Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Znani celotni postavi za NBA tekmo vseh zvezd

Vodstvo lige NBA je pred začetkom sinočnjih tekem objavilo še preostale igralce za tekmo vseh zvezd, ki bo predstavljala vrhunec dogajanja na 66. All Star vikendu v New Orleansu.

VIDEO: Goran Dragić v Brooklynu prvič v sezoni povezal pet zaporednih zmag

Moštvo Miami Heata v januarju kaže svoje najboljše predstave v sezoni lige NBA. Vročica je po prekinitvi štirih zaporednih porazov sinoči v gosteh pri Brooklyn Netsih vknjižila še peto zaporedno zmago, njen izkupiček pa zdaj znaša 16 zmag in 30 porazov.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem ugnal podprvake lige NBA

Košarkarji Miami Heata so očitno končno našli svojo formo, saj so sinoči prvič v sezoni slavili tudi na svoji četrti tekmi zapovrstjo. Dosežek je še toliko večji, če pristavimo, da so bili njihovi nasprotniki aktualni podprvaki Golden State Warriorsi, ki so predtem izgubili le šestkrat.

VIDEO: Znova precizni Goran Dragić poskrbel za tretjo zaporedno zmago Miamija

Klubi vseh treh slovenskih predstavnikov v ligi NBA so sinoči odigrali novo tekmo rednega dela tekmovanja, v igro pa je vstopil le Goran Dragić, ki je zopet prispeval levji delež k zmagi Miami Heata.

VIDEO: Strelski šov Gorana Dragića, Aleksander Vujačić poražen proti Washingtonu

Goran Dragić v tekočem mesecu beleži svoje najboljše strelske predstave v sezoni lige NBA. Na zadnjih osmih tekmah je štirikrat presegel mejo 20 točk, najboljšo strelsko predstavo meseca pa je uprizoril ravno na sinočnjem dvoboju proti Dallas Mavericksom.

VIDEO: New York in Detroit presenetila Boston in Atlanto

V ligi NBA so že vsa moštva razen Philadelphie 76ersov, Cleveland Cavaliersov in Denver Nuggetsov odigrala polovico tekem rednega dela tekmovanja. New York Knicksi, pri katerih nastopa Aleksander Vujačić, in Detroit Pistonsi, katerih barve brani Beno Udrih, so na 43. oziroma 44. tekmi zabeležili 19. oz. 20. zmago.

Več člankov...

Iskalnik