Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krka si želi devete zmage

Članska ekipa Krke bo danes ob 18. uri odprla 13. kolo druge divizije regionalne lige ABA. V Novem mestu bo gostila srbski Vršac, s katerim si deli enak izkupiček zmag in porazov.

Zgodovina Olimpije se ponavlja

Ekipa Petrola Olimpije novega leta v ligi ABA ni začela najbolje, saj je v 15. kolu izgubila proti gostujoči Megi Bemaxu in s tem utrpela že peti zaporedni poraz.

Sreda prinesla prvi mednarodni zmagi slovenskih moštev v letu 2018

V drugi diviziji regionalne lige ABA so včeraj znova zagnali motorje. Dvanajst klubov, med katerimi so tudi Sixt Primorska, Krka in Rogaška, je zakorakalo v 12. krog rednega dela.

Krka, Primorska in Rogaška končale z letošnjimi nastopi v 2. ligi ABA

V drugi diviziji regionalne lige ABA se je sinoči končal 11. oziroma zadnji krog v letu 2017, od katerega sta se Sixt Primorska in Rogaška poslovili z zmago, Krka pa s porazom.

VIDEO: Olimpija v Beogradu na pragu presenečenja

Moštvo Petrola Olimpije je že tretji dan po vstopu v novo leto nadaljevalo s tekmovanjem. Svojo prvo tekmo v letu 2018 je odigralo v ligi ABA, v kateri je v 14. kolu gostovalo pri aktualni prvakinji Crveni zvezdi.

VIDEO: Po Krki od Primorske boljša še Rogaška

S tekmama med Sixtom Primorsko in Rogaško ter Krko in AV Ohridom se je sinoči odprlo 10. kolo druge divizije regionalne lige ABA.

Več člankov...

Iskalnik