Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Vujačić s Knicksi do tretje zaporedne zmage, Udrih enajstič poražen

V noči iz ponedeljka na torek so bile v ligi NBA odigrane štiri tekme. Del dveh sta bila tudi slovenska košarkarja Aleksander Vujačić in Beno Udrih, ki pa sta bila polovično uspešna.

VIDEO: Beno Udrih in Aleksander Vujačić 17 točk za novi zmagi Detroita in New Yorka

Po Goranu Dragiću sta svojo prvo tekmo v decembru odigrala tudi preostala slovenska predstavnika v ligi NBA Beno Udrih in Aleksander Vujačić. Udrih je z Detroit Pistonsi gostoval pri Atlanta Hawksih, Vujačić pa je z New York Knicksi gostil Minnesoto Timberwolves.

VIDEO: Goran Dragić izenačil strelski rekord in premagal Igorja Kokoškova

Moštva lige NBA so v mesec december zakorakala s prvimi šestimi tekmami, del katerih je bil tudi slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je na gostovanju pri Utah Jazzu vpisal sedmo zmago v sezoni.

VIDEO: Beno Udrih izenačil rekord v podajah in porazil Sršene

Slovenski košarkar Beno Udrih je sinoči z Detroit Pistonsi odigral že 19. tekmo sezone (največ med vsemi moštvi vzhodne konference) in v gosteh pri Charlotte Hornetsih dosegel deveto zmago.

VIDEO: Najboljša predstava Gorana Dragića premalo za zmago Miamija

Slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je na dvoboju proti Boston Celticsom prikazal svojo najboljšo predstavo v letošnji sezoni, a tudi njegov prvi letošnji dvojni dvojček ni bil dovolj za šesto zmago Miami Heata.

VIDEO: Clippersi po gostovanju pri Benu Udrihu nič več vodilna ekipa lige NBA

Po prostem prazničnem dnevu so s tekmovanjem nadaljevale tudi ekipe severnoameriške lige NBA. V noči iz petka na soboto je na parket stopilo vseh 30 moštev, zmage pa so se razveselili vsi trije slovenski predstavniki.

Več člankov...

Iskalnik