Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić in Miami prvič do druge zaporedne domače zmage

Tako kot po prvem črnem nizu, ko je izgubil kar šest tekem zapovrstjo, je Miami Heat v ligi NBA tudi po drugem nizu neuspehov, ki je obsegal pet zaporednih porazov, nanizal dve zaporedni zmagi. Vročica je bila tokrat na domačem parketu s 95:89 boljša od Indiana Pacersov.

VIDEO: Goran Dragić z rekordom sezone prekinil črni niz Miamija

Slovenski reprezentant Goran Dragić v ligi NBA nadaljuje z izvrstnimi predstavami. V tekočem mesecu je na zadnjih sedmih tekmah še petič presegel mejo 20 točk, Miami Heat pa je po njegovem zadnjem strelskem šovu prekinil niz petih zaporednih porazov.

VIDEO: Goran Dragić z novim dvojnim dvojčkom, Miami Heat pa vse bolj tone

December je za Miami Heat vse prej kot vesel, saj je moštvo s Floride z nesrečnim porazom v gosteh pri Chicago Bullsih črni niz neuspehov podaljšalo na število pet.

VIDEO: Nov strelski rekord Gorana Dragića premalo za zmago nad Aleksandrom Vujačićem

Po novemberskem porazu proti Detroit Pistonsom in Benu Udrihu sta Goran Dragić in Miami Heat sinoči utrpela poraz tudi proti New York Knicksom in Aleksandru Vujačiću, ki je Florido zapustil z zmago s 114:103.

VIDEO: Vujačić s Knicksi do tretje zaporedne zmage, Udrih enajstič poražen

V noči iz ponedeljka na torek so bile v ligi NBA odigrane štiri tekme. Del dveh sta bila tudi slovenska košarkarja Aleksander Vujačić in Beno Udrih, ki pa sta bila polovično uspešna.

VIDEO: Beno Udrih in Aleksander Vujačić 17 točk za novi zmagi Detroita in New Yorka

Po Goranu Dragiću sta svojo prvo tekmo v decembru odigrala tudi preostala slovenska predstavnika v ligi NBA Beno Udrih in Aleksander Vujačić. Udrih je z Detroit Pistonsi gostoval pri Atlanta Hawksih, Vujačić pa je z New York Knicksi gostil Minnesoto Timberwolves.

Več člankov...

Iskalnik