Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na Bledu bodo okronani novi prvaki ''ulice''

Kvalifikacijska turnirja v Novem mestu in Ljubljani sta izluščila trinajst najboljših ekip, ki se bodo v soboto, 18. junija, na igrišču pri kampu Zaka na Bledu pomerile za naslov letošnje Lige ulične košarke 3na3.

V Mariboru, Celju in Ljubljani vabijo na brezplačne turnirje ulične košarke

Sonce in prihajajoče poletje že vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Zato vabimo vse osnovnošolske in srednješolske košarkarje in košarkarice, da se pridružite brezplačnim turnirjem Ulične košarke za prvaka Slovenije 2016!

''Kar te ne ubije, te naredi močnejšega''

Slovenski fantje so svetovno prvenstvo do 18 let v košarki 3x3 zaključili na 7. mestu. pred vrnitvijo v domovino pa se je še zadnjič oglasil vodja reprezentance Matic Vidic.

Slovenci v četrtfinalu končali SP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca do 18 let, ki so jo poleg selektorja Matica Vidica predstavljali Matic Šiška, Tadej Kosi, Rene Grdadolnik in Urban Oman, je v Kazahstanu zaključila s tekmovanjem na svetovnem prvenstvu 3x3.

FOTO: Slovenija v četrtfinalu svetovnega prvenstva v košarki 3x3!

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let se je na svetovnem prvenstvu v košarki 3x3 prebila v četrtfinale. Po dveh zmagah v četrtek, je dva dni kasneje sledil prvi poraz proti Nizozemcem (16:18), na odločilni tekmi pa so naši fantje, ki jih vodi Matic Vidic, ugnali Urugvajce s 14:10.

Mladi ulični košarkarji po novem četrti na svetu!

Slovenija je uspešno začela z nastopi na 5. svetovnem prvenstvu do 18 let v košarki 3x3. Po uspešnem dnevu se iz kazahstanske Astane znova javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

Več člankov...

Iskalnik