Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci v Astani pripravljeni na začetek svetovnega prvenstva

Fantovska reprezentanca do 18 danes v Astani začenja z nastopi na svetovnem prvenstvu v košarki 3x3. Tekmovanje se je sicer začelo že v sredo, slovenska odprava pa je preživela zanimiv dan. Iz Kazahstana se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

''Prva zvezda turnirja je Novozelandec Tai Wynyard''

Fantovska reprezentanca do 18 let v košarki 3x3 je srečno prispela v Kazahstan, kjer jo od četrtka dalje čakajo nastopi na svetovnem prvenstvu. Iz Astane se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

Mladinska reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo v košarki 3x3

V Astani v Kazahstanu bo med 1. in 5. junijem potekalo svetovno prvenstvo do 18 let v košarki 3x3. Tekmovanja se bo udeležila tudi slovenska fantovska vrsta, ki se je danes iz Dunaja podala na pot.

Liga ulične košarke 3na3 se po Novem mestu seli v Ljubljano

Začela se je nova sezona Lige ulične košarke 3na3, ki je že gostila turnir v Novem mestu. Njen naslednji turnir bo to soboto, 28. maja, na košarkarskem igrišču na Kodeljevem.

V Trbovljah iščejo najboljše ulične košarkarje

V soboto, 4. junija, od 14. ure dalje bo na zunanjem igrišču Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje potekal turnir v ulični košarki 3 na 3.

FOTO: Ptuj stopil skupaj in s košarkarji obnovil igrišče

Do začetka poletja nas loči le še slab mesec dni, košarka pa se s parketov že seli na asfalt. Tako je tudi na Ptuju, kjer bodo košarkarski navdušenci po zaslugi tamkajšnjega košarkarskega kluba in četrtne skupnosti odslej lahko prosti čas preživljali na povsem obnovljenem igrišču.

Več člankov...

Iskalnik