Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ekipa da te skipa do naslova Lige 3x3

V nedeljo, 28. junija, se je v Zaki na Bledu odvijal finalni turnir Lige 3na3, na katerem se je osem najboljših ekip iz vse Slovenije pomerilo za naslov petega prvaka. 

Novomeščanke presenetile na turnirju Samsung košarke 3x3

Z zmago Gostilne Morski konjiček Pivka se je v Novem mestu zaključil drugi letošnji kvalifikacijski turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. Med ženskami do presenetljive zmage domačinke pod imenom Dres.

Iz Bakuja brez medalje, a ponosni na doseženo

Reprezentanci košarke 3x3 sta evropske igre zaključili s četrtima mestoma. Kljub vsemu osmerica košarkarjev in košarkaric na igriščih pod žgočim azerbajdžanskim soncem ni razočarala, saj je vsakokrat prikazala srčno borbo. Iz Bakuja se še zadnjič oglaša vodja ženske ekipe Matic Vidic.

Reprezentanci 3x3 na evropskih igrah zasedli 4. mesti

Slovenski reprezentanci v košarki 3x3 prve evropske igre v Bakuju končujeta na četrtem mestu. Dekleta so v malem finalu z 9:19 klonila proti Španiji, fantje pa so s 14:21 morali priznati premoč Srbom.

Peti dan v Bakuju za oceno 5!

Svoj peti dan na evropskih igrah v Bakuju sta slovenski moška in ženska reprezentanca v košarki 3x3 znova navdušili. Obe sta prebili med najboljše štiri reprezentance in poskrbeli za veselje taboru odprave z deželice izpod Alp. Iz Azerbajdžana se oglaša vodja ženske ekipe Matic Vidic.

Slovenija na evropskih igrah odločno po medalji v košarki 3x3

Pred slovenskima reprezentancama v košarki 3x3 je na evropskih igrah v Bakuju velik dan. Po včerajšnjih zmagah sta se obe vrsti prebili v polfinale. Ta dekleta čaka ob 13.30 uri, ko bodo nasprotnice Ukrajinke, na naslednji tekmi, pol ure za tem, pa nastop proti Rusom čaka še fante.

Več člankov...

Iskalnik