Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pisane slovenske zasedbe z visokimi cilji v Dalmacijo

V hrvaškem Splitu se bo danes začelo tretje evropsko univerzitetno prvenstvo v košarki 3x3, na katerem bodo slovenske barve zastopale tri ekipe.

VIDEO: Portorožani osvojili Brazilijo

Ekipa 3×3 Piran tudi med letošnjim poletjem žanje uspeh za uspehom. Po četrtem mestu na svetovnem prvenstvu, drugem mestu na evropskem prvenstvu in treh osvojenih kvalifikacijskih turnirjih državnega prvenstva so Portorožani zmagali še na FIBA turnirju serije Challenger.

VIDEO: Ljubljančani v Kanadi brez konkurence

V kanadskem Saskatoonu je v soboto in nedeljo potekal prvi turnir 3x3 svetovne turneje Masters v tej sezoni. Zmagovalci so postali košarkarji Ljubljane in si tako že zagotovili nastop v finalu v Pekingu.

VIDEO: Slovenija osvojila naslov evropske podprvakinje

V Amsterdamu se je sinoči končalo evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Novi evropski prvaki so postali košarkarji Latvije, ki so v finalu s 16:13 ugnali branilce naslova Slovence.

VIDEO: Slovenija danes lovi nov naslov evropskega prvaka!

V Amsterdamu bodo danes potekali zaključni boji evropskega prvenstva v moški košarki 3x3. V četrtfinalu bo pot do finala in končnega slavja iskala tudi slovenska reprezentanca.

VIDEO: Slovenci neporaženi v četrtfinale!

Evropsko prvenstvo v moški košarki 3x3 se za slovensko reprezentanco ne bi moglo začeti bolje. Slovenci so namreč v skupinskem delu slavili na obeh tekmah in napredovali v jutrišnji četrtfinale!

Več člankov...

Iskalnik