Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Liga ABA: Olimpija v končnici do osme zmage, Krka pa do petega zaporednega poraza

Po dramatičnem zaključku tekem v Skopju in Stožicah sta Union Olimpija in Krka 21. kolo lige ABA končali z različnim izkupičkom. Ljubljančani so v zadnji četrtini strli odpor Zadra in zmagali s 84:76, Novomeščani pa so podlegli pritisku in proti MZT-ju izgubili s 67:69.

Liga ABA: Mega poglobila krizo Tajfuna

Po porazu Uniona Olimpije in Krke je sinoči v 20. krogu lige ABA izgubil tudi Tajfun, ki je v Sremski Mitrovici proti Mega Leksu klonil z 92:70 in tako utrpel še šesti zaporedni poraz.

Liga ABA: Džikić ukanil Krko, Kanacević z Budućnostjo boljši od Olimpije

Krka in Union Olimpija sta se v 20. kolu regionalne lige ABA pomerili proti Partizanu in Budućnosti, a do novega para točk nista prišli. Novomeščani so v Novem mestu klonili s 70:75, Ljubljančani pa v Podgorici izgubili s 77:89. Danes ob 17. uri bo svoj dvoboj odigral še šentjurski Tajfun.

Olimpija proti prvaku lige ABA tudi v Stožicah ni razočarala

Košarkarji Uniona Olimpije so v 19. krogu lige ABA gostili Crveno zvezdo in ob proslavi 70. obletnice kluba tudi v Stožicah verjeli, da jo lahko presenetijo. Zmagovalca dvoboja starih rivalov je znova odločila napeta končnica, v kateri pa so bili tokrat srečnejši gostje, ki so slavili s 77:69.

Tajfun, Krka, Union Olimpija in KZS na ligo ABA naslovili dopis o regularnosti tekmovanja

Vsi trije slovenski predstavniki v jadranski ligi so v sodelovanju s Košarkarsko zvezo na naslov lige ABA danes poslali dopis o problematiki zagotavljanja regularnosti tekmovanja in z njim povezane pritiske posameznih klubov in celo nacionalnih zvez.

Liga ABA: Metalac podaljšal črni niz Krke

Po petkovem neuspehu Tajfuna so poraz v 19. kolu lige ABA sinoči vknjižili tudi košarkarji Krke, ki so v srbskem Valjevu izgubili še tretjič zapovrstjo.

Več člankov...

Iskalnik