Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Trbovljah iščejo najboljše ulične košarkarje

V soboto, 4. junija, od 14. ure dalje bo na zunanjem igrišču Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje potekal turnir v ulični košarki 3 na 3.

FOTO: Ptuj stopil skupaj in s košarkarji obnovil igrišče

Do začetka poletja nas loči le še slab mesec dni, košarka pa se s parketov že seli na asfalt. Tako je tudi na Ptuju, kjer bodo košarkarski navdušenci po zaslugi tamkajšnjega košarkarskega kluba in četrtne skupnosti odslej lahko prosti čas preživljali na povsem obnovljenem igrišču.

Liga ulične košarke 3na3 začenja sezono

Pred vrati je nova sezona Lige ulične košarke 3na3, ki se bo v tem in naslednjem mesecu odigrala v treh delih, zmagovalno ekipo pa čaka zaslužen počitek na hrvaški obali.

V Piranu prvi slovenski klub košarke 3x3

V Piranu je nastal prvi slovenski klub ulične košarke 3x3, ki se je včlanil v Košarkarsko zvezo Slovenije. Klub so na noge postavila tri lokalno in tudi širše poznana košarkarska imena. Med njimi najbolj odmeva vsem poznani Sašo Ožbolt, ki je obenem tudi predsednik.

FOTO: Slovenci kot glavne zvezde ulične košarke v Maleziji

Minuli konec tedna je v Penangu v Maleziji potekal eden izmed prvih turnirjev serije Challenger v novi sezoni FIBA 3x3 svetovne turneje. Do zmage in vstopnice na Masters v Tokiu so na koncu prišli košarkarji slovenske ekipe Piran.

Prvi Evropejec v japonski profesionalni ligi 3x3 bo Slovenec

Krilni branilec Parkljev Luka Snoj, ki nastopa tudi v ekipi Domžale 3x3, je sprejel ponudbo z Japonske, kjer se bo med poletjem kot prvi evropski košarkar preizkusil v profesionalni ligi ulične košarke tri na tri.

Več člankov...

Iskalnik