Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci na Madžarskem osvojili novi turnir

Slovenska reprezentanca do 23 let v košarki 3x3 nadaljuje z odličnimi predstavami. Stojan Đekanović, Milan Kovačević, Tjaž Rotar in Dejan Trnjak so v madžarskem Szolnoku pometli s konkurenco in osvojili še drugi turnir nacionalne turneje.

Kranjčani so se okrepili z legendo lige ABA!

Na današnji novinarski konferenci pred začetkom državnega prvenstva v košarki 3x3 je bil predstavljen tudi prvi slovenski FIBA turnir serije Challenger, na katerega so že uvrščene vse tri najuspešnejše slovenske ekipe.

Kandidatke za mladinsko reprezentanco v polnem pogonu

Pretekli vikend so se znova zbrale kandidatke za mladinsko reprezentanco v košarki 3x3. Trening v Postojni je bil namenjen izpopolnjevanju taktičnih elementov.

Slovenci najboljši na prvi postaji mednarodne turneje

Slovenski košarkarji do 23 let so v češkem Podebradyju na prvem turnirju Fibine nacionalne turneje v košarki 3x3 osvojili prvo mesto.

V Beli krajini pred počitnicami še na turnir

V Črnomlju bo tudi pred letošnjim poletjem potekal turnir v košarki tri na tri, ki se bo odvil v soboto, 3. junija, na zunanjem igrišču v Loki.

V Brežicah vabijo na turnir ulične košarke

Košarkarski klub Brežice bo v okviru Brežiškega športnega vikenda 2017 v soboto, 3. junija, organiziral košarkarski turnir trojk - Projekt Zicer 3x3, njegovi zmagovalci pa bodo imeli možnost tekmovati še na enem od kvalifikacijskih turnirjev državnega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik