Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Jure Zdovc polfinalno serijo izenačil na 1:1

V regionalni ligi ABA sta bili sinoči na sporedu drugi tekmi polfinala, na katerih sta Cedevita in Mornar izničila prednost Budućnosti in Crvene zvezde.

Za naslov prvaka 2. lige ABA se bodo borili Slovenci in Srbi

Sinoči so postali znani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja druge divizije regionalne lige ABA, ki bo 3. in 4. aprila potekal v srbskem Čačku. Ekipama Borca in Sixta Primorske so se v polfinalu pridružili košarkarji Vršca in Krke.

VIDEO: Rogaška ohranila upanje za preboj v polfinale

S tekmo med Rogaško in Sixtom Primorsko se je sinoči odprlo 21. oziroma predzadnje kolo druge divizije regionalne lige ABA, na kateri so prevladali Slatinčani, ki so z zmago ostali v igri za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

VIDEO: Omić in Zdovc na drugo tekmo polfinala z različnim izkupičkom

V regionalni ligi ABA se za naslov prvaka borijo le še štirje klubi, na sinočnjih prvih dveh tekmah polfinala pa sta se uvrstitvi v finale približala aktualna prvakinja Crvena zvezda in že šestkratna polfinalistka Budućnost.

Danes zadnji slovenski derbi na domačih tleh

V drugi diviziji regionalne lige ABA se bo nocoj odigrala prva tekma 21. kola. Predzadnji krog rednega dela bosta ob 18. uri v Rogaški Slatini odprli ekipi Rogaške in Sixta Primorske.

Jure Zdovc: Napad je pomemben, a presodila bo obramba

V regionalni ligi ABA se bo drevi začelo polfinale, v katerem bodo svojega nasprotnika dvakrat skušali premagati košarkarji črnogorske Budućnosti, hrvaške Cedevite, srbske Crvene zvezde in črnogorskega Mornarja.

Več člankov...

Iskalnik