Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V boju za naslov lige ABA ostal le še en Slovenec

V regionalni ligi ABA je sinoči postal znan prvi finalist. Mesto v finalu si je zagotovila črnogorska Budućnost s trenerjem Aleksandrom Džikićem, ki je v polfinalni seriji še drugič ugnala stratega Jureta Zdovca in hrvaško Cedevito.

Primorska in Krka dobili tekmeca v polfinalu 2. lige ABA

V drugi diviziji regionalne lige ABA so se sinoči odigrale zadnje štiri tekme rednega dela, po katerem sta postala znana polfinalna para zaključnega turnirja najboljše četverice.

VIDEO: Krka in Primorska redni del 2. lige ABA končali z zmago

Najuspešnejša slovenska predstavnika v drugi diviziji regionalne lige ABA sta pred odhodom na zaključni turnir najboljše četverice premagala še prvouvrščeni Borac in zadnjeuvrščeni AV Ohrid.

Za naslov prvaka 2. lige ABA se bodo borili Slovenci in Srbi

Sinoči so postali znani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja druge divizije regionalne lige ABA, ki bo 3. in 4. aprila potekal v srbskem Čačku. Ekipama Borca in Sixta Primorske so se v polfinalu pridružili košarkarji Vršca in Krke.

Jure Zdovc polfinalno serijo izenačil na 1:1

V regionalni ligi ABA sta bili sinoči na sporedu drugi tekmi polfinala, na katerih sta Cedevita in Mornar izničila prednost Budućnosti in Crvene zvezde.

VIDEO: Rogaška ohranila upanje za preboj v polfinale

S tekmo med Rogaško in Sixtom Primorsko se je sinoči odprlo 21. oziroma predzadnje kolo druge divizije regionalne lige ABA, na kateri so prevladali Slatinčani, ki so z zmago ostali v igri za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Več člankov...

Iskalnik