Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić in vroči Miami že pri 10. zaporedni zmagi

Košarkarji Miami Heata kažejo svoje najboljše predstave v letošnji sezoni, njihove zmage pa se še kar vrstijo. Vročica je pred domačimi navijači odpravila še Philadelphio 76erse in zmagoviti niz podaljšala že na 10 zmag.

VIDEO: Goran Dragić in Aleksander Vujačić do novega rekorda v ligi NBA

Košarkarji Miami Heata in New York Knicksov so mesec februar začeli zmagovito. Vročica je doma proti Atlanta Hawksom vknjižila rekordno deveto zaporedno zmago, Kratkohlačniki pa so v gosteh pri mestnih tekmecih Brooklyn Netsih prekinili niz dveh zaporednih porazov.

VIDEO: Aleksander Vujačić s Knicksi neuspešen na 50. tekmi sezone

Moštvo New York Knicksov z uvodom v novo leto ne more biti zadovoljno. Na prvih 17 tekmah lige NBA v letu 2017 so Newyorčani namreč zmagali le petkrat, pred domačimi navijači pa le dvakrat na osmih tekmah.

VIDEO: Goran Dragić popeljal Miami še do osme zaporedne zmage

Košarkarji Miami Heata so se od meseca januarja poslovili v velikem slogu. Na osmi tekmi zapovrstjo so vknjižili še osmo zaporedno zmago in na lestvici vzhodne konference napredovali na 12. mesto.

VIDEO: Goran Dragić tudi čez Bena Udriha in Detroit Pistonse

Prerojeni ekipi Miami Heata je po Chicago Bullsih morala priznati premoč tudi zasedba Detroit Pistonsov, ki je v Miamiju klonila s 116:103. Vročica se je s sedmo zaporedno zmago izenačila s floridskim tekmecem Orlando Magicom.

VIDEO: Z razpoloženim Goranom Dragićem zmagovitemu nizu Miamija ni videti konca

Ekipa Miami Heata je v gosteh pri Chicago Bullsih odigrala svojo 47. tekmo v letošnji sezoni lige NBA in vpisala svojo sedemnajsto in hkrati rekordno šesto zaporedno zmago.

Več člankov...

Iskalnik