Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenci po drami v četrtfinale!

vidicMoška mladinska reprezentanca v košarki 3x3 se je v kitajskem Čengduju uvrstila v četrtfinale svetovnega prvenstva za fante do 18 let!

VIDEO: Slovenci še zmeraj v igri za četrtfinale

Moška mladinska reprezentanca v košarki 3x3 je začela s tekmovanjem na svetovnem prvenstvu v kitajskem Čengduju. Na prvih dveh tekmah so naši fantje zabeležili polovičen izkupiček.

Mladinska reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo

Kitajski Čengdu bo od 28. junija do 2. julija gostil najboljše košarkarje do 18 let v košarki 3x3. Slovenci, ki so peti nosilci svetovnega prvenstva, se bodo za preboj v četrtfinale v skupini C pomerili s Kitajsko, Turčijo, Madžarsko in Južno Korejo.

Slovencem niti poškodba ni preprečila poti do EP!

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 se je včeraj in danes v Andori merila v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu v Amsterdamu. Današnje odločilne boje je začela slabo, saj je proti Ukrajini izgubila, v repasažu pa je nato ugnala Nemčijo in se zasluženo uvrstila na prvenstvo.

Slovenci danes lovijo nastop na evropskem prvenstvu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 se nahaja v Andori, kjer se ta vikend na kvalifikacijskem turnirju bori za nastop na evropskem prvenstvu v Amsterdamu.

VIDEO: Slovenija svetovno prvenstvo zaključila na 4. mestu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je na svetovnem prvenstvu v Nantesu zasedla končno četrto mesto. V četrtfinalu so naši košarkarji premagali Katar, v polfinalu oziroma v tekmi za tretje mesto pa nato nesrečno izgubili proti Nizozemski oziroma Franciji.

Več člankov...

Iskalnik