Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Crvena zvezda z ''metlo'' do drugega naslova lige ABA

Beograjska Crvena zvezda je v Sremski Mitrovici tudi na tretji tekmi finala lige ABA premagala Mega Leks (49:61) in tako ubranila naslov iz lanske sezone.

VIDEO: Zvezda le še zmago oddaljena od ubranitve naslova lige ABA

Sinoči je bila odigrana druga tekma finala lige ABA, ki jo je s še bolj zanesljivo zmago kot pred tremi dnevi dobila Crvena zvezda, ki je v Beogradu Mega Leks premagala s 93:74.

Srbski finale lige ABA bolje začeli aktualni prvaki

Sinoči se je v Beogradu začela finalna serija letošnje sezone ABA lige. Prvo tekmo je dobila gostiteljica Crvena zvezda, ki je s 95:88 premagala Mega Leks.

Liga ABA podprla Uleb, za Fibo samo Cibona

V Zagrebu se je v nedeljo končala izredna skupščina klubov lige ABA, po kateri je postalo znano, da bodo moštva iz regije v evropskih tekmovanjih še naprej nastopala pod okriljem Uleba.

KZS ne podpira odločitve lige ABA

Košarkarska zveza Slovenije se je odzvala na sporočilo za medije, ki ga je liga ABA objavila na svoji spletni strani. V dopisu, naslovljenemu na generalnega sekretarja FIBA Patricka Baumanna, je KZS še enkrat izrazila popolno podporo FIBA Ligi prvakov.

VIDEO: Olimpija sezono lige ABA končala z zmago po kar štirih podaljških

Z iztekom 26. kroga se je v ligi ABA zaključil redni del tekmovanja, po katerem se od nadaljnjih bojev poslavljajo vsa tri slovenska moštva. Na svoji zadnji tekmi letošnje regionalne lige se je zmage razveselila le Union Olimpija, ki je v legendarnem Tivoliju po kar štirih podaljških ugnala Partizan (118:115).

Več člankov...

Iskalnik