Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Reprezentanci košarke 3x3 na vsak trening pospremijo policisti v novih BMW-jih

Moška in ženska ekipa košarke 3x3, ki sta del 136-članske slovenske olimpijske odprave na evropskih igrah, sta srečno prispeli v Baku. Kljub kratki noči sta že spoznali prizorišče tekmovanja, od koder se oglaša vodja ženske zasedbe Matic Vidic.

Reprezentanci košarke 3x3 odpotovali na evropske igre v Baku

V azerbajdžanskem Bakuju so se 12. junija začele prve evropske igre, ki bodo potekale še naslednjih osem dni. Izmed 136-članske slovenske reprezentance sta se kot eni zadnjih na pot podali moška in ženska ekipa košarke 3x3, ki s tekmovanjem začenjata v torek.

VIDEO: Vrhunci z uvodnega turnirja Samsung košarke 3x3

Na ljubljanski Stritarjevi ulici je Samsung državno prvenstvo košarke 3x3 v soboto vstopilo v 12. zaporedno sezono. Zanimivi razpleti pod obroči, kjer so presenečale nove ekipe, nastopi brhkih plesalk in še kaj se je našlo. Nekaj ključnih utrinkov je zbranih v spodnjem video zapisu.

Presenečenja na uvodu sezone ulične košarke 3x3

Z rekordnim številom ekip, na turnirju jih je nastopilo preko 80, se je preteklo soboto na Stritarjevi ulici v Ljubljani začela nova sezona Samsung košarke 3x3, uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki.

Iskalnik