Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenske ekipe svetovno turnejo končale na prvih osmih mestih

V Pekingu je med vikendom potekal finalni turnir svetovne turneje v košarki 3x3. Na njem so med 12 moštvi nastopile tudi kar tri slovenske ekipe, na najvišjem mestu pa je končal 3x3 Piran.

VIDEO: Slovenci znova na vrhu

Košarkarji 3x3 Pirana so veliki zmagovalci turnirja svetovne turneje Masters v kitajskem Čengduju. V finalu so s točko razlike ugnali srbski Zemun. Kranj je turnir zaključil na četrtem mestu, Ljubljana pa na petem.

VIDEO: Slovenski "uličarji" z Madžarske z drugim, petim in osmim mestom

Debrecen je bil med 30. avgustom in 1. septembrom peta postaja svetovne turneje v košarki 3x3. Na Madžarskem so slovenske barve predstavljale ekipe Kranj, Ljubljana in Monaco.

VIDEO: Slovenci osvojili še 4. mednarodni turnir

Slovenska reprezentanca do 23 let v košarki 3x3 na tekmovanjih še ni našla prave konkurence. Po treh mednarodnih turnirjih na Češkem in Madžarskem je z nasprotniki pometla tudi na turnirju na Šrilanki.

VIDEO: Srbi postali prvaki 1. Challengerja v Ljubljani

Ta vikend je v Ljubljani potekal prvi FIBA turnir serije Challenger. Prvega mesta so se razveselili košarkarji srbske ekipe Liman, ki so v finalu z 21:13 premagali ekipo Ljubljana.

Celoten svet košarke 3x3 ta vikend v Ljubljani

Na ljubljanskem Kongresnem trgu je vse pripravljeno za spektakel v košarki 3x3. Slovenija bo namreč danes in jutri prvič gostila turnir serije Challenger, na katerem se bo merilo 16 ekip z vsega sveta.

Več člankov...

Iskalnik