Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

NBA nabor: Towns pričakovano prvi izbor, Dimec ni bil izbran

Na sinočnjem naboru nove generacije košarkarjev lige NBA je bil pričakovano kot prvi izbran Američan Karl-Anthony Towns. Med skupno 60 izbranci je bilo 11 evropskih košarkarjev, med katere pa se ni uspelo uvrstiti Žigi Dimcu.

Phil Jackson: ''LeBron James zakoraka ob vsakem drugem stiku z žogo''

Upokojeni najtrofejnejši trener v zgodovini lige NBA Phil Jackson je v intervjuju za medij Bleacher Report ostro pokritiziral ''kralja Jamesa'' in novodobno košarko v ligi NBA.

Vročica za Gorana Dragića pripravlja nesramno bogato pogodbo

Miami Heat si v svoji ekipi močno želi zadržati najboljšega slovenskega košarkarja Gorana Dragića, za katerega so pri trikratnih NBA prvakih pripravljeni seči globoko v žep.

Španec načrtuje povratek v ligo NBA

Sergio Rodriguez bi po koncu letošnje sezone utegnil zamenjati delodajalca.

NBA nabor 2015: Dimcu napovedujejo izbor v drugem krogu, Nikolić raje v Bamberg

Po koncu sezone v ligi NBA bo vseh njenih 30 moštev že naslednji teden na tradicionalnem naboru lige povleklo prve poteze za naslednje tekmovalno leto. Sodeč po nekaterih podatkih, bo med srečnimi izbranci tudi slovenski košarkar Žiga Dimec.

FOTO in VIDEO: Golden State Warriorsi po 40 letih spet na prestolu lige NBA, Iguodala MVP

Franšiza iz Golden Statea se je prvič po 40 letih veselila naslova prvaka lige NBA. Warriorsi so na šesti tekmi, ki je potekala v Quicken Loans Areni, četrtič zmagali in prekrižali načrte Cavaliersem.

Več člankov...

Iskalnik