Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Vujačić z Knicksi v svojo 10. sezono lige NBA

Slovenski branilec Aleksander Vujačić je sprejel ponudbo New York Knicksov in z njimi podaljšal pogodbo za naslednjo sezono, v kateri bo zaslužil veteranski minimum v znesku 1,6 milijona ameriških dolarjev.

Tim Duncan odhaja v pokoj

Izkušeni košarkar San Antonio Spursov Tim Duncan je sklenil, da je napočil čas, da obesi košarkarske čevlje na klin. Član najbolj uspešnega igralskega tria v zgodovini lige NBA se od profesionalne košarke poslavlja kot eden najboljših igralcev na položaju krilnega centra.

Bo Saša Vujačić ostal v New Yorku?

Po pisanju časopisa The New York Post v moštvu New York Knicks razmišljajo, da bi s slovenskim košarkarjem Aleksandrom Vujačićem sodelovali tudi v naslednji sezoni lige NBA.

Erazem Lorbek debitiral v dresu San Antonia

Po dveh sezonah neigranja zaradi poškodb kolena in gležnja je slovenski krilni center Erazem Lorbek sinoči na zadnji tekmi San Antonio Spursov v poletni ligi NBA v Salt Lake Cityju znova zaigral.

Erazem Lorbek po dveh tekmah Spursov še vedno brez nastopa

Poletna liga NBA v Salt Lake Cityju se počasi izteka, edini slovenski predstavnik Erazem Lorbek pa v dresu Ostrog iz San Antonia še zmeraj ni odigral niti minute igre.

Durant po novem med Golden State Warriorsi, Gasol namesto Duncana?

Superzvezdnik lige NBA Kevin Durant je navijače moštva Oklahoma City Thunder obvestil, da po devetih odigranih sezonah odhaja v novi klub.

Več člankov...

Iskalnik