Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Ljubljančani postali veliki zmagovalci svetovne turneje v košarki 3x3!

V Abu Dabiju se je finalni turnir letošnje FIBA 3x3 svetovne turneje zaključil z novim izjemnim uspehom za slovensko košarko. Ekipa Ljubljane je namreč v finalu premagala japonski Hamamatsu in se tako veselila naslova prvaka!

VIDEO: Vse tri slovenske ekipe v četrtfinalu svetovne serije FIBA 3x3!

V Abu Dabiju v Zduženih arabskih emiratih se je uspešno začel dvodnevni zaključni turnir letošnje serije FIBA 3x3 World Tour, na katerem med dvanajsterico udeležencev uspešno nastopajo tudi slovenske ekipe Ljubljana, Piran in Kranj.

VIDEO: Slovenija tretja na svetu!

Moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je zaključila z nastopi na svetovnem prvenstvu v kitajskem mestu Guangzhou. Slovenski fantje so za konec z 18:17 premagali še Špance in se povsem zasluženo okitili z bronasto kolajno.

VIDEO: Slovenija že v četrtfinalu svetovnega prvenstva v košarki 3x3!

Moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je skupinski del svetovnega prvenstva na Kitajskem zaključila z odliko in po štirih odigranih tekmah in štirih zmagah napredovala v četrtfinale.

VIDEO: Slovenci na prvih dveh tekmah svetovnega prvenstva brez konkurence

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je svetovno prvenstvo na Kitajskem odprla z dvema suverenima zmagama, po dnevu počitka pa jo v petek čakata še dvoboja z Andorci in Egipčani.

FOTO: Na Kitajskem tudi ob večerih zasedena vsa razpoložljiva košarkarska igrišča

Slovensko reprezentanco do prvega obračuna na svetovnem prvenstvu loči le še en dan. Pot na Daljni vzhod je minila mirno in hitro, fantje pa so že pripravljeni na prvi obračun proti Urugvaju. S Kitajske se javlja vodja odprave Matic Vidic.

Več člankov...

Iskalnik