Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Krka in Olimpija v ligi ABA preveč gostoljubni gostiteljici

Ekipi Krke in Uniona Olimpije sta v 21. kolu regionalne lige ABA utrpeli boleč poraz. Novomeščani so v Novem mestu gostili Mega Leks in izgubili s 73:82, Ljubljančani pa so v Ljubljani gostili MZT in klonili z 72:91.

VIDEO: Krka in Olimpija v končnici do različnega razpleta

Moštvi Krke in Uniona Olimpije sta v 20. krogu lige ABA zabeležili obratna izkupička. Novomeščani so gostovali pri Zadru in vknjižili zmago s 83:77, Ljubljančani pa so gostili Karpoš Sokole in utrpeli poraz z 92:97.

VIDEO: Krka presenetila Cedevito in Mirzo Begića

Devetnajsto kolo lige ABA se je končalo s tekmo med Krko in Cedevito. Na veselje zbrane publike v dvorani Leona Štuklja je zmaga ostala v Novem mestu, farmacevti pa so s tem prekinili črni niz desetih zaporednih porazov.

Krvniki Krke in Olimpije z novo okrepitvijo

Črnogorski košarkarski klub Mornar, ki letošnjo sezono prvič v zgodovini tekmuje v regionalni ligi ABA, je sklenil sodelovanje z dvakratnim prvakom lige.

VIDEO: Olimpija se je Ciboni maščevala za poraz

Moštvo Uniona Olimpije je v 19. kolu lige ABA odpotovalo v Zagreb, kjer se je pomerilo z ekipo Cibone in jo po preobratu v zadnjih petih minutah tekme ugnalo z 79:68. V Ljubljani je Olimpija klonila z 72:89.

VIDEO: Olimpija prekinila zmagoviti niz Partizana, Krka klonila proti Zvezdi

V 18. kolu regionalne lige ABA sta se pomerila najuspešnejša slovenska in srbska košarkarska kluba v zgodovini. Union Olimpija je gostila Partizan in zmagala s 74:68, Krka pa je gostovala pri Crveni zvezdi in izgubila z 62:79.

Več člankov...

Iskalnik