Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Trener Vidic v Bakuju na operacijo, nato z dekleti do dveh zmag

Slovenski reprezentanci v košarki 3x3 sta dočakali svoj dan in začetek nastopov na prvih evropskih igrah v Azerbajdžanu. Torek se je končal sijajno, s tremi prepričljivimi zmagami, medtem ko jutro v slovenskem taboru ni minilo v pretirano prešernem vzdušju. Iz Bakuja se javlja Matic Vidic.

Evropske igre: Slovenci za uvod ugnali Izrael, uspešne tudi Slovenke

Slovenski ulični košarkarski reprezentanci sta uspešno odprli prve evropske igre v azerbajdžanski prestolnici. Fantje so bili boljši od Izraelcev, dekleta pa so premagala Irke in Slovakinje.

Odštevajo se zadnje ure do košarkarskega začetka evropskih iger

Desetčlanska košarkarska odprava je na evropskih igrah v Bakuju zaključila drugi dan. Prve tekme, ki bodo na sporedu v torek, se nezadržno bližajo. Iz Azerbajdžana se z novim zapisom oglaša vodja ženske ekipe Matic Vidic.

Slovenska trojica na Danskem brez mesta na Mastersu v Pragi

V nedeljo je v Kopenhagnu na Danskem potekal turnir FIBA 3X3 svetovne turneje serije Challenger. Na turnirju so nastopili tri ekipe s slovenskimi predstavniki - 3x3 Ljubljana-Brezovica, 3x3 Maribor in Menton.

Reprezentanci košarke 3x3 na vsak trening pospremijo policisti v novih BMW-jih

Moška in ženska ekipa košarke 3x3, ki sta del 136-članske slovenske olimpijske odprave na evropskih igrah, sta srečno prispeli v Baku. Kljub kratki noči sta že spoznali prizorišče tekmovanja, od koder se oglaša vodja ženske zasedbe Matic Vidic.

Reprezentanci košarke 3x3 odpotovali na evropske igre v Baku

V azerbajdžanskem Bakuju so se 12. junija začele prve evropske igre, ki bodo potekale še naslednjih osem dni. Izmed 136-članske slovenske reprezentance sta se kot eni zadnjih na pot podali moška in ženska ekipa košarke 3x3, ki s tekmovanjem začenjata v torek.

Več člankov...

Iskalnik