Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Premanturo na zabavo, morje in košarko!

Kranjski kamp v istrski Premanturi vabi na turnir v ulični košarki 3x3, ki se bo odigral med 26. in 28. avgustom. Turnirja, ki bo letos potekal že 14. zapored, so se v preteklosti udeležili že tudi Ivo in Jaka Daneu, Robert Kranjec, Primož Peterka, Gregor Polončič in Robert Pečnik - Pečo.

FOTO+VIDEO: Ekipa Ljubljana na finale FIBA 3x3 svetovne turneje!

Slovenija ima od nedelje prvo uradno udeleženko finala FIBA 3X3 svetovne turneje. To je postala zasedba Ljubljane, ki je v osvojila Masters v Pragi. Jasmin Hercegovac je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja turnirja.

FOTO+VIDEO: Slovenski uličarji na Japonskem do drugega in tretjega mesta

V japonski Utsunomiyi je konec tedna potekal drugi turnir Masters v sezoni FIBA 3X3 svetovne turneje. Turnirja sta se udeležili dve slovenski ekipi in bili nadvse uspešni.

V Hraščah pri Postojni vabijo na nagradni turnir v ulični košarki

Caffe Bar Hrašče v Hraščah pri Postojni v soboto, 30. julija, vabi na nagradni turnir v ulični košarki. Turnir se bo na bližnjem igrišču pričel ob 15. uri, končal pa v poznih večernih urah v soju žarometov.

VIDEO: Slovenski prvaki 2. na turnirju v Moskvi

Konec tedna je v Rusiji potekal tradicionalni turnir Moskva Open, na katerem so se zbrale najboljše ekipe košarke 3x3 s celega sveta. Ekipa Pirana, ki si lasti naslov državnega prvenstva v ulični košarki, je osvojila izvrstno drugo mesto.

VIDEO: Slovencem turnir in vozovnica na EP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let je v nedeljo v Rigi več kot uspešno opravila s kvalifikacijskim turnirjem za letošnje evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Naši košarkarji so v latvijski prestolnici pometli z vso konkurenco in osvojili prvo mesto!

Več člankov...

Iskalnik