Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Košarka 3x3 postala olimpijski šport!

Mednarodni olimpijski komite je sprejel odločitev, da se košarka 3x3 priključi olimpijskim igram. Košarka 3x3 bo prvič na sporedu že na prihodnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020.

Slovenci na Madžarskem osvojili novi turnir

Slovenska reprezentanca do 23 let v košarki 3x3 nadaljuje z odličnimi predstavami. Stojan Đekanović, Milan Kovačević, Tjaž Rotar in Dejan Trnjak so v madžarskem Szolnoku pometli s konkurenco in osvojili še drugi turnir nacionalne turneje.

Kranjčani so se okrepili z legendo lige ABA!

Na današnji novinarski konferenci pred začetkom državnega prvenstva v košarki 3x3 je bil predstavljen tudi prvi slovenski FIBA turnir serije Challenger, na katerega so že uvrščene vse tri najuspešnejše slovenske ekipe.

Kandidatke za mladinsko reprezentanco v polnem pogonu

Pretekli vikend so se znova zbrale kandidatke za mladinsko reprezentanco v košarki 3x3. Trening v Postojni je bil namenjen izpopolnjevanju taktičnih elementov.

Slovenci najboljši na prvi postaji mednarodne turneje

Slovenski košarkarji do 23 let so v češkem Podebradyju na prvem turnirju Fibine nacionalne turneje v košarki 3x3 osvojili prvo mesto.

V Beli krajini pred počitnicami še na turnir

V Črnomlju bo tudi pred letošnjim poletjem potekal turnir v košarki tri na tri, ki se bo odvil v soboto, 3. junija, na zunanjem igrišču v Loki.

Več člankov...

Iskalnik