Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ljubljanski srednješolci v Estonijo na svetovno prvenstvo

Včeraj sta srednješolski ekipi deklet Gimnazije Bežigrad in fantov Gimnazije Šentvid odpotovali v Talin, kjer bo od danes do nedelje, 19. junija, potekalo drugo svetovno srednješolsko prvenstvo (ISF) v košarki 3x3.

V Rečici pri Laškem se pripravlja prava Eksplozija zabave in športa

Poletje se že nezadržno približuje, zunanja igrišča pa kar kličejo po druženju in igranju košarke. Tudi v Rečici pri Laškem, kjer pa bo kmalu znova živahno. Športno društvo Rečica namreč organizira in vabi na Eksplozijo zabave in športa, ki bo potekala v soboto, 25. junija.

Na Bledu bodo okronani novi prvaki ''ulice''

Kvalifikacijska turnirja v Novem mestu in Ljubljani sta izluščila trinajst najboljših ekip, ki se bodo v soboto, 18. junija, na igrišču pri kampu Zaka na Bledu pomerile za naslov letošnje Lige ulične košarke 3na3.

V Mariboru, Celju in Ljubljani vabijo na brezplačne turnirje ulične košarke

Sonce in prihajajoče poletje že vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Zato vabimo vse osnovnošolske in srednješolske košarkarje in košarkarice, da se pridružite brezplačnim turnirjem Ulične košarke za prvaka Slovenije 2016!

''Kar te ne ubije, te naredi močnejšega''

Slovenski fantje so svetovno prvenstvo do 18 let v košarki 3x3 zaključili na 7. mestu. pred vrnitvijo v domovino pa se je še zadnjič oglasil vodja reprezentance Matic Vidic.

Slovenci v četrtfinalu končali SP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca do 18 let, ki so jo poleg selektorja Matica Vidica predstavljali Matic Šiška, Tadej Kosi, Rene Grdadolnik in Urban Oman, je v Kazahstanu zaključila s tekmovanjem na svetovnem prvenstvu 3x3.

Več člankov...

Iskalnik