Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Primorska z zmago nad Krko do zaključnega turnirja 2. lige ABA

Košarkarji Sixta Primorske so na tekmi 20. kola druge divizije regionalne lige ABA z 72:69 premagali novomeško Krko in si s tem zagotovili mesto na zaključnem turnirju, ki se bo 3. in 4. aprila odvijal v srbskem mestu Čačak.

Slovensko državno prvenstvo v ligi ABA še bolj izgubilo na veljavi

V Beogradu so na skupščini lige ABA sprejeli nov način določanja udeležencev v prvi in drugi diviziji omenjene regionalne lige, ki bo stopil v veljavo že naslednjo sezono.

Bivši član Olimpije in Zdovčev izbranec proglašena za MVP-ja in vzhajajočo zvezdo lige ABA

V regionalni ligi ABA se je sinoči z zadnjima dvema tekmama 22. kola končal redni del, po katerem so postali znani najboljši posamezniki tekmovanja.

Krka in Primorska naredili ogromen korak proti zaključnemu turnirju

Do konca rednega dela druge divizije lige ABA nas ločita le še trije krogi, na štirih mestih, ki vodijo v polfinale, pa sta po 13. zmagi tudi Sixt Primorska in Krka.

VIDEO: Olimpija se je od lige ABA poslovila z zmago

Petrol Olimpija je sinoči nastopila na svoji 22. in s tem tudi njeni zadnji tekmi v letošnji sezoni regionalne lige ABA ter proti gostujočemu Zadru vknjižila 10. zmago.

Rogaška izgublja boj za uvrstitev v polfinale

Košarkarji Rogaške so na prvi tekmi 19. kola druge divizije lige ABA utrpeli 9. poraz, s čimer so zapravili priložnost, da bi se približali najboljšim štirim ekipam.

Več člankov...

Iskalnik