Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenija osvojila naslov evropske podprvakinje

V Amsterdamu se je sinoči končalo evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Novi evropski prvaki so postali košarkarji Latvije, ki so v finalu s 16:13 ugnali branilce naslova Slovence.

VIDEO: Slovenija danes lovi nov naslov evropskega prvaka!

V Amsterdamu bodo danes potekali zaključni boji evropskega prvenstva v moški košarki 3x3. V četrtfinalu bo pot do finala in končnega slavja iskala tudi slovenska reprezentanca.

VIDEO: Slovenci neporaženi v četrtfinale!

Evropsko prvenstvo v moški košarki 3x3 se za slovensko reprezentanco ne bi moglo začeti bolje. Slovenci so namreč v skupinskem delu slavili na obeh tekmah in napredovali v jutrišnji četrtfinale!

Evropsko prvenstvo bo odprla Slovenija

V Amsterdamu se danes začenja evropsko prvenstvo v moški košarki 3x3. Naslov prvaka brani naša reprezentanca, ki bo nastopila v enaki postavi kot lani v Bukarešti.

VIDEO: Najlepše poteze bronastih Slovencev

Matej Sušec, Samo Gaberšek, Jan Gršič in Rok Vidrih so v kitajskem Čengduju na svetovnem mladinskem prvenstvu v košarki 3x3 včeraj osvojili zlata vredno bronasto kolajno, danes pa si lahko v priloženih videoposnetkih ogledate njihove najboljše akcije.

VIDEO: Slovenci do brona na svetovnem prvenstvu!

Moška mladinska reprezentanca v košarki 3x3 je na današnji zadnji dan svetovnega prvenstva v kitajskem Čengduju odigrala še tri tekme in po zmagi nad Novo Zelandijo osvojila končno tretje mesto.

Več člankov...

Iskalnik