Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Prekmurje dobilo nove kralje ulične košarke

Murska Sobota je minuli vikend gostila turnir v košarki 3x3, na katerem se je v konkurenci treh tekmic za najboljšo ekipo izkazala zasedba Sonze.

V Murski Soboti jutri ne bodo letele samo štorklje

V najsevernejšem mestu Slovenije se bo v soboto odvijal težko pričakovani turnir v košarki 3x3, ki ga organizirata športno društvo Preval in košarkarski klub Beltinci.

Slovenci bodo svetovno prvenstvo igrali v največji dvorani na svetu

Slovenska članska reprezentanca v košarki 3x3 je dobila tekmece za svetovno prvenstvo, ki bo med 8. in 12. junijem potekalo v Manili.

V košarko 3x3 prihaja Ron Artest

Ameriška športna televizija ESPN poroča, da bo v drugi sezoni lige BIG3 nastopal tudi upokojeni profesionalni košarkar in NBA prvak iz leta 2010 Metta World Peace, ki bo v njej igral pod svojim rojstnim imenom.

VIDEO: Slovenske ekipe svetovno turnejo končale na prvih osmih mestih

V Pekingu je med vikendom potekal finalni turnir svetovne turneje v košarki 3x3. Na njem so med 12 moštvi nastopile tudi kar tri slovenske ekipe, na najvišjem mestu pa je končal 3x3 Piran.

VIDEO: Slovenci znova na vrhu

Košarkarji 3x3 Pirana so veliki zmagovalci turnirja svetovne turneje Masters v kitajskem Čengduju. V finalu so s točko razlike ugnali srbski Zemun. Kranj je turnir zaključil na četrtem mestu, Ljubljana pa na petem.

Več člankov...

Iskalnik