Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kranjčani so se okrepili z legendo lige ABA!

Na današnji novinarski konferenci pred začetkom državnega prvenstva v košarki 3x3 je bil predstavljen tudi prvi slovenski FIBA turnir serije Challenger, na katerega so že uvrščene vse tri najuspešnejše slovenske ekipe.

Kandidatke za mladinsko reprezentanco v polnem pogonu

Pretekli vikend so se znova zbrale kandidatke za mladinsko reprezentanco v košarki 3x3. Trening v Postojni je bil namenjen izpopolnjevanju taktičnih elementov.

Slovenci najboljši na prvi postaji mednarodne turneje

Slovenski košarkarji do 23 let so v češkem Podebradyju na prvem turnirju Fibine nacionalne turneje v košarki 3x3 osvojili prvo mesto.

V Beli krajini pred počitnicami še na turnir

V Črnomlju bo tudi pred letošnjim poletjem potekal turnir v košarki tri na tri, ki se bo odvil v soboto, 3. junija, na zunanjem igrišču v Loki.

V Brežicah vabijo na turnir ulične košarke

Košarkarski klub Brežice bo v okviru Brežiškega športnega vikenda 2017 v soboto, 3. junija, organiziral košarkarski turnir trojk - Projekt Zicer 3x3, njegovi zmagovalci pa bodo imeli možnost tekmovati še na enem od kvalifikacijskih turnirjev državnega prvenstva.

VIDEO: Ljubljančani najboljši v Maleziji!

Ekipa 3x3 Ljubljana nadaljuje z odličnimi igrami v novi sezoni. Po drugem mestu na turnirju serije Challenger v kitajskem Nanjingu je tokrat stopila še stopničko višje in osvojila Challenger v malezijskem Penangu.

Več člankov...

Iskalnik