Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Gašper Potočnik: ''Vsi si želimo, da se sezona čim prej začne''

Union Olimpija bo jutri ob 17. uri z domačo tekmo prvega kroga regionalne lige ABA začela sezono 2015/16. V Stožice prihaja MZT iz Skopja, ki ga vodi nekdanji trener Ljubljančanov Aleš Pipan.

Sava Lešić verjame, da pomlajeni Olimpiji lahko uspe uvrstitev med najboljših pet moštev lige ABA

Izkušeni srbski košarkar Sava Lešić se bo v naslednji sezoni v dresu Uniona Olimpije vrnil v regionalno ligo ABA. S 27-letnim krilnim centrom smo se pogovarjali o motivih in pričakovanjih pred začetkom njegove prve sezone v Ljubljani.

Partizan imenoval naslednika Duška Vujoševića

Novi upravni odbor košarkarskega kluba Partizan, na čelu katerega je zdaj še aktivni košarkar Nikola Peković, je po nepodaljšanju pogodbe s trenerjem Duškom Vujoševićem imenoval njegovega naslednika.

Jaka Blažič nič več v dresu Crvene zvezde

Kar smo pred časom poročali, se je danes tudi zgodilo. Crvena zvezda in slovenski reprezentant Jaka Blažič sta sporazumno prekinila pogodbo.

Jaka Blažič odslej v Španiji, kamor se vrača tudi Jaka Lakovič

Slovenski reprezentant Jaka Blažič si je le dan razhodu s Crveno zvezdo našel novega delodajalca. Blejec bo odslej nosil dres španske Kutxe Laboral.

V ligi ABA bodo po petih letih znova igrali samo klubi iz držav bivše Jugoslavije

Iz Črne gore se je razširila vest, da je tamkajšnji košarkarski klub Sutjeska zasedel preostalo prosto mesto v ligi ABA za sezono 2015/16.

Več člankov...

Iskalnik