Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Žiga Dimec: ''V ligi NBA bi zaigral za katero koli ekipo''

Obetavni slovenski košarkar Žiga Dimec je v Združenih državah Amerike končal s tri tedensko preizkušnjo pri številnih klubih in trenerjih iz lige NBA, jutri pa bo držal pesti, da ga bo na njenem naboru izbrala katera od 30 ekip.

NBA nabor: Towns pričakovano prvi izbor, Dimec ni bil izbran

Na sinočnjem naboru nove generacije košarkarjev lige NBA je bil pričakovano kot prvi izbran Američan Karl-Anthony Towns. Med skupno 60 izbranci je bilo 11 evropskih košarkarjev, med katere pa se ni uspelo uvrstiti Žigi Dimcu.

Phil Jackson: ''LeBron James zakoraka ob vsakem drugem stiku z žogo''

Upokojeni najtrofejnejši trener v zgodovini lige NBA Phil Jackson je v intervjuju za medij Bleacher Report ostro pokritiziral ''kralja Jamesa'' in novodobno košarko v ligi NBA.

Vročica za Gorana Dragića pripravlja nesramno bogato pogodbo

Miami Heat si v svoji ekipi močno želi zadržati najboljšega slovenskega košarkarja Gorana Dragića, za katerega so pri trikratnih NBA prvakih pripravljeni seči globoko v žep.

Španec načrtuje povratek v ligo NBA

Sergio Rodriguez bi po koncu letošnje sezone utegnil zamenjati delodajalca.

NBA nabor 2015: Dimcu napovedujejo izbor v drugem krogu, Nikolić raje v Bamberg

Po koncu sezone v ligi NBA bo vseh njenih 30 moštev že naslednji teden na tradicionalnem naboru lige povleklo prve poteze za naslednje tekmovalno leto. Sodeč po nekaterih podatkih, bo med srečnimi izbranci tudi slovenski košarkar Žiga Dimec.

Več člankov...

Iskalnik