Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

32 kandidatov za reprezentanco 3x3 treniralo v Postojni

V nedeljo se je s prvim preglednim treningom začelo program priprav in selekcije mladinskih reprezentantov v košarki 3x3, ki jo letos čakata vsaj dve tekmovanji.

Ekipa Ljubljane 3. na FIBA 3x3 All-Starsu

Sezona mednarodnih turnirjev v košarki 3x3 na najvišjem nivoju je tudi uradno sklenjena. Peščica najboljših uličarjev na svetu se je v petek zbrala v katarski Dohi, kjer je tretjič potekal prestižni All-Stars turnir. Slovenske barve je branila zasedba Ljubljane in osvojila 3. mesto.

Nachbar, Bečirović in Pavić popestrili videospot za novi glasbeni hit ulične košarke

Včeraj zvečer je izšel videospot za skladbo Streetball, pod katero sta se podpisala znana velenjska raperja Nemir in Ghet. Ulična košarka tudi njima ni tuja, zato sta za potrebe videospota na tekmo trojk izzvala košarkarja Boštjana Nachbarja in Smiljana Pavića ter novopečenega trenerja Sanija Bečirovića.

Kranjčani do 2. mesta na svetovni turneji 3x3

V Abu Dabiju se je zaključila letošnja sezona FIBA 3x3 svetovne turneje. Na finalnem turnirju se je zbralo 12 najboljših ekip na svetu, med njimi tri slovenske, ki so tekmovanje končale med najboljšo peterico. Najvišje se je zavihtela ekipa Kranja, ki je zasedla končno drugo mesto.

VIDEO: Trojica slovenskih ekip med svetovno elito

V četrtek se v prestolnici Združenih arabskih emiratov Abu Dabiju začenja finalni turnir FIBA 3x3 svetovne turneje v ulični košarki. Na vrhuncu sezone bodo med elitno dvanajsterico barve Slovenije prvič zastopala kar tri moštva (iz Ljubljane, Trbovelj in Kranja).

Slovenci bomo imeli na finalnem turnirju svetovne turneje v ulični košarki prvič kar tri ekipe

Slovenijo bodo prvič zgodovini na finalnem turnirju FIBA 3x3 svetovne turneje zastopala kar tri moštva. Med elitno dvanajsterico, ki se bo 15. in 16. oktobra borila v Abu Dabiju, so se z drugim mestom na Mastersu v Lozani zavihteli še košarkarji ekipe Trbovelj.

Več člankov...

Iskalnik