Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO+VIDEO: Ekipa Ljubljana na finale FIBA 3x3 svetovne turneje!

Slovenija ima od nedelje prvo uradno udeleženko finala FIBA 3X3 svetovne turneje. To je postala zasedba Ljubljane, ki je v osvojila Masters v Pragi. Jasmin Hercegovac je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja turnirja.

FOTO+VIDEO: Slovenski uličarji na Japonskem do drugega in tretjega mesta

V japonski Utsunomiyi je konec tedna potekal drugi turnir Masters v sezoni FIBA 3X3 svetovne turneje. Turnirja sta se udeležili dve slovenski ekipi in bili nadvse uspešni.

V Hraščah pri Postojni vabijo na nagradni turnir v ulični košarki

Caffe Bar Hrašče v Hraščah pri Postojni v soboto, 30. julija, vabi na nagradni turnir v ulični košarki. Turnir se bo na bližnjem igrišču pričel ob 15. uri, končal pa v poznih večernih urah v soju žarometov.

VIDEO: Slovenski prvaki 2. na turnirju v Moskvi

Konec tedna je v Rusiji potekal tradicionalni turnir Moskva Open, na katerem so se zbrale najboljše ekipe košarke 3x3 s celega sveta. Ekipa Pirana, ki si lasti naslov državnega prvenstva v ulični košarki, je osvojila izvrstno drugo mesto.

VIDEO: Slovencem turnir in vozovnica na EP v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let je v nedeljo v Rigi več kot uspešno opravila s kvalifikacijskim turnirjem za letošnje evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Naši košarkarji so v latvijski prestolnici pometli z vso konkurenco in osvojili prvo mesto!

Slovenci v četrtfinalu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v košarki 3x3

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let se je v Rigi s pravim podvigom uvrstila v četrtfinale kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu v košarki 3x3. Po porazu proti Španiji (13:16) je ugnala domačo Latvijo (15:12) in iz skupine B napredovala celo kot najboljša ekipa.

Več člankov...

Iskalnik