Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija v ligi ABA prehitela Krko

Krka in Union Olimpija sta v nedeljo odigrali svojo 13. tekmo v ligi ABA. Novomeščani so gostovali pri Ciboni in bili poraženi z 88:65, Ljubljančani pa so gostili Zadar in zmagali z 78:76.

VIDEO: Olimpija prvič v sezoni premagala Krko

V ponedeljek sta Union Olimpija in Krka v Stožicah odigrali preloženo tekmo 2. kola lige ABA. Uspešnejši so bili gostitelji, ki imajo pred zadnjeuvrščenimi Karpoš Sokoli zdaj dve zmagi prednosti.

VIDEO: Krka in Olimpija nista bili kos Partizanu in Cedeviti

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta v ligi ABA odigrali svojo 11. tekmo. Novomeščani so gostili svojega nekdanjega trenerja Aleksandra Džikića in Partizan, Ljubljančani pa so gostovali pri Cedeviti in Mirzi Begiću.

VIDEO: Izgubljene žoge Krko pokopale tudi proti Mornarju

Mornar iz črnogorskega Bara in novomeška Krka sta z medsebojnim dvobojem odprla 11. krog lige ABA. Uspešnejši so bili Črnogorci, ki so po preobratu v drugem polčasu zmagali s 86:73.

VIDEO: Olimpija v ligi ABA še naprej le s tremi zmagami

Union Olimpija in Crvena zvezda sta z medsebojnim dvobojem v Stožicah h koncu pripeljali 11. krog lige ABA. Po njem so Beograjčani še zmeraj neporaženi, saj so Ljubljano zapustili z zmago s 85:68.

Tretja slovenska ničla v ligi ABA

Deseti krog lige ABA moštvoma Krke in Uniona Olimpije ne bo ostal v lepem spominu. Novomeščani in Ljubljančani so namreč proti Igokei in Budućnosti zabeležili poraz, Slovenija pa je po petem kolu znova vknjižila popolno ničlo.

Več člankov...

Iskalnik