Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenci neporaženi v četrtfinale

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je v francoskem Nantesu brez poraza zaključila boje v skupinskem delu svetovnega prvenstva, danes pa ima idealno priložnost, da poseže po novem žlahtnem odličju.

VIDEO: Slovenci odlično odprli svetovno prvenstvo

V francoskem Nantesu poteka svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki brani bron s prejšnjega prvenstva, je v nedeljo v prvem kolu visoko premagala Romunijo, v drugem kolu pa ugnala še Salvador.

Slovenska 3x3 reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo

V francoskem Nantesu bo med 17. in 21. junijem potekalo svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Reprezentanco Slovenije, ki bo na njem branila bron iz prejšnjega prvenstva, bodo predstavljali Gašper Ovnik, Simon Finžgar, Adin Kavgić in Anže Srebovt.

Košarka 3x3 postala olimpijski šport!

Mednarodni olimpijski komite je sprejel odločitev, da se košarka 3x3 priključi olimpijskim igram. Košarka 3x3 bo prvič na sporedu že na prihodnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020.

Slovenci na Madžarskem osvojili novi turnir

Slovenska reprezentanca do 23 let v košarki 3x3 nadaljuje z odličnimi predstavami. Stojan Đekanović, Milan Kovačević, Tjaž Rotar in Dejan Trnjak so v madžarskem Szolnoku pometli s konkurenco in osvojili še drugi turnir nacionalne turneje.

Kranjčani so se okrepili z legendo lige ABA!

Na današnji novinarski konferenci pred začetkom državnega prvenstva v košarki 3x3 je bil predstavljen tudi prvi slovenski FIBA turnir serije Challenger, na katerega so že uvrščene vse tri najuspešnejše slovenske ekipe.

Več člankov...

Iskalnik