Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić nadigral aktualne prvake lige NBA!

Slovenski reprezentant Goran Dragić in njegov klub Miami Heat sta se na zmagovalne tirnice vrnila v velikem slogu. Na svoji 63. tekmi sezone sta na Floridi gostila Cleveland Cavalierse in jih zlahka premagala s 120:92.

VIDEO: Goran Dragić in Miami zamudila priložnost za izenačenje z Detroitom Bena Udriha

Ekipa Miami Heata je imela sinoči priložnost, da se po številu zmag izenači z Detroit Pistonsi, ki na lestvici vzhodne konference zasedajo osmo mesto, zadnje, ki še vodi v končnico. Načrte ji je prekrižal njen floridski tekmec Orlando Magic.

VIDEO: Gorana Dragića od mesta za končnico loči le še ena zmaga

Košarkarji Miami Heata so na svojih zadnjih petih tekmah v ligi NBA vknjižili četrto zmago. Na tretjem dvoboju s Philadelphia 76ersi v zadnjih štirih tednih so še drugič zabeležili uspeh, s katerim zdaj za osmouvrščenimi Detroit Pistonsi Bena Udriha zaostajajo le še za eno zmago.

VIDEO: Goran Dragić in Aleksander Vujačić v zadnji minuti prekratka za zmago

Slovenska košarkarja Goran Dragić in Aleksander Vujačić sta sinoči zaigrala na svoji 51. oziroma 29. tekmi sezone lige NBA in zabeležila poraz. Prvi je z Miami Heatom gostoval pri Dallas Mavericksih in klonil z 89:96, drugi pa je z New York Knicksi gostil Indiano Pacerse in bil poražen z 91:92.

VIDEO: Goran Dragić z novim rekordom, Miami pa še drugič v sezoni boljši od Indiane

V ligi NBA je Miami Heat po koncu hvale vrednega niza 13 zmag začel kovati nov zmagoviti niz. Po Houston Rocketsih in Atlanta Hawksih je Vročica premagala še Indiana Pacerse in vknjižila svojo 27. zmago v letošnji sezoni.

VIDEO: Goran Dragić še naprej diha za ovratnik Benu Udrihu

Po Aleksandru Vujačiću je svojo prvo tekmo po vikendu vseh zvezd lige NBA odigral tudi Goran Dragić, ki je z Miami Heatom gostoval pri Atlanta Hawksih in zmagal s 108:90.

Več člankov...

Iskalnik