Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Lorbek odslej v Bosni in Hercegovini

Izkušeni slovenski branilec Domen Lorbek po vrnitvi v Ljubljano znova zapušča Slovenijo in se s trebuhom za kruhom prvič v karieri seli v Bosno in Hercegovino.

Slovenija v naslednji sezoni regionalne lige s kar petimi klubi!

Hrvaška in makedonska košarkarska zveza sta za prihodnjo sezono druge divizije lige ABA prijavili zgolj po en klub, zato sta preostali prosti mesti dobili nova lastnika.

Zlati reprezentant bo naskakoval prestol lige ABA

Slovenski košarkar Aleksej Nikolić si je po treh sezonah pri nemškem Broseju našel nov klub. Odslej bo branil barve srbskega Partizana, s katerim bo v naslednji sezoni tekmoval tudi v regionalni ligi ABA in Evropskem pokalu.

Ligo ABA prvič v zgodovini pokoril klub iz Črne gore

Košarkarske sezone 2017/18 se bomo v prihodnosti spominjali tudi po tem, da so v njej po zmagoslavju Slovencev, Hrvatov, Srbov in Izraelcev prvič v zgodovini naslov lige ABA osvojili še Črnogorci.

VIDEO: Med najboljšimi zabijalci sezone tudi igralec Olimpije

Elitna regionalna liga ABA, ki je točno dva tedna nazaj dobila nove prvake, je po koncu njene 17. sezone objavila videoposnetek z 10 najbolj atraktivnimi zabijanji.

Alen Omić kljub novi odlični strelski predstavi ostal brez zmage

Košarkarji Budućnosti so že na prvi tekmi v Podgorici izkoristili prednost domačega terena, po drugem uspehu nad aktualno prvakinjo Crveno zvezdo pa jih le še zmaga loči od osvojitve zgodovinskega naslova prvaka.

Več člankov...

Iskalnik