Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Košarkarji Tajfuna in Krke kljub porazoma z nasmehom končujejo leto 2015

Po ekipi Krke so včeraj svojo zadnjo tekmo v tekočem letu odigrali tudi igralci šentjurskega Tajfuna, ki so v 17. krogu lige ABA gostili beograjsko Crveno zvezdo. Srečanje je bilo izenačeno vse do zadnje četrtine, nato pa so izkušeni gostje pokazali svojo kakovost in zmagali s 73:63.

Liga ABA: Olimpija v Nikšiću še poslabšala svoj izkupiček z gostovanj

Po domači zmagi nad Igokeo se je ekipa Uniona Olimpije na svoje zadnje gostovanje v ligi ABA v letu 2015 podala z željo, da prekine niz petih zaporednih porazov v gosteh. Želja se zmajem ni uresničila, saj jih je v črnogorskem Nikšiću Sutjeska premagala še drugič v letošnji sezoni.

Liga ABA: Slovenski derbi po kar dveh podaljških pripadel Krki

V Novem mestu sta se v 16. krogu lige ABA pomerila državna prvaka Krka in Tajfun. Ogorčen dvoboj je bil odločen šele po 50 minutah igre, osme zmage pa so se veselili Novomeščani (103:96).

Liga ABA: Olimpija nemočna proti MZT-ju, Krka blizu presenečenja proti Budućnosti

Po petkovi zmagi Tajfuna nad Sutjesko sta sinoči 14. krog lige ABA odigrali tudi Union Olimpija in Krka, ki pa sta bili žal neuspešni. Ljubljančani so bili poraženi na gostovanju v Skopju, Novomeščani pa doma proti Podgoričanom.

V 15. krogu lige ABA zmagi Krke in Olimpije

Nocoj se bo s tekmo med Budućnostjo in Crveno zvezdo končal 15. krog regionalne lige ABA, ki so ga čez vikend odigrali že vsi trije slovenski predstavniki. Zmagi sta zabeležili Krka in Union Olimpija, ki sta premagali Zadar in Igokeo, Tajfun pa je proti Ciboni vknjižil poraz.

MZT snubi Aleksandra Džikića

Makedonski MZT po razhodu s slovenskim trenerjem Alešem Pipanom vztrajno išče njegovega naslednika. Med vsemi mogočimi kandidati se je pojavil tudi Aleksandar Džikić, ki je še lansko sezono vodil novomeško Krko.

Več člankov...

Iskalnik