Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Trenerji za mladinsko reprezentanco preizkusili že 34 kandidatov

V Postojni je v nedeljo potekal že tretji pregledni trening Nacionalnega programa v košarki 3x3, ki se ga je udeležilo 29 košarkarjev.

V Sloveniji prvič FIBA turnir serije Challenger

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je slovensko košarko 3x3 in vse njene igralce in oboževalce nagradila z dodelitvijo organizacije turnirja serije Challenger, kjer nastopa 16 ekip z vseh koncev sveta.

Slovenija za nastop na EP tudi proti Španiji

V Andori bodo 24. in 25. junija potekale kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu v moški in ženski košarki 3x3. Reprezentanca Slovenije bo tekmovanje začela v skupini A.

Slovenija na Kitajskem tudi proti gostiteljem

Letošnje svetovno prvenstvo v košarki 3x3 za mladince in mladinke bo od 28. junija do 2. julija potekalo v Čengduju na Kitajskem. Slovenci bodo tekmovanje začeli v skupini C, kjer se bodo uvodoma pomerili z Madžarsko, Kitajsko, Turčijo in Južno Korejo.

Slovenija po nove uspehe v Francijo

Mednarodna košarkarska zveza FIBA je objavila skupine za prihajajoče svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki je na prejšnjem prvenstvu osvojila 3. mesto, se bo v skupini B pomerila z Romunijo, Francijo, Salvadorjem in Filipini.

V Postojni opravili prvi trening nacionalnega programa košarke 3x3

Včeraj je v Postojni potekal prvi pregledni trening nacionalnega programa košarke 3x3 za fante do 18 let. Treninga se je udeležilo 27 košarkarjev, nekaj pa jih je manjkalo zaradi poškodb in kvalifikacij za nastop na zaključnem turnirju mladinskega državnega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik