Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Lahko Vujačić s Knicksi izboljša lanski izkupiček?

New York Knicksi so sinoči v ligi NBA odigrali svojo 78. tekmo sezone in vknjižili 30. zmago. Drugi par točk na zadnjih treh tekmah so si zagotovili z uspehom nad Chicago Bullsi, ki so s 40. porazom prekinili niz štirih zaporednih zmag.

NBA rekorder v zabijanju odšel v Venezuelo

Kljub namigovanjem, da se bo vrnil v ligo NBA, se je 175 cm visoki in 32-letni ameriški organizator igre Nate Robinson znova odpravil izven meja svoje domovine.

VIDEO: Goran Dragić z novim bolečim porazom padel nazaj na 8. mesto

Miami Heat je začel izgubljati v najbolj napačnem času. Po porazu proti New York Knicksom je sinoči doma izgubil še proti Denver Nuggetsom in pet tekem pred koncem rednega dela lige NBA na lestvici vzhodne konference zdrsnil na osmo mesto.

VIDEO: Dragić zapletel položaj v boju za končnico, Vujačić in Udrih z izvrstnim strelskim izkupičkom

Miami Heat je imel na svoji 76. tekmi sezone idealno priložnost, da se s tretjo zaporedno zmago še nekoliko bolj oddalji preostalim tekmecem za mesto v končnici lige NBA, a tega proti oslabljeni ekipi New York Knicksov ni izkoristil.

VIDEO: Beno Udrih z najboljšo predstavo meseca prekinil črni niz Detroita

Slovenski branilec Beno Udrih je prvič po lanskem novembru zaigral na petih zaporednih tekmah Detroit Pistonsov, trikratni prvaki lige NBA pa so z njegovo pomočjo prekinili niz petih zaporednih porazov.

VIDEO: Goran Dragić po Benu Udrihu porazil tudi Aleksandra Vujačića

Ekipa Miami Heata odločno koraka proti končnici lige NBA. Goran Dragić in njegovi soigralci so na svoji 75. tekmi sezone gostovali pri New York Knicksih in zabeležili še drugo zmago v tem tednu.

Več člankov...

Iskalnik