Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nekdanji igralec Slovana si želi drugo priložnost v ligi NBA

Gruzijski krilni center Nikoloz Ckitišvili, ki je letos ostal brez povabila v reprezentanco Gruzije, se po devetih letih igranja v Evropi in na Bližnjem vzhodu namerava vrniti v ligo NBA.

Ljubljenec Shaquilla O'Neala odslej kot Teliček iz Dallasa

Iz NBA moštva Dallas Mavericks so sporočili, da so podpisali pogodbo s centrom JaValeom McGeejem, ki je bil preteklo sezono razpet med ekipama Denver Nuggets in Philadelphia 76ers.

Zoran Dragić zapustil ZDA in odšel v Rusijo

Slovenski reprezentant Zoran Dragić se po sezoni v najmočnejši košarkarski ligi NBA seli nazaj v Evropo, kjer bo znova igral v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

Dragić po Phoenixu in Miamiju zapušča še Boston

Iz tabora NBA moštva Boston Celtics so sporočili, da so odpustili slovenskega košarkarja Zorana Dragića, ki so ga le dva tedna nazaj pridobili pri menjavi z igralčevo prejšnjo ekipo Miami Heat.

FOTO + VIDEO: Navijače Vročice bodo zabavala nova prelestna dekleta

Do začetka jubilejne 70. sezone lige NBA nas loči še točno 78 dni, poleg košarkarjev in trenerjev pa so se nanjo začele intenzivno pripravljati že tudi plesne skupine vseh 30 sodelujočih moštev.

Po Udrihu bo v dresu Knicksov zaigral tudi Vujačić

Slovenija bo imela v prihodnji sezoni lige NBA znova vsaj tri predstavnike. V najmočnejšo ligo na svetu se namreč spet vrača Saša Vujačić, ki bo v sezoni 2015/16 nosil dres New York Knicksov.

Več člankov...

Iskalnik