Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Maj Kovačevič v BiH podpisal dolgoročno pogodbo

Slovenski košarkar Maj Kovačevič bo v naslednjih letih znova igral bližje svoji domovini. Po dveh sezonah na Slovaškem in eni v Grčiji se bo 25-letni branilec preizkusil še pod koši v Bosni in Hercegovini.

Pred tremi leti blestel v Heliosu, zdaj želi še pri Zadru

Nekdanji košarkar domžalskega Heliosa Drago Pašalić je postal novi igralec hrvaškega kluba Zadar, s katerim bo Splitčan po sezoni v Katarju in na Poljskem znova zaigral v ligi ABA.

Jaki Blažiču bo trojno krono iz prejšnje sezone pomagal braniti še Srb iz ZDA

Srbska pokalna in državna prvakinja Crvena zvezda, ki se je v minuli sezoni prvič v zgodovini okronala še z naslovom lige ABA, nadaljuje s sestavljanjem zveneče ekipe za naslednje tekmovalno leto.

Olimpijo zapušča član njene zlate generacije 1997

Slovenski mladinski reprezentant Žan Mark Šiško se po vzoru Luke Dončića poslavlja od svojega matičnega kluba Union Olimpija in odhaja v tujino.

Ćapin bo v ligi ABA igral še s šestim klubom

Naturalizirani slovenski organizator igre Aleksandar Ćapin bo v naslednji sezoni znova nastopal v regionalni ligi ABA, v kateri bo zaigral že za svoj šesti klub.

Schortsanitis bo Slovencem spet sejal strah v kosti

Po zanikanju govoric, da želi Bobana Marjanovića nadomestiti s Sofoklisom Schortsanitisom, se je beograjska Crvena zvezda z 206 centimetrov visokim in kar 156 kilogramov težkim centrom vendarle dogovorila za sodelovanje.

Več člankov...

Iskalnik