Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Neustavljivi Dragić polnil koš kot za stavo, Vujačić poražen proti bivšemu klubu

V ligi NBA ekipa Miami Heata z novo odlično predstavo ostaja v boju za končnico. Goran Dragić in njegovi soigralci so od najboljših osmih moštev na Vzhodu še naprej oddaljeni le dve zmagi, 11. zaporedno zmago pa so dosegli na gostovanju pri Minnesota Timberwolvesih.

VIDEO: Goran Dragić in vroči Miami že pri 10. zaporedni zmagi

Košarkarji Miami Heata kažejo svoje najboljše predstave v letošnji sezoni, njihove zmage pa se še kar vrstijo. Vročica je pred domačimi navijači odpravila še Philadelphio 76erse in zmagoviti niz podaljšala že na 10 zmag.

VIDEO: Goran Dragić in Aleksander Vujačić do novega rekorda v ligi NBA

Košarkarji Miami Heata in New York Knicksov so mesec februar začeli zmagovito. Vročica je doma proti Atlanta Hawksom vknjižila rekordno deveto zaporedno zmago, Kratkohlačniki pa so v gosteh pri mestnih tekmecih Brooklyn Netsih prekinili niz dveh zaporednih porazov.

VIDEO: Aleksander Vujačić s Knicksi neuspešen na 50. tekmi sezone

Moštvo New York Knicksov z uvodom v novo leto ne more biti zadovoljno. Na prvih 17 tekmah lige NBA v letu 2017 so Newyorčani namreč zmagali le petkrat, pred domačimi navijači pa le dvakrat na osmih tekmah.

VIDEO: Goran Dragić popeljal Miami še do osme zaporedne zmage

Košarkarji Miami Heata so se od meseca januarja poslovili v velikem slogu. Na osmi tekmi zapovrstjo so vknjižili še osmo zaporedno zmago in na lestvici vzhodne konference napredovali na 12. mesto.

VIDEO: Goran Dragić tudi čez Bena Udriha in Detroit Pistonse

Prerojeni ekipi Miami Heata je po Chicago Bullsih morala priznati premoč tudi zasedba Detroit Pistonsov, ki je v Miamiju klonila s 116:103. Vročica se je s sedmo zaporedno zmago izenačila s floridskim tekmecem Orlando Magicom.

Več člankov...

Iskalnik