Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novopečeni igralec San Antonia bo zgradil hišo za svojo zbirko košarkarskih čevljev

Ameriški košarkar LaMarcus Aldridge, ki je med poletjem v ligi NBA moštvo Portland Trail Blazers zamenjal za ekipo San Antonio Spurs, se ob vrnitvi v domači Teksas sooča z nenavadnim problemom.

Bo Saša Vujačić spet igral v ekipi Phila Jacksona?

Po informacijah nekaterih ameriških medijev bo imela Slovenija v naslednji sezoni lige NBA znova vsaj tri predstavnike. Goranu Dragiću, Benu Udrihu in po vsej verjetnosti tudi Zoranu Dragiću naj bi se čez lužo po dveh sezonah v Evropi pridružil še Saša Vujačić.

Miami ločil brata Dragić in Zorana poslal v Boston

Slovenske bratske naveze v ligi NBA je konec. Miami Heat je Zorana Dragića, skupaj z izborom v 2. krogu nabora leta 2020, poslal k ekipi Boston Celtics, ki mu je v zameno zanj dala izbor 2. kroga na naslednjem naboru lige NBA.

VIDEO: Cuttino Mobley kot Uncle Drew

Upokojeni NBA košarkar Cuttino Mobley pri 39 letih izgleda grozno star, a občutek za igro še vedno ima. To je nedavno dokazal na poletni ligi Drew League v Los Angelesu, kjer je ob merjenju s precej mlajšimi nasprotniki spominjal na strica Drewa, v katerega se občasno zamaskira organizator igre Clevelanda Kyrie Irving.

Zoran Dragić: ''Želim postati boljši strelec''

Slovenski košarkar Zoran Dragić, ki se bo verjetno že ta konec tedna priključil članski reprezentanci, je za spletno stran svojega kluba Miami Heat spregovoril o izkušnji v poletni ligi NBA.

NBA: New Orleans in Denver brez pomoči Slovencev neporažena končala poletno ligo

Moštvi New Orleans Pelicans in Denver Nuggets, pri katerih so bili na preizkušnji tudi slovenski košarkarji Gašper Vidmar, Alen Omić in Jaka Brodnik, sta sinoči brez njihove pomoči uspešno zaključili poletno ligo NBA.

Več člankov...

Iskalnik