Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zabijalec z All-Starsa združil moči s prekmurskimi uličnimi košarkarji

3x3 GEZA PUB Beltinci, slovenska ekipa v košarki 3x3, se to soboto ponovno odpravlja na Slovaško na lov po prvo mesto in uvrstitev na finalni turnir slovaškega prvenstva v ulični košarki.

Na Dolenjskem se bo bil boj tudi za naziv najboljšega v košarki 3x3

Košarkarski klub Brežice bo v okviru Brežiškega športnega vikenda 2018 v soboto, 9. junija, organiziral košarkarski turnir trojk - Projekt Zicer 3x3, njegovi zmagovalci pa bodo imeli možnost tekmovati še na enem od kvalifikacijskih turnirjev državnega prvenstva.

Prekmurje dobilo nove kralje ulične košarke

Murska Sobota je minuli vikend gostila turnir v košarki 3x3, na katerem se je v konkurenci treh tekmic za najboljšo ekipo izkazala zasedba Sonze.

V Murski Soboti jutri ne bodo letele samo štorklje

V najsevernejšem mestu Slovenije se bo v soboto odvijal težko pričakovani turnir v košarki 3x3, ki ga organizirata športno društvo Preval in košarkarski klub Beltinci.

Slovenci bodo svetovno prvenstvo igrali v največji dvorani na svetu

Slovenska članska reprezentanca v košarki 3x3 je dobila tekmece za svetovno prvenstvo, ki bo med 8. in 12. junijem potekalo v Manili.

V košarko 3x3 prihaja Ron Artest

Ameriška športna televizija ESPN poroča, da bo v drugi sezoni lige BIG3 nastopal tudi upokojeni profesionalni košarkar in NBA prvak iz leta 2010 Metta World Peace, ki bo v njej igral pod svojim rojstnim imenom.

Več člankov...

Iskalnik