Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Slovenci novi svetovni prvaki v ulični košarki!

V estonskem Talinu se je včeraj zaključilo srednješolsko svetovno prvenstvo v košarki 3x3, kjer sta slovenske barve odlično zastopali ekipi dijakov Gimnazije Šentvid in dijakinj Gimnazije Bežigrad. Pred vrnitvijo v domovino se je še zadnjič oglasil vodja ekip Matic Vidic.

FOTO: Šentvidčani po prvem dnevu neporaženi, Bežigrajčanke v podaljšku nesrečno klonile

Slovenski ekipi sta precej uspešno začeli z nastopi na svetovnem srednješolskem prvenstvu v ulični košarki. Po izkupičku treh zmag in enem porazu se je iz estonskega Talina samo za portal Slovenska košarka znova oglasil vodja ekip Matic Vidic.

Ljubljanski srednješolci v Estonijo na svetovno prvenstvo

Včeraj sta srednješolski ekipi deklet Gimnazije Bežigrad in fantov Gimnazije Šentvid odpotovali v Talin, kjer bo od danes do nedelje, 19. junija, potekalo drugo svetovno srednješolsko prvenstvo (ISF) v košarki 3x3.

V Rečici pri Laškem se pripravlja prava Eksplozija zabave in športa

Poletje se že nezadržno približuje, zunanja igrišča pa kar kličejo po druženju in igranju košarke. Tudi v Rečici pri Laškem, kjer pa bo kmalu znova živahno. Športno društvo Rečica namreč organizira in vabi na Eksplozijo zabave in športa, ki bo potekala v soboto, 25. junija.

Na Bledu bodo okronani novi prvaki ''ulice''

Kvalifikacijska turnirja v Novem mestu in Ljubljani sta izluščila trinajst najboljših ekip, ki se bodo v soboto, 18. junija, na igrišču pri kampu Zaka na Bledu pomerile za naslov letošnje Lige ulične košarke 3na3.

V Mariboru, Celju in Ljubljani vabijo na brezplačne turnirje ulične košarke

Sonce in prihajajoče poletje že vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Zato vabimo vse osnovnošolske in srednješolske košarkarje in košarkarice, da se pridružite brezplačnim turnirjem Ulične košarke za prvaka Slovenije 2016!

Več člankov...

Iskalnik