Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Dragić povabljen na tekmo vseh zvezd lige NBA!

Goran Dragić bo kot prvi slovenski košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA zaigral na njeni prestižni tekmi vseh zvezd!

VIDEO: Vročica pri podprvakih lige NBA na pragu presenečenja

Ob nestrpnem čakanju odgovora na vprašanje, ali bo Goran Dragić vendarle nastopil na tekmi vseh zvezd lige NBA, je Ljubljančan z Miami Heatom gostoval pri Cleveland Cavaliersih in v dramatični končnici izgubil z 89:91.

Goran Dragić vendarle na tekmo vseh zvezd?

Osemnajstega februarja bodo v Los Angelesu na tekmi vseh zvezd lige NBA nastopili kar trije košarkarji, ki so sprva ostali brez mesta v končnih dvanajstericah vzhodne in zahodne konference.

VIDEO: Košarkarji Miamija v novih dresih že navdušujejo

Miami Heat je v letošnji sezoni lige NBA odigral že svojo 50. tekmo. Sinoči je gostoval pri Dallas Mavericksih in v novih dresih vknjižil drugo zaporedno zmago, s katero na lestvici vzhodne konference še naprej zaseda odlično 4. mesto.

LeBron James in Stephen Curry izbrala ekipi za tekmo vseh zvezd lige NBA

Kapetana ekip za tekmo vseh zvezd lige NBA, ki bo 18. februarja potekala v Staples Centru, domovanju Los Angeles Lakersov, sta za zaprtimi vrati izmenično izbrala svoje soigralce.

Goran Dragić znova ostal brez tekme vseh zvezd

V severnoameriški ligi NBA so trenerji vseh 30 klubov izbrali rezerviste za tekmo vseh zvezd, ki bo letos potekala v Los Angelesu.

Več člankov...

Iskalnik