Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci v četrtfinalu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let se je v Rigi s pravim podvigom uvrstila v četrtfinale kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu v košarki 3x3. Po porazu proti Španiji (13:16) je ugnala domačo Latvijo (15:12) in iz skupine B napredovala celo kot najboljša ekipa.

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 v Rigo na kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo

Danes je fantovska izbrana vrsta do 18 let v košarki 3x3 odpotovala v Rigo. V latvijski prestolnici jo ta vikend čaka nastop na kvalifikacijskem turnirju za nastop na evropskem prvenstvu.

3x3 Ljubljana do dveh mest na turnirju Masters

Ekipa 3x3 Ljubljana (Tomo Čajič, Blaž Črešnar, Jasmin Hercegovac, Aleš Kunc) je minuli vikend osvojila dva turnirja. V soboto je bila najboljša na turnirju v Abu Dabiju, dan kasneje pa zmagala še v Grčiji na finalu tamkajšnjega državnega prvenstva.

VIDEO: Slovenski reprezentanci v Andori pridobili vozovnico za evropsko prvenstvo

Slovenski reprezentanci v košarki 3x3 se iz kvalifikacijskega turnirja v Andori vračata z odlično novico. Obe sta si namreč s svojima uvrstitvama zagotovili vozovnico za evropsko prvenstvo!

Vrhunski slovenski uvod v kvalifikacije za evropsko prvenstvo v košarki 3x3

Pet tekem in pet zmag. To je izkupiček slovenskih članskih reprezentanc po prvem dnevu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ta vikend potekajo v Escaldesu v Andori. Dekleta so ugnala Andoro (11:7) in Belorusijo (21:8), fantje pa Gruzijo (15:8), Latvijo (21:8) in Irsko (21:13).

Reprezentanci v košarki 3x3 odpotovali v Andoro

V Escaldesu v Andori se jutri začenjajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Na igrišče se bosta tam podali tudi obe slovenski članski reprezentanci.

Več člankov...

Iskalnik