Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija po nove uspehe v Francijo

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je objavila skupine za prihajajoče svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki je na prejšnjem prvenstvu osvojila 3. mesto, se bo v skupini B pomerila z Romunijo, Francijo, Salvadorjem in Filipini.

V Postojni opravili prvi trening nacionalnega programa košarke 3x3

Včeraj je v Postojni potekal prvi pregledni trening nacionalnega programa košarke 3x3 za fante do 18 let. Treninga se je udeležilo 27 košarkarjev, nekaj pa jih je manjkalo zaradi poškodb in kvalifikacij za nastop na zaključnem turnirju mladinskega državnega prvenstva.

Gašper Ovnik do novega laskavega naziva

Zasavci in Zasavke so v Delavskem domu Trbovlje sinoči okronali Zasavca leta 2016. Med petimi nominiranci je laskavi naziv osvojil košarkar Hrastnika in Pirana 3x3 Gašper Ovnik.

Med kandidati za Zasavca leta tudi Gašper Ovnik

Uredniški odbor Zasavskega tednika skupaj z Akademijo Zasavc leta tudi letos pripravlja izbor Zasavc leta. Lansko leto je ta laskavi naziv osvojil filmski ustvarjalec in fotograf Simon Tanšek iz Hrastnika, letos pa največ nominirancev prihaja iz Trbovelj.

Slovenija bo zlato branila v Amsterdamu

S strani Mednarodne košarkarske zveze smo bili obveščeni, da bo naslednje evropsko, pozneje pa tudi svetovno prvenstvo v košarki 3x3 potekalo v prestolnici Nizozemske.

Legende lige NBA bodo igrale igro Slovencev

Med spremljanjem lige NBA je praktično že vsakdo med nami našel košarkarja po svojem okusu, igralca, ki smo ga hoteli posnemati, ko smo se naslednjič sami znašli na košarkarskem igrišču, in športnika, za katerega smo tudi po njegovi upokojitvi menili, da bi lahko še igral. S takšno izkušnjo se je srečal že tudi raper in filmski igralec Ice Cube, ki je našel rešitev, s katero bo osrečil tako košarkarske navdušence kot tudi njihove idole.

Več člankov...

Iskalnik