Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nova medalja za slovensko študentsko košarko

Zahodno portugalsko mesto Coimbra ta mesec gosti 4. Evropske univerzitetne igre, kjer bo nastopilo kar 3150 športnikov iz 38 držav, ki se bodo za odličja potegovali v 13 športnih panogah.

Someščani Alekseja Nikolića in Matica Rebca se ogrevajo za nagradni turnir

S Bar Hrašče v Hraščah pri Postojni v soboto, 4. avgusta, vabi na nagradni turnir v ulični košarki. Turnir se bo na bližnjem igrišču pričel ob 15. uri, končal pa v poznih večernih urah v soju žarometov in zvokih žive glasbe.

VIDEO: Slovenci posegli po bronu!

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je svetovno prvenstvo na Filipinih zaključila na odličnem tretjem mestu in se v domovino vrača z bronastimi medaljami.

Slovenija v četrtfinale s prvega mesta!

Na Filipinih se danes končuje prvi del svetovnega prvenstva v košarki 3x3, v torkove izločilne boje pa se je prebila tudi reprezentanca Slovenije, ki se bo v četrtfinale podala z najboljšega možnega izhodišča!

Slovenci prvi dan polovično uspešni

Na Filipinih se je v petek začelo svetovno prvenstvo v košarki 3x3, na katerem naslov prvaka brani reprezentanca Srbije. Izbrana vrsta Slovenije se je na lov na nov odmeven dosežek podala v predtekmovalni skupini B, v kateri po prvih dveh tekmah zaseda 3. mesto.

"Ciljamo na najvišja mesta"

Jutri se začenja svetovno prvenstvo v košarki 3x3, ki bo vse do 12. junija potekalo v Manili na Filipinih. Na njem ne bo manjkala niti izbrana vrsta Slovenije, ki se je na preteklih štirih izvedbah kar dvakrat zavihtela med najboljše štiri ekipe.

Več člankov...

Iskalnik