Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci v četrtfinalu končali SP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca do 18 let, ki so jo poleg selektorja Matica Vidica predstavljali Matic Šiška, Tadej Kosi, Rene Grdadolnik in Urban Oman, je v Kazahstanu zaključila s tekmovanjem na svetovnem prvenstvu 3x3.

FOTO: Slovenija v četrtfinalu svetovnega prvenstva v košarki 3x3!

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let se je na svetovnem prvenstvu v košarki 3x3 prebila v četrtfinale. Po dveh zmagah v četrtek, je dva dni kasneje sledil prvi poraz proti Nizozemcem (16:18), na odločilni tekmi pa so naši fantje, ki jih vodi Matic Vidic, ugnali Urugvajce s 14:10.

Mladi ulični košarkarji po novem četrti na svetu!

Slovenija je uspešno začela z nastopi na 5. svetovnem prvenstvu do 18 let v košarki 3x3. Po uspešnem dnevu se iz kazahstanske Astane znova javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

FOTO: Slovenija po kar 17 doseženih trojkah prvi dan svetovnega prvenstva končuje neporažena

V Astani poteka drugi dan svetovnega prvenstva do 18 let, ki je prinesel prvi dve tekmi Slovenije. Varovanci Matica Vidica so z obema opravili z odliko in zabeležili prvi zmagi.

Slovenci v Astani pripravljeni na začetek svetovnega prvenstva

Fantovska reprezentanca do 18 danes v Astani začenja z nastopi na svetovnem prvenstvu v košarki 3x3. Tekmovanje se je sicer začelo že v sredo, slovenska odprava pa je preživela zanimiv dan. Iz Kazahstana se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

''Prva zvezda turnirja je Novozelandec Tai Wynyard''

Fantovska reprezentanca do 18 let v košarki 3x3 je srečno prispela v Kazahstan, kjer jo od četrtka dalje čakajo nastopi na svetovnem prvenstvu. Iz Astane se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

Več člankov...

Iskalnik