Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci danes lovijo nastop na evropskem prvenstvu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 se nahaja v Andori, kjer se ta vikend na kvalifikacijskem turnirju bori za nastop na evropskem prvenstvu v Amsterdamu.

VIDEO: Slovenija svetovno prvenstvo zaključila na 4. mestu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je na svetovnem prvenstvu v Nantesu zasedla končno četrto mesto. V četrtfinalu so naši košarkarji premagali Katar, v polfinalu oziroma v tekmi za tretje mesto pa nato nesrečno izgubili proti Nizozemski oziroma Franciji.

VIDEO: Slovenci neporaženi v četrtfinale

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je v francoskem Nantesu brez poraza zaključila boje v skupinskem delu svetovnega prvenstva, danes pa ima idealno priložnost, da poseže po novem žlahtnem odličju.

VIDEO: Slovenci odlično odprli svetovno prvenstvo

V francoskem Nantesu poteka svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki brani bron s prejšnjega prvenstva, je v nedeljo v prvem kolu visoko premagala Romunijo, v drugem kolu pa ugnala še Salvador.

Slovenska 3x3 reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo

V francoskem Nantesu bo med 17. in 21. junijem potekalo svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Reprezentanco Slovenije, ki bo na njem branila bron iz prejšnjega prvenstva, bodo predstavljali Gašper Ovnik, Simon Finžgar, Adin Kavgić in Anže Srebovt.

Košarka 3x3 postala olimpijski šport!

Mednarodni olimpijski komite je sprejel odločitev, da se košarka 3x3 priključi olimpijskim igram. Košarka 3x3 bo prvič na sporedu že na prihodnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020.

Več člankov...

Iskalnik