Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija v ligi ABA še naprej le s tremi zmagami

Union Olimpija in Crvena zvezda sta z medsebojnim dvobojem v Stožicah h koncu pripeljali 11. krog lige ABA. Po njem so Beograjčani še zmeraj neporaženi, saj so Ljubljano zapustili z zmago s 85:68.

VIDEO: Izgubljene žoge Krko pokopale tudi proti Mornarju

Mornar iz črnogorskega Bara in novomeška Krka sta z medsebojnim dvobojem odprla 11. krog lige ABA. Uspešnejši so bili Črnogorci, ki so po preobratu v drugem polčasu zmagali s 86:73.

Tretja slovenska ničla v ligi ABA

Deseti krog lige ABA moštvoma Krke in Uniona Olimpije ne bo ostal v lepem spominu. Novomeščani in Ljubljančani so namreč proti Igokei in Budućnosti zabeležili poraz, Slovenija pa je po petem kolu znova vknjižila popolno ničlo.

VIDEO: Olimpija 37 minut vodila, na koncu pa znova izgubila

Union Olimpija letos nima sreče z mednarodnimi tekmovanji. V Evropskem pokalu je po štirih tekmah še brez zmage, v regionalni ligi ABA pa je še četrtič izgubila za vsega točko razlike.

VIDEO: V ligi ABA dvojna zmaga Krke in Olimpije

Deveti krog regionalne lige ABA se je za oba slovenska predstavnika iztekel po njunih željah. Krka je v Novem mestu premagala MZT iz Skopja (97:87), Union Olimpija pa je v Stožicah po podaljšku ugnala FMP iz Beograda (89:85).

Krka ukanila tudi podprvake ABA lige

Moštvo Krke je v regionalni ligi ABA našlo formulo za zmagovanje. Po Cedeviti in Zadru so Novomeščani v osmem kolu presenetili še Mega Leks (95:96) in dosegli še tretjo zaporedno zmago.

Več člankov...

Iskalnik