Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Štiri točke Udriha za zmago Memphisa nad Houstonom

V ligi NBA je s pripravljalnimi tekmami začel tudi slovenski branilec Beno Udrih, ki je z Memphis Grizzliesi na domačem parketu z 92:89 premagal Houston Rocketse.

VIDEO: Dragić z Miamijem izgubil prvo pripravljalno tekmo

V severnoameriški ligi NBA je s pripravljalnimi tekmami začel prvi od treh slovenskih predstavnikov, ki jih bomo letos lahko spremljali na parketih najmočnejše lige na svetu.

Nekdanji igralec Slovana si želi drugo priložnost v ligi NBA

Gruzijski krilni center Nikoloz Ckitišvili, ki je letos ostal brez povabila v reprezentanco Gruzije, se po devetih letih igranja v Evropi in na Bližnjem vzhodu namerava vrniti v ligo NBA.

Ljubljenec Shaquilla O'Neala odslej kot Teliček iz Dallasa

Iz NBA moštva Dallas Mavericks so sporočili, da so podpisali pogodbo s centrom JaValeom McGeejem, ki je bil preteklo sezono razpet med ekipama Denver Nuggets in Philadelphia 76ers.

Zoran Dragić zapustil ZDA in odšel v Rusijo

Slovenski reprezentant Zoran Dragić se po sezoni v najmočnejši košarkarski ligi NBA seli nazaj v Evropo, kjer bo znova igral v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

Dragić po Phoenixu in Miamiju zapušča še Boston

Iz tabora NBA moštva Boston Celtics so sporočili, da so odpustili slovenskega košarkarja Zorana Dragića, ki so ga le dva tedna nazaj pridobili pri menjavi z igralčevo prejšnjo ekipo Miami Heat.

Več člankov...

Iskalnik