Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija dobila nasprotnike za SP v košarki 3x3

Slovenska moška članska reprezentanca v košarki 3x3 je na žrebanju skupin dobila svoje nasprotnike, s katerimi se bo pomerila na svetovnem prvenstvu v 3x3 na Kitajskem, ki bo od 11. do 15. oktobra potekalo v mestu Guangzhou.

Na Rudniku veliki turnir košarke 3x3, na katerem ne bodo manjkali niti zabijalci Dunk Elite

Družba Grosbasket vas to soboto, 24. septembra, že ob 9. uri zjutraj vabi na košarkarski turnir trojk na Rudniku v Ljubljani, ki ga organizira ob priložnosti odprtja svoje prve specializirane trgovine s košarkarsko opremo.

VIDEO: Slovenci evropsko prvenstvo v košarki 3x3 končali po prvem delu

V madžarskem Debrecenu se v petek začelo evropsko prvenstvo v košarki 3x3 za fante do 18 let. Slovenska vrsta je isti dan izgubila obe tekmi prvega dela in zaključila s tekmovanjem.

Mladinci začenjajo nastope na EP v košarki 3x3

V madžarskem Debrecenu se danes začenja evropsko prvenstvo v košarki 3x3 za fante do 18 let. Reprezentanca Slovenije bo tam nastopila kot druga nosilka. V predtekmovanju jo čakata tekmi s Češko in Andoro.

Slovenija evropska prvakinja v košarki 3x3!

Slovenska moška reprezentanca v košarki 3x3 je v romunski prestolnici Bukarešti osvojila svoj prvi naslov evropskega prvaka! Slovenci so bili v velikem finalu boljši od Srbov, ki so jih po izenačeni končnici premagali z 19:17.

VIDEO: Slovenci prvi dan neporaženi, Slovenke na parket danes

V Bukarešti se je začelo evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Slovenska moška reprezentanca je v skupinskem delu zabeležila dve zmagi in tako v četrtfinale odšla z najboljšega izhodiščnega položaja, slovenska ženska reprezentanca pa bo s tekmovanjem začela danes.

Več člankov...

Iskalnik