Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Najuspešnejši trener Krke odhaja v Črno goro

V naslednji sezoni bo imela novega trenerja tudi Budućnost iz Podgorice, ki je v letošnji sezoni še enajstič zapovrstjo postala prvakinja Črne gore.

V ligi ABA bo Slovenijo zastopala le Olimpija, potrjena tudi 2. liga in Superpokal

V Zagrebu je včeraj potekala skupščina klubov regionalne lige ABA, ki je potrdila finančna, športna in marketinška poročila za sezono 2016/2017 ter predstavila kar nekaj novosti.

VIDEO: Med 10 najboljšimi zabijanji lige ABA tudi eno v režiji Slovenca

V 16. sezoni regionalne lige ABA novega prvaka nismo dočakali, smo pa zato v njej spoznali kar nekaj novih obrazov, ki utegnejo v prihodnosti krojiti usodo mednarodne košarke.

VIDEO: Zvezda tretjič zapored prvakinja lige ABA

Crvena zvezda je na tretji tekmi finala 16. sezone regionalne lige ABA še tretjič premagala Cedevito in tako še tretjo sezono zapovrstjo osvojila naslov prvaka in mesto v Evroligi.

Šest let od zadnjega mednarodnega finala Olimpije

Članska ekipa Uniona Olimpije je na današnji dan pred natanko šestimi leti nastopila v svojem zadnjem finalu v mednarodnih tekmovanjih.

VIDEO: Mirza Begić poražen tudi v drugo

Crvena zvezda za ubranitev naslova prvaka lige ABA potrebuje le še eno zmago. Na drugi tekmi finala so Beograjčani namreč še drugič premagali Cedevito, ki bo v četrtek v Zagrebu skušala podaljšati serijo.

Več člankov...

Iskalnik