Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Legende lige NBA bodo igrale igro Slovencev

Med spremljanjem lige NBA je praktično že vsakdo med nami našel košarkarja po svojem okusu, igralca, ki smo ga hoteli posnemati, ko smo se naslednjič sami znašli na košarkarskem igrišču, in športnika, za katerega smo tudi po njegovi upokojitvi menili, da bi lahko še igral. S takšno izkušnjo se je srečal že tudi raper in filmski igralec Ice Cube, ki je našel rešitev, s katero bo osrečil tako košarkarske navdušence kot tudi njihove idole.

Slovenci na Madžarskem do dveh drugih mest

V Szolnokiju na Madžarskem je med 6. in 8. januarjem potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track trening kamp, ki predstavlja začetno verzijo programa, ki ga je FIBA ponudila nacionalnim zvezam. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezentance, kar je nedvomno lepo priznanje za slovensko košarko.

Slovenija del prvega FIBA 3x3 trening kampa

V Szolnokiju na Madžarskem bo od danes do nedelje potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezetnance, namen programa pa je nadgradnja košarkarskega znanja fantov in deklet, starih do 18 let, hkrati pa tudi priprava za nastop na olimpijskih igrah.

VIDEO: Ulični košarkarji sezono zaključili z naslovom podprvaka

Košarkarji Ljubljane so na Fibinem zaključnem turnirju sezone v košarki 3x3 zasedli drugo mesto. V Dohi so se prebili vse do finala, tam pa so morali priznati premoč ekipi Novi Sad AlWahda iz Združenih arabskih emiratov (21:12).

VIDEO: Ljubljančani postali veliki zmagovalci svetovne turneje v košarki 3x3!

V Abu Dabiju se je finalni turnir letošnje FIBA 3x3 svetovne turneje zaključil z novim izjemnim uspehom za slovensko košarko. Ekipa Ljubljane je namreč v finalu premagala japonski Hamamatsu in se tako veselila naslova prvaka!

VIDEO: Vse tri slovenske ekipe v četrtfinalu svetovne serije FIBA 3x3!

V Abu Dabiju v Zduženih arabskih emiratih se je uspešno začel dvodnevni zaključni turnir letošnje serije FIBA 3x3 World Tour, na katerem med dvanajsterico udeležencev uspešno nastopajo tudi slovenske ekipe Ljubljana, Piran in Kranj.

Več člankov...

Iskalnik