Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija v novi razburljivi končnici znova prekratka za zmago

Po treh kolih lige ABA so neporažene samo še tri ekipe, med katerimi pa žal ni nobenega od dveh slovenskih predstavnikov. Union Olimpija je po gostovanju pri Mega Leksu nesrečno in znova le za točko izgubila tudi v gosteh pri Igokei (73:72), Krko pa po polovičnem izkupičku na dveh domačih tekmah jutri čaka prvo gostovanje pri še neporaženi Budućnosti.

Lanska nosilca igre Krke združena pri MZT-ju

Srbski profesionalni košarkar Stefan Sinovec se po sezoni pri novomeški Krki vrača v Skopje k MZT-ju, kjer bo zopet sodeloval s hrvaškim centrom Juretom Lalićem.

Krka na domačem parketu utrpela prvi poraz

Izbranci Dejana Mihevca so v četrtek po sedmih letih znova gostili FMP iz Beograda, ki je v Novo mesto pripotoval v sklopu 3. kroga regionalne lige ABA.

Krka v prvem poskusu do prve zmage v ligi ABA

Po ekipi Uniona Olimpije je v soboto prvo tekmo v novi sezoni regionalne lige ABA odigralo tudi moštvo Krke. Novomeščani so v dvorani Leona Štuklja gostili ligaške novince Karpoš Sokole in jih po prevladujoči igri v prvem polčasu premagali z 81:64.

VIDEO: Joksimović in Šiško preskočila Mahkovica

Z včerajšnjim srečanjem v Laktaših med Igokeo in gostujočo Cibono se je končalo prvo kolo lige ABA. Po štiridesetih minutah igre so parket dvignjenih glav zapustili gostje, ki so zmagali z 71:61.

VIDEO: Odličen prvi polčas Olimpije premalo za prvo zmago

Union Olimpija je 16. sezono lige ABA odprla s porazom proti podprvaku Mega Leksu, ki je po zaostanku v prvih treh četrtinah v zadnjih izdihljajih razburljive tekme slavil zmago s 86:85.

Več člankov...

Iskalnik