Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladinci začenjajo nastope na EP v košarki 3x3

V madžarskem Debrecenu se danes začenja evropsko prvenstvo v košarki 3x3 za fante do 18 let. Reprezentanca Slovenije bo tam nastopila kot druga nosilka. V predtekmovanju jo čakata tekmi s Češko in Andoro.

Slovenija evropska prvakinja v košarki 3x3!

Slovenska moška reprezentanca v košarki 3x3 je v romunski prestolnici Bukarešti osvojila svoj prvi naslov evropskega prvaka! Slovenci so bili v velikem finalu boljši od Srbov, ki so jih po izenačeni končnici premagali z 19:17.

VIDEO: Slovenci prvi dan neporaženi, Slovenke na parket danes

V Bukarešti se je začelo evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Slovenska moška reprezentanca je v skupinskem delu zabeležila dve zmagi in tako v četrtfinale odšla z najboljšega izhodiščnega položaja, slovenska ženska reprezentanca pa bo s tekmovanjem začela danes.

Slovenci v Bukarešto po nove vrhunske dosežke

Moška in ženska reprezentanca v košarki 3x3 v romunski prestolnici Bukarešti danes začenjata nastope na evropskem prvenstvu, na katerem si želita pustiti dober vtis in narediti odmeven rezultat.

Trboveljčani vabijo na dobrodelni turnir

V Trbovljah so že večkrat dokazali, da znajo stopiti skupaj. Še posebej, kadar gre za dober namen. To bodo znova potrdili v soboto, 3. septembra, ko bodo ob pomoči športnega društva Knapi otvorili 2. dobrodelni turnir v ulični košarki 3 na 3.

Sončna Istra vabi na košarkarski zaključek poletja

Čas poletnih počitnic se počasi končuje, košarkarske žoge pa se z asfalta že selijo na parket. A razloga za žalost ni, saj lahko zadnje dni dopusta izkoristite za obisk bližnje hrvaške obale in se še zadnjič letos za lastni užitek in privlačne nagrade pomerite v košarki tri na tri.

Več člankov...

Iskalnik