Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Hraščah pri Postojni vabijo na nagradni turnir v ulični košarki

Caffe Bar Hrašče v Hraščah pri Postojni v soboto, 30. julija, vabi na nagradni turnir v ulični košarki. Turnir se bo na bližnjem igrišču pričel ob 15. uri, končal pa v poznih večernih urah v soju žarometov.

VIDEO: Slovenski prvaki 2. na turnirju v Moskvi

Konec tedna je v Rusiji potekal tradicionalni turnir Moskva Open, na katerem so se zbrale najboljše ekipe košarke 3x3 s celega sveta. Ekipa Pirana, ki si lasti naslov državnega prvenstva v ulični košarki, je osvojila izvrstno drugo mesto.

VIDEO: Slovencem turnir in vozovnica na EP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let je v nedeljo v Rigi več kot uspešno opravila s kvalifikacijskim turnirjem za letošnje evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Naši košarkarji so v latvijski prestolnici pometli z vso konkurenco in osvojili prvo mesto!

Slovenci v četrtfinalu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let se je v Rigi s pravim podvigom uvrstila v četrtfinale kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu v košarki 3x3. Po porazu proti Španiji (13:16) je ugnala domačo Latvijo (15:12) in iz skupine B napredovala celo kot najboljša ekipa.

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 v Rigo na kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo

Danes je fantovska izbrana vrsta do 18 let v košarki 3x3 odpotovala v Rigo. V latvijski prestolnici jo ta vikend čaka nastop na kvalifikacijskem turnirju za nastop na evropskem prvenstvu.

3x3 Ljubljana do dveh mest na turnirju Masters

Ekipa 3x3 Ljubljana (Tomo Čajič, Blaž Črešnar, Jasmin Hercegovac, Aleš Kunc) je minuli vikend osvojila dva turnirja. V soboto je bila najboljša na turnirju v Abu Dabiju, dan kasneje pa zmagala še v Grčiji na finalu tamkajšnjega državnega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik