Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladi ulični košarkarji po novem četrti na svetu!

Slovenija je uspešno začela z nastopi na 5. svetovnem prvenstvu do 18 let v košarki 3x3. Po uspešnem dnevu se iz kazahstanske Astane znova javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

FOTO: Slovenija po kar 17 doseženih trojkah prvi dan svetovnega prvenstva končuje neporažena

V Astani poteka drugi dan svetovnega prvenstva do 18 let, ki je prinesel prvi dve tekmi Slovenije. Varovanci Matica Vidica so z obema opravili z odliko in zabeležili prvi zmagi.

Slovenci v Astani pripravljeni na začetek svetovnega prvenstva

Fantovska reprezentanca do 18 danes v Astani začenja z nastopi na svetovnem prvenstvu v košarki 3x3. Tekmovanje se je sicer začelo že v sredo, slovenska odprava pa je preživela zanimiv dan. Iz Kazahstana se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

''Prva zvezda turnirja je Novozelandec Tai Wynyard''

Fantovska reprezentanca do 18 let v košarki 3x3 je srečno prispela v Kazahstan, kjer jo od četrtka dalje čakajo nastopi na svetovnem prvenstvu. Iz Astane se javlja vodja reprezentance Matic Vidic.

Mladinska reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo v košarki 3x3

V Astani v Kazahstanu bo med 1. in 5. junijem potekalo svetovno prvenstvo do 18 let v košarki 3x3. Tekmovanja se bo udeležila tudi slovenska fantovska vrsta, ki se je danes iz Dunaja podala na pot.

Liga ulične košarke 3na3 se po Novem mestu seli v Ljubljano

Začela se je nova sezona Lige ulične košarke 3na3, ki je že gostila turnir v Novem mestu. Njen naslednji turnir bo to soboto, 28. maja, na košarkarskem igrišču na Kodeljevem.

Več člankov...

Iskalnik