Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ducat točk Zorana Dragića za zmago Miamija (VIDEO)

Miami Heat je odigral prvo tekmo poletne lige NBA. Za uvod je Vročica premagala Indiano, svoj delež k zmagi moštva s Floride pa je prispeval tudi Zoran Dragić.

V čevlje glavnega trenerja lige NBA bo prvič stopila ženska

V letošnji poletni ligi NBA se bo prvič v skoraj 70-letni zgodovini lige dogodilo, da bo katero od moških ekip vodila predstavnica ženskega spola.

NBA: Neuničljivi Duncan še v svojo 19. sezono, Wade podaljšal pogodbo z Miamijem

Drugi najstarejši aktivni košarkar lige NBA Tim Duncan je na veselje številnih navijačev moštva San Antonio Spurs sklenil, da pri 39 letih še ne bo odšel v pokoj.

Beno Udrih bo tudi v prihodnje sodeloval z mlajšim Gasolom

Slovenski košarkar Beno Udrih bo v NBA klubu Memphis Grizzlies z uporabnimi žogami še lahko zaposloval Marca Gasola, saj se je trenutno brezposelni Španec odločil, da bo tudi po izteku štiriletne pogodbe ostal zvest Grizlijem.

NBA: Pierce nazaj v rodno Kalifornijo, Z. Dragić v Orlando, Omić pa v Denver

Po včerajšnjem odprtju prestopnega roka je poletna tržnica lige NBA že v polnem razmahu. Za najbolj odmeven prestop dneva je poskrbel izkušeni veteran Paul Pierce.

Nekdaj vodilni strelec Uniona Olimpije ostaja v San Antoniu

Za krilnim branilcem Dannyjem Greenom je najboljša sezona v ligi NBA. To so hitro uvideli tudi vodilni možje Ostrog iz San Antonia in 28-letnega Američana za ponujeno vsoto 45 milijonov dolarjev že zadržali v svoji sredini.

Več člankov...

Iskalnik