za Cibono

Vse več hrvaških medijev poroča, da je zagrebško Cibono po centru Anteju Žižiću in zdaj že nekdanjem predsedniku kluba Aleksandru Petroviću zapustil tudi slovenski branilec Žan Mark Šiško.

Več člankov...

Iskalnik