Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladinska reprezentanca odpotovala na svetovno prvenstvo

Kitajski Čengdu bo od 28. junija do 2. julija gostil najboljše košarkarje do 18 let v košarki 3x3. Slovenci, ki so peti nosilci svetovnega prvenstva, se bodo za preboj v četrtfinale v skupini C pomerili s Kitajsko, Turčijo, Madžarsko in Južno Korejo.

Slovencem niti poškodba ni preprečila poti do EP!

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 se je včeraj in danes v Andori merila v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu v Amsterdamu. Današnje odločilne boje je začela slabo, saj je proti Ukrajini izgubila, v repasažu pa je nato ugnala Nemčijo in se zasluženo uvrstila na prvenstvo.

Slovenci danes lovijo nastop na evropskem prvenstvu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 se nahaja v Andori, kjer se ta vikend na kvalifikacijskem turnirju bori za nastop na evropskem prvenstvu v Amsterdamu.

VIDEO: Slovenija svetovno prvenstvo zaključila na 4. mestu

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je na svetovnem prvenstvu v Nantesu zasedla končno četrto mesto. V četrtfinalu so naši košarkarji premagali Katar, v polfinalu oziroma v tekmi za tretje mesto pa nato nesrečno izgubili proti Nizozemski oziroma Franciji.

VIDEO: Slovenci neporaženi v četrtfinale

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je v francoskem Nantesu brez poraza zaključila boje v skupinskem delu svetovnega prvenstva, danes pa ima idealno priložnost, da poseže po novem žlahtnem odličju.

VIDEO: Slovenci odlično odprli svetovno prvenstvo

V francoskem Nantesu poteka svetovno prvenstvo v košarki 3x3. Slovenija, ki brani bron s prejšnjega prvenstva, je v nedeljo v prvem kolu visoko premagala Romunijo, v drugem kolu pa ugnala še Salvador.

Več člankov...

Iskalnik