Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Med kandidati za reprezentanco v košarki 3x3 največ igralcev Slovana in Triglava

V nedeljo je v dvorani Šolskega centra Postojna potekal drugi pregledni trening kandidatov za fantovsko reprezentanco U18 v košarki 3x3, portal Slovenska košarka pa se je dokopal do imen vseh sodelujočih.

Slovenija v košarki 3x3 najboljša na svetu

Krovna košarkarska zveza FIBA je objavila lestvico najuspešnejših držav v košarki 3x3 pri članih, članicah ter fantih in dekletih U18. V moški članski konkurenci Slovenija suvereno zaseda prvo mesto na svetu.

32 kandidatov za reprezentanco 3x3 treniralo v Postojni

V nedeljo se je s prvim preglednim treningom začelo program priprav in selekcije mladinskih reprezentantov v košarki 3x3, ki jo letos čakata vsaj dve tekmovanji.

Ekipa Ljubljane 3. na FIBA 3x3 All-Starsu

Sezona mednarodnih turnirjev v košarki 3x3 na najvišjem nivoju je tudi uradno sklenjena. Peščica najboljših uličarjev na svetu se je v petek zbrala v katarski Dohi, kjer je tretjič potekal prestižni All-Stars turnir. Slovenske barve je branila zasedba Ljubljane in osvojila 3. mesto.

Nachbar, Bečirović in Pavić popestrili videospot za novi glasbeni hit ulične košarke

Včeraj zvečer je izšel videospot za skladbo Streetball, pod katero sta se podpisala znana velenjska raperja Nemir in Ghet. Ulična košarka tudi njima ni tuja, zato sta za potrebe videospota na tekmo trojk izzvala košarkarja Boštjana Nachbarja in Smiljana Pavića ter novopečenega trenerja Sanija Bečirovića.

Kranjčani do 2. mesta na svetovni turneji 3x3

V Abu Dabiju se je zaključila letošnja sezona FIBA 3x3 svetovne turneje. Na finalnem turnirju se je zbralo 12 najboljših ekip na svetu, med njimi tri slovenske, ki so tekmovanje končale med najboljšo peterico. Najvišje se je zavihtela ekipa Kranja, ki je zasedla končno drugo mesto.

Več člankov...

Iskalnik