Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenski reprezentanci v Andori pridobili vozovnico za evropsko prvenstvo

Slovenski reprezentanci v košarki 3x3 se iz kvalifikacijskega turnirja v Andori vračata z odlično novico. Obe sta si namreč s svojima uvrstitvama zagotovili vozovnico za evropsko prvenstvo!

Vrhunski slovenski uvod v kvalifikacije za evropsko prvenstvo v košarki 3x3

Pet tekem in pet zmag. To je izkupiček slovenskih članskih reprezentanc po prvem dnevu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ta vikend potekajo v Escaldesu v Andori. Dekleta so ugnala Andoro (11:7) in Belorusijo (21:8), fantje pa Gruzijo (15:8), Latvijo (21:8) in Irsko (21:13).

Reprezentanci v košarki 3x3 odpotovali v Andoro

V Escaldesu v Andori se jutri začenjajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Na igrišče se bosta tam podali tudi obe slovenski članski reprezentanci.

FOTO: Mladi Mariborčani v Europarku pokazali svoje košarkarske sposobnosti

Ljubitelji košarke so v četrtek, 16. junija, lahko pokazali svoje spretnosti z žogo. V Europarku v Mariboru se je namreč odvila Europarkova ulična košarka za osnovnošolce in srednješolce.

FOTO: Slovenci novi svetovni prvaki v ulični košarki!

V estonskem Talinu se je včeraj zaključilo srednješolsko svetovno prvenstvo v košarki 3x3, kjer sta slovenske barve odlično zastopali ekipi dijakov Gimnazije Šentvid in dijakinj Gimnazije Bežigrad. Pred vrnitvijo v domovino se je še zadnjič oglasil vodja ekip Matic Vidic.

FOTO: Šentvidčani po prvem dnevu neporaženi, Bežigrajčanke v podaljšku nesrečno klonile

Slovenski ekipi sta precej uspešno začeli z nastopi na svetovnem srednješolskem prvenstvu v ulični košarki. Po izkupičku treh zmag in enem porazu se je iz estonskega Talina samo za portal Slovenska košarka znova oglasil vodja ekip Matic Vidic.

Več člankov...

Iskalnik