Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenski zasedbi vse bližje evropskemu prvenstvu

Moška in ženska reprezentanca do 18 let v košarki 3x3 se ta vikend mudita v madžarskem Szolnoku, kjer se v kvalifikacijah borita za uvrstitev na letošnje evropsko prvenstvo.

Ljubljanske košarkarice na zmagovalnem odru še tretje leto zapored

V hrvaškem Splitu se je sinoči končalo tretje evropsko univerzitetno prvenstvo v košarki 3x3, na katerem so Slovenijo predstavljale tri ekipe.

Slovenske ekipe in posamezniki v samem vrhu svetovne košarke 3x3

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je objavila seznam najboljših reprezentanc, košarkarjev in ekip na podlagi točkovanja v košarki 3x3. Slovenija in slovenski košarkarji se v večini kategorij nahajajo med najboljšimi.

Pisane slovenske zasedbe z visokimi cilji v Dalmacijo

V hrvaškem Splitu se bo danes začelo tretje evropsko univerzitetno prvenstvo v košarki 3x3, na katerem bodo slovenske barve zastopale tri ekipe.

VIDEO: Portorožani osvojili Brazilijo

Ekipa 3×3 Piran tudi med letošnjim poletjem žanje uspeh za uspehom. Po četrtem mestu na svetovnem prvenstvu, drugem mestu na evropskem prvenstvu in treh osvojenih kvalifikacijskih turnirjih državnega prvenstva so Portorožani zmagali še na FIBA turnirju serije Challenger.

VIDEO: Ljubljančani v Kanadi brez konkurence

V kanadskem Saskatoonu je v soboto in nedeljo potekal prvi turnir 3x3 svetovne turneje Masters v tej sezoni. Zmagovalci so postali košarkarji Ljubljane in si tako že zagotovili nastop v finalu v Pekingu.

Več člankov...

Iskalnik