Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija za nastop na EP tudi proti Španiji

V Andori bodo 24. in 25. junija potekale kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu v moški in ženski košarki 3x3. Reprezentanca Slovenije bo tekmovanje začela v skupini A.

Slovenija na Kitajskem tudi proti gostiteljem

Letošnje svetovno prvenstvo v košarki 3x3 za mladince in mladinke bo od 28. junija do 2. julija potekalo v Čengduju na Kitajskem. Slovenci bodo tekmovanje začeli v skupini C, kjer se bodo uvodoma pomerili z Madžarsko, Kitajsko, Turčijo in Južno Korejo.

Slovenija po nove uspehe v Francijo

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je objavila skupine za prihajajoče svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki je na prejšnjem prvenstvu osvojila 3. mesto, se bo v skupini B pomerila z Romunijo, Francijo, Salvadorjem in Filipini.

V Postojni opravili prvi trening nacionalnega programa košarke 3x3

Včeraj je v Postojni potekal prvi pregledni trening nacionalnega programa košarke 3x3 za fante do 18 let. Treninga se je udeležilo 27 košarkarjev, nekaj pa jih je manjkalo zaradi poškodb in kvalifikacij za nastop na zaključnem turnirju mladinskega državnega prvenstva.

Gašper Ovnik do novega laskavega naziva

Zasavci in Zasavke so v Delavskem domu Trbovlje sinoči okronali Zasavca leta 2016. Med petimi nominiranci je laskavi naziv osvojil košarkar Hrastnika in Pirana 3x3 Gašper Ovnik.

Med kandidati za Zasavca leta tudi Gašper Ovnik

Uredniški odbor Zasavskega tednika skupaj z Akademijo Zasavc leta tudi letos pripravlja izbor Zasavc leta. Lansko leto je ta laskavi naziv osvojil filmski ustvarjalec in fotograf Simon Tanšek iz Hrastnika, letos pa največ nominirancev prihaja iz Trbovelj.

Več člankov...

Iskalnik