Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Ljubljančani najboljši v Maleziji!

Ekipa 3x3 Ljubljana nadaljuje z odličnimi igrami v novi sezoni. Po drugem mestu na turnirju serije Challenger v kitajskem Nanjingu je tokrat stopila še stopničko višje in osvojila Challenger v malezijskem Penangu.

Igralci 2. in 3. SKL začeli sezono ulične košarke

Košarkarski klub Vrhnika je pretekli vikend že tretje leto zapovrstjo organiziral turnir v košarki 3x3, a je bil ta zaradi vremenskih razmer šele letos izveden na prenovljenem zunanjem igrišču v vrhniškem športnem parku.

Na Vrhniki izpopolnjevali taktične elemente

V torek je na Vrhniki potekal četrti pregledni trening nacionalnega preverjanja kandidatov za mladinsko reprezentanco v košarki 3x3, ki jo poleti čakata svetovno prvenstvo na Kitajskem in kvalifikacije za evropsko prvenstvo na Madžarskem.

3x3 Ljubljana z novim članom na Kitajskem do drugega mesta

Ekipa 3x3 Ljubljana je na močnem turnirju serije Challenger v kitajskem Nanjingu osvojila drugo mesto in si s tem priigrala nastop na turnirju svetovne turneje serije Masters v Utsunomiyi na Japonskem.

Trenerji za mladinsko reprezentanco preizkusili že 34 kandidatov

V Postojni je v nedeljo potekal že tretji pregledni trening Nacionalnega programa v košarki 3x3, ki se ga je udeležilo 29 košarkarjev.

V Sloveniji prvič FIBA turnir serije Challenger

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je slovensko košarko 3x3 in vse njene igralce in oboževalce nagradila z dodelitvijo organizacije turnirja serije Challenger, kjer nastopa 16 ekip z vseh koncev sveta.

Več člankov...

Iskalnik