Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Aleksander Vujačić s Knicksi neuspešen na 50. tekmi sezone

Moštvo New York Knicksov z uvodom v novo leto ne more biti zadovoljno. Na prvih 17 tekmah lige NBA v letu 2017 so Newyorčani namreč zmagali le petkrat, pred domačimi navijači pa le dvakrat na osmih tekmah.

VIDEO: Goran Dragić popeljal Miami še do osme zaporedne zmage

Košarkarji Miami Heata so se od meseca januarja poslovili v velikem slogu. Na osmi tekmi zapovrstjo so vknjižili še osmo zaporedno zmago in na lestvici vzhodne konference napredovali na 12. mesto.

VIDEO: Goran Dragić tudi čez Bena Udriha in Detroit Pistonse

Prerojeni ekipi Miami Heata je po Chicago Bullsih morala priznati premoč tudi zasedba Detroit Pistonsov, ki je v Miamiju klonila s 116:103. Vročica se je s sedmo zaporedno zmago izenačila s floridskim tekmecem Orlando Magicom.

VIDEO: Z razpoloženim Goranom Dragićem zmagovitemu nizu Miamija ni videti konca

Ekipa Miami Heata je v gosteh pri Chicago Bullsih odigrala svojo 47. tekmo v letošnji sezoni lige NBA in vpisala svojo sedemnajsto in hkrati rekordno šesto zaporedno zmago.

Znani celotni postavi za NBA tekmo vseh zvezd

Vodstvo lige NBA je pred začetkom sinočnjih tekem objavilo še preostale igralce za tekmo vseh zvezd, ki bo predstavljala vrhunec dogajanja na 66. All Star vikendu v New Orleansu.

VIDEO: Goran Dragić v Brooklynu prvič v sezoni povezal pet zaporednih zmag

Moštvo Miami Heata v januarju kaže svoje najboljše predstave v sezoni lige NBA. Vročica je po prekinitvi štirih zaporednih porazov sinoči v gosteh pri Brooklyn Netsih vknjižila še peto zaporedno zmago, njen izkupiček pa zdaj znaša 16 zmag in 30 porazov.

Več člankov...

Iskalnik