Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Trboveljčani vabijo na dobrodelni turnir

V Trbovljah so že večkrat dokazali, da znajo stopiti skupaj. Še posebej, kadar gre za dober namen. To bodo znova potrdili v soboto, 3. septembra, ko bodo ob pomoči športnega društva Knapi otvorili 2. dobrodelni turnir v ulični košarki 3 na 3.

Sončna Istra vabi na košarkarski zaključek poletja

Čas poletnih počitnic se počasi končuje, košarkarske žoge pa se z asfalta že selijo na parket. A razloga za žalost ni, saj lahko zadnje dni dopusta izkoristite za obisk bližnje hrvaške obale in se še zadnjič letos za lastni užitek in privlačne nagrade pomerite v košarki tri na tri.

V Premanturo na zabavo, morje in košarko!

Kranjski kamp v istrski Premanturi vabi na turnir v ulični košarki 3x3, ki se bo odigral med 26. in 28. avgustom. Turnirja, ki bo letos potekal že 14. zapored, so se v preteklosti udeležili že tudi Ivo in Jaka Daneu, Robert Kranjec, Primož Peterka, Gregor Polončič in Robert Pečnik - Pečo.

FOTO+VIDEO: Ekipa Ljubljana na finale FIBA 3x3 svetovne turneje!

Slovenija ima od nedelje prvo uradno udeleženko finala FIBA 3X3 svetovne turneje. To je postala zasedba Ljubljane, ki je v osvojila Masters v Pragi. Jasmin Hercegovac je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja turnirja.

FOTO+VIDEO: Slovenski uličarji na Japonskem do drugega in tretjega mesta

V japonski Utsunomiyi je konec tedna potekal drugi turnir Masters v sezoni FIBA 3X3 svetovne turneje. Turnirja sta se udeležili dve slovenski ekipi in bili nadvse uspešni.

V Hraščah pri Postojni vabijo na nagradni turnir v ulični košarki

Caffe Bar Hrašče v Hraščah pri Postojni v soboto, 30. julija, vabi na nagradni turnir v ulični košarki. Turnir se bo na bližnjem igrišču pričel ob 15. uri, končal pa v poznih večernih urah v soju žarometov.

Več člankov...

Iskalnik