Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenija tretja na svetu!

Moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je zaključila z nastopi na svetovnem prvenstvu v kitajskem mestu Guangzhou. Slovenski fantje so za konec z 18:17 premagali še Špance in se povsem zasluženo okitili z bronasto kolajno.

VIDEO: Slovenija že v četrtfinalu svetovnega prvenstva v košarki 3x3!

Moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je skupinski del svetovnega prvenstva na Kitajskem zaključila z odliko in po štirih odigranih tekmah in štirih zmagah napredovala v četrtfinale.

VIDEO: Slovenci na prvih dveh tekmah svetovnega prvenstva brez konkurence

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je svetovno prvenstvo na Kitajskem odprla z dvema suverenima zmagama, po dnevu počitka pa jo v petek čakata še dvoboja z Andorci in Egipčani.

FOTO: Na Kitajskem tudi ob večerih zasedena vsa razpoložljiva košarkarska igrišča

Slovensko reprezentanco do prvega obračuna na svetovnem prvenstvu loči le še en dan. Pot na Daljni vzhod je minila mirno in hitro, fantje pa so že pripravljeni na prvi obračun proti Urugvaju. S Kitajske se javlja vodja odprave Matic Vidic.

Slovenci odleteli na SP 3x3 na Kitajsko

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je danes dopoldne odpotovala na svetovno prvenstvo, ki bo od 11. do 15. oktobra potekalo v južnokitajskem mestu Guangzhou.

FOTO: Sobotna Ljubljana v znamenju ulične košarke in spektakularnih zabijanj

Družba Grosbasket je ob odprtju svoje trgovine s košarkarsko opremo minulo soboto organizirala košarkarski turnir z atraktivnim spremljajočim programom.

Več člankov...

Iskalnik