Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Aleksander Vujačić tudi letos predčasno na dopust

Medtem ko se Goran Dragić in Beno Udrih še vedno krčevito borita za nastop v končnici lige NBA, pa so Aleksander Vujačić in njegovi soigralci iz vrst New York Knicksov s preslabimi predstavami v tekočem mesecu zapravili realne možnosti za uvrstitev med najboljšo šestnajsterico.

VIDEO: Goran Dragić in Blake Griffin z najboljšima akcijama v ligi NBA

V severnoameriški profesionalni ligi NBA so po petkovih in sobotnih tekmah izbrali 10 najbolj atraktivnih potez posameznih košarkarjev, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v priloženih videoposnetkih.

VIDEO: Goran Dragić z dvojnim dvojčkom Miami pripeljal do mesta za končnico!

Moštvo Miami Heata je imelo še dva meseca nazaj le 12 zmag, s sinočnjo 34. zmago pa je bilo nagrajeno s prebojem na tako želeno osmo mesto, ki vodi v končnico lige NBA.

VIDEO: Goran Dragić ob povratku po poškodbi ''zažgal'' mrežico New Orleansa

Najboljši slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je po sobotni poškodbi desnega očesa nedeljski dvoboj z Indiana Pacersi presedel, sinoči pa se je na tekmi proti New Orleans Pelicansom v velikem slogu vrnil na parket.

VIDEO: Miami ni ustavila niti poškodba Dragića

Miami Heat je zmagoviti niz v ligi NBA podaljšal na štiri zaporedne zmage, 17 tekem pred koncem rednega dela pa je še zmeraj v igri za nastop v končnici. Vročica se je svoje 32. zmage v sezoni razveselila na srečanju proti gostujočim Toronto Raptorsom.

VIDEO: Goran Dragić z dvojnim dvojčkom razorožil Jordanov Charlotte

Ekipa Miami Heata še naprej stopnjuje vročico pred končnico. Floridčani so na svoji 65. tekmi sezone gostili Charlotte Hornetse in se z 31. uspehom na lestvici vzhodne konference po številu zmag izenačili s sedmouvrščenimi Detroit PIstonsi in osmouvrščenimi Chicago Bullsi.

Več člankov...

Iskalnik