Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Primorska kvalifikacije začela s porazom

V Laktaših se je včeraj pričel tridnevni kvalifikacijski turnir, ki nam bo dal imeni zadnjih dveh udeležencev krstne sezone druge regionalne lige ABA.

Primorska začenja kvalifikacije za ligo ABA

V Laktaših se bo danes začel tridnevni kvalifikacijski turnir, ki bo izluščil imeni zadnjih dveh udeležencev krstne sezone druge regionalne lige ABA.

Krko in Rogaško bo v drugi ligi ABA skušal premagati tudi Ljubljančan

Krstna sezona novoustanovljene lige ABA se bo z dvanajstimi sodelujočimi klubi začela 10. oktobra, v njej pa si bo vstopnico za elitno jadransko ligo skušal priigrati še en slovenski organizator igre.

Rogaška dobila mesto v ligi ABA

Košarkarski klub Rogaška je potrdil, da bo v sezoni 2017/18 nastopal tudi v novoustanovljeni drugi ligi ABA, za katero vlada veliko zanimanje tudi pri Krki in Sixt Primorski.

V 2. ligi ABA bo Slovenija imela tri predstavnike

Skupščina regionalne lige ABA, ki je včeraj potekala v Beogradu, je potrdila 2. ligo ABA, ki bo premierno že v sezoni 2017/18. V drugi ligi bo sodelovalo dvanajst klubov, ki so jih zbrali glede na prijavo in rezultate v državnih prvenstvih.

Se bosta Olimpiji v ligi ABA pridružila še dva slovenska kluba?

Vodstva klubov regionalne lige ABA so konec meseca maja na skupščini v Zagrebu debatirala tudi o ustanovitvi druge lige, ki je sedaj čedalje bliže uresničitvi.

Več člankov...

Iskalnik