Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Piranu prvi slovenski klub košarke 3x3

V Piranu je nastal prvi slovenski klub ulične košarke 3x3, ki se je včlanil v Košarkarsko zvezo Slovenije. Klub so na noge postavila tri lokalno in tudi širše poznana košarkarska imena. Med njimi najbolj odmeva vsem poznani Sašo Ožbolt, ki je obenem tudi predsednik.

FOTO: Slovenci kot glavne zvezde ulične košarke v Maleziji

Minuli konec tedna je v Penangu v Maleziji potekal eden izmed prvih turnirjev serije Challenger v novi sezoni FIBA 3x3 svetovne turneje. Do zmage in vstopnice na Masters v Tokiu so na koncu prišli košarkarji slovenske ekipe Piran.

Prvi Evropejec v japonski profesionalni ligi 3x3 bo Slovenec

Krilni branilec Parkljev Luka Snoj, ki nastopa tudi v ekipi Domžale 3x3, je sprejel ponudbo z Japonske, kjer se bo med poletjem kot prvi evropski košarkar preizkusil v profesionalni ligi ulične košarke tri na tri.

Med kandidati za reprezentanco v košarki 3x3 največ igralcev Slovana in Triglava

V nedeljo je v dvorani Šolskega centra Postojna potekal drugi pregledni trening kandidatov za fantovsko reprezentanco U18 v košarki 3x3, portal Slovenska košarka pa se je dokopal do imen vseh sodelujočih.

Slovenija v košarki 3x3 najboljša na svetu

Krovna košarkarska zveza FIBA je objavila lestvico najuspešnejših držav v košarki 3x3 pri članih, članicah ter fantih in dekletih U18. V moški članski konkurenci Slovenija suvereno zaseda prvo mesto na svetu.

32 kandidatov za reprezentanco 3x3 treniralo v Postojni

V nedeljo se je s prvim preglednim treningom začelo program priprav in selekcije mladinskih reprezentantov v košarki 3x3, ki jo letos čakata vsaj dve tekmovanji.

Več člankov...

Iskalnik