Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Danes zadnji slovenski derbi na domačih tleh

V drugi diviziji regionalne lige ABA se bo nocoj odigrala prva tekma 21. kola. Predzadnji krog rednega dela bosta ob 18. uri v Rogaški Slatini odprli ekipi Rogaške in Sixta Primorske.

VIDEO: Omić in Zdovc na drugo tekmo polfinala z različnim izkupičkom

V regionalni ligi ABA se za naslov prvaka borijo le še štirje klubi, na sinočnjih prvih dveh tekmah polfinala pa sta se uvrstitvi v finale približala aktualna prvakinja Crvena zvezda in že šestkratna polfinalistka Budućnost.

Jure Zdovc: Napad je pomemben, a presodila bo obramba

V regionalni ligi ABA se bo drevi začelo polfinale, v katerem bodo svojega nasprotnika dvakrat skušali premagati košarkarji črnogorske Budućnosti, hrvaške Cedevite, srbske Crvene zvezde in črnogorskega Mornarja.

Slovensko državno prvenstvo v ligi ABA še bolj izgubilo na veljavi

V Beogradu so na skupščini lige ABA sprejeli nov način določanja udeležencev v prvi in drugi diviziji omenjene regionalne lige, ki bo stopil v veljavo že naslednjo sezono.

VIDEO: Primorska z zmago nad Krko do zaključnega turnirja 2. lige ABA

Košarkarji Sixta Primorske so na tekmi 20. kola druge divizije regionalne lige ABA z 72:69 premagali novomeško Krko in si s tem zagotovili mesto na zaključnem turnirju, ki se bo 3. in 4. aprila odvijal v srbskem mestu Čačak.

Bivši član Olimpije in Zdovčev izbranec proglašena za MVP-ja in vzhajajočo zvezdo lige ABA

V regionalni ligi ABA se je sinoči z zadnjima dvema tekmama 22. kola končal redni del, po katerem so postali znani najboljši posamezniki tekmovanja.

Več člankov...

Iskalnik