Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci odleteli na SP 3x3 na Kitajsko

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je danes dopoldne odpotovala na svetovno prvenstvo, ki bo od 11. do 15. oktobra potekalo v južnokitajskem mestu Guangzhou.

FOTO: Sobotna Ljubljana v znamenju ulične košarke in spektakularnih zabijanj

Družba Grosbasket je ob odprtju svoje trgovine s košarkarsko opremo minulo soboto organizirala košarkarski turnir z atraktivnim spremljajočim programom.

Slovenija dobila nasprotnike za SP v košarki 3x3

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je na žrebanju skupin dobila svoje nasprotnike, s katerimi se bo pomerila na svetovnem prvenstvu v 3x3 na Kitajskem, ki bo od 11. do 15. oktobra potekalo v mestu Guangzhou.

Na Rudniku veliki turnir košarke 3x3, na katerem ne bodo manjkali niti zabijalci Dunk Elite

Družba Grosbasket vas to soboto, 24. septembra, že ob 9. uri zjutraj vabi na košarkarski turnir trojk na Rudniku v Ljubljani, ki ga organizira ob priložnosti odprtja svoje prve specializirane trgovine s košarkarsko opremo.

VIDEO: Slovenci evropsko prvenstvo v košarki 3x3 končali po prvem delu

V madžarskem Debrecenu se v petek začelo evropsko prvenstvo v košarki 3x3 za fante do 18 let. Slovenska vrsta je isti dan izgubila obe tekmi prvega dela in zaključila s tekmovanjem.

Mladinci začenjajo nastope na EP v košarki 3x3

V madžarskem Debrecenu se danes začenja evropsko prvenstvo v košarki 3x3 za fante do 18 let. Reprezentanca Slovenije bo tam nastopila kot druga nosilka. V predtekmovanju jo čakata tekmi s Češko in Andoro.

Več člankov...

Iskalnik